Page 18 of 23 FirstFirst ... 81617181920 ... LastLast
Results 256 to 270 of 334

Thread: Λονδίνο - London

untitled unmastered tssks's Avatar

γύρισα παίδες και πέρασα πολύ ωραία
    δεν επικεντρώθηκα τόσο στο Λονδίνο, ουσιαστικά μια μέρα γύρισα την πόλη και πήγα στα εξής μέρη : wembley, big ben και πέριξ, piccadily circus, oxford circus - soho, bayswater, abbey road
    για φαγιά και pubs τώρα, hare & tortoise σταθερή αξία πιστεύω και θα ξαναφάω εκεί όταν ξαναπάω Λονδίνο
    subway επίσης σταθερή αξία γιατί είναι σχετικά φθηνά και έχει παντού
    o'neill's ωραία ιρλανδικιά μπυραρία κοντά στην great marlborough street (στάση oxford circus θαρρώ) και επίσης εκεί κοντά ένα πολύ καλό μπαρ που λέγεται "ain't nothing but...blues bar" και έχει και live μπλουζιες
    μεταφορές κλπ πανεύκολες είτε με λεωφορεία (2.20 λίρες το εισιτήριο το οποίο νομίζω ισχύει για 1 ώρα) για τα οποία ρωτάτε και μαθαίνετε και σας πάνε ακριβώς εκεί που θέλετε και συμφέρουν αντί των 4 λιρών του μετρό είτε αν θέλετε να γυρνάτε πολύ βγάζετε ημερήσια κάρτα του μετρό με 6.60 λίρες και πληρώνετε και 0.70 λίρες παραπάνω αν θέλετε και άλλες zones εκτός από τις 1 και 2

εκτός Λονδίνου τώρα επισκέφτηκα το Exeter το οποίο βρίσκεται στα νοτιοδυτικά και είναι μια συμπαθητικούλα πόλη αλλά τίποτα το ιδιαίτερο δηλαδή πιστεύω πως άλλες νότιες πόλεις όπως το Plymouth, το Southampton και το Brighton αξίζουν περισσότερο...

凸(╹◡╹)凸

ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ μεσα μεταφορας ε, οχι αστεια

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by tssks View Post
    θενξ παίδες, έκλεισα σε ένα κοντά στο hyde park για τις άλλες 2 μέρες

τετάρτη απόγεμα φεύγω, ελπίζω όταν γυρίσω να εχω μια 50 ιντση τιβι
    φιξντ
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Señor Member Art In Haste's Avatar

Τραβήχτηκες Λονδίνο για να φας Subway; Και η Ελλάδα έχει, η Θεσσαλονίκη τουλάχιστον είχε μέχρι τα επεισόδια του 2008. O'Neils καλό αλλά αλυσίδα, υπάρχουν άπειρα, και όπως κάθε αλυσίδα...ε δεν.
    Το ain't nothing but... είναι γνωστό μπαρ, δε ξέρω αν το Soho πιάνει από κει αλλά γενικά είναι η αρχή του Soho σαν περιοχή, έχει και άλλα να ανακαλύψεις εκεί γύρω.
    Για μεταφορές αν είναι να βγάζεις κάθε φορά 2.20 λεωφορείο τότε παίρνεις την travelcard του μετρό που όπως και να χει ισχύει και για λεωφορεία.
    Και πες μου πώς πήγες Cornwall και έμεινες μόνο στο Exeter χωρίς να γυρίσεις την περιοχή. Μέγα λάθος.

Quote Originally Posted by Art In Haste View Post
    Τραβήχτηκες Λονδίνο για να φας Subway; Και η Ελλάδα έχει, η Θεσσαλονίκη τουλάχιστον είχε μέχρι τα επεισόδια του 2008. O'Neils καλό αλλά αλυσίδα, υπάρχουν άπειρα, και όπως κάθε αλυσίδα...ε δεν.
    Το ain't nothing but... είναι γνωστό μπαρ, δε ξέρω αν το Soho πιάνει από κει αλλά γενικά είναι η αρχή του Soho σαν περιοχή, έχει και άλλα να ανακαλύψεις εκεί γύρω.
    Για μεταφορές αν είναι να βγάζεις κάθε φορά 2.20 λεωφορείο τότε παίρνεις την travelcard του μετρό που όπως και να χει ισχύει και για λεωφορεία.
    Και πες μου πώς πήγες Cornwall και έμεινες μόνο στο Exeter χωρίς να γυρίσεις την περιοχή. Μέγα λάθος.
    μαλακια που εφαγε σαμπγουεις και δεν δοκιμασε την αριστη αγγλικη κουζινα , τικα μασσαλα , σγουιτ εντ σαουρ τσικεν και την πανδαισια γευσης του ραγου και φυσικα των φις εντ τσιπς.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Αν είναι να φας Subway υπάρχουν άπειρα παρόμοια μικρά που δεν είναι αλυσίδες και λένε άσχημα. Ιδίως στην περιοχή που κινήθηκε στο κέντρο του Λονδίνου. Τα fish and chips όσο τραγικό και αν ακούγεται, αν τα φας σε σωστό μέρος - όχι pub ή ότι νάναι κεμπατζίδικο - απλά γαμάνε.

bosch scheducktion Yanqui's Avatar

πολύ κακό το φις εντ τσιπς όπου και να φάγαμε.
    σὲ ὅ,ποιον ἔχῃ τατουὰζ
    στὴ μάνα του ῥίχνω μπαρὰζ

όσον αφορά τα subways ήταν απλά η εύκολη λύση μετά από 5ωρο ταξίδι με το λεωφορείο και απλά προτιμήθηκαν ως η εύκολη λύση

φις εν τσιπς δεν είμαι ιδιαίτερα φαν

Exeter πήγα γιατί από εκεί είχε λεωφορεία για το φεστιβαλ που πήγα, το πολύ 3ωρο να κάθησα και να γύρισα στην πόλη

Beautiful Days στο Devon; Αξίζει να πας Κορνουάλη και να την γυρίσεις. Εντάξει, ούτε το Devon ούτε το Exeter είναι εκεί αλλά είναι δίπλα και δε θα έλεγα πως ξεχωρίζουν οι περιοχές.

Beautiful Days, ναι γαμάτα ήταν
    βασικά πήγαμε μόνο για το φεστιβαλ κι ότι προλάβουμε από Λονδίνο, την επόμενη φορά θα προσπαθήσω να δω περισσότερα από εκεί

Senior Member wurst's Avatar

σαμπγουεη ειναι απλα λαθος οχι γιατι εχει σε ελλαδα πες παει στο διαλο, φτηνο, προχειρο φαι θες. ειναι λαθος γιατι δεν ειναι τοσο φτηνα. στον λονδίνο ειδικά βρίσκεις ΠΑΜΦΘΗΝΟ φαγητό. τη βγαζεις με γευματακια απο σουπερμαρκετ sainsburrys που εχει και μαγειρεμενα με 2 λιρες το κεφάλι ή κάτι άλλα τύπου παίρνεις 2 κρουασάν σοκολάτας (ΦΡΕΣΚΑ) με 1 λιρα ε μετά χτυπάς και κανα pizza slice στο soho με αλλες 2 λιρες. ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ ΜΕ 3 ΛΙΡΕΣ ΔΛΔ ΑΡΧΟΝΤΑΣ!
    και παμπ μονο μια απεναντι απο τα κινεζικα τα σιχαμερα ακριβως, καθε χρονο σεντ πατρικς ντεη να γινεται χ.α.μ.ι.δ.ι. τρελό!

lcsgp FIXXXER's Avatar

Ακουγεται εφιαλτικο να θελεις να περασεις μια μερα με 2 κρουασαν σοκολατας και μαγειρεμενα γευματακια απο σουπερμαρκετ.

Fish & Chips εχω φαει μια φορα διπλα στον Ταμεση σε μια παμπ και το θυμαμαι ακομα ποσο ειχε γαμησει, ειναι αναλογα το μερος.

Επισης κοτοπουλο πικαντικο απο Τουρκους κεμπαμπτζηδες απλα ΡΗΣΠΕΚΤ.

Γενικα πανακριβο το Λονδινο παντως, και οι μεταφορες και τα φαγητα και ολα.

Senior Member Griffith's Avatar

εμείς 10 μέρες τρώγαμε όλο τίμια σκουπίδια της παγκόσμιας κουζίνας και καθόλου φις και τσιπς.κάτι μεξικάνικα στο κάμντεν δίπλα στο γεφυράκι ειδικά.
    ωραία περιοχή με μαγαζιά κτλ ήταν και brick lane, hoxton κτλ δεν είδα αν αναφέρθηκαν.
    Oh, come, come be my waitress and serve me tonight
    serve me the sky with a big slice of lemon.

Senior Member mourning apocalypse's Avatar

Quote Originally Posted by Griffith View Post
    κάτι μεξικάνικα στο κάμντεν δίπλα στο γεφυράκι ειδικά.
    Κόψιμο επικών διαστάσεων.
    Γενικά περισσότερα σκουπίδια από τις μέρες που ήμουνα λονδίνο δεν παίζει να έχω ξαναφάει στη ζωή μου.

αμα δεν εχεις παει στα τεσκο μετα τις 12 το βραδυ για να ψωνισεις σε μιση τιμη ληγμενα σαντουιτς και ντονατς , δεν εχεις φαει σκουπιδια