και τελοσπαντων υπαρχει παντα και αυτη η λυσις...
![]()
και τελοσπαντων υπαρχει παντα και αυτη η λυσις...
![]()
οι μαραθωνοδρομοι ειναι ενα βημα πριν τον ταφο..μα δες τους εχουν λιωσει.
δεν παιζω ξυλο.
Το σωμα του 2007 ανετα τo φτανεις με καλη διατροφη και πειθαρχημενη γυμναστικη(βαρη + αεροβια), μην σου πω καν χωρις συμπληρωμα πρωτεινης.
Περι αναβολικων, ενα αρκετα καλο αρθρο εδω :
Doping και αναβολικα: Τι γνωριζεις για αυτα?
Last edited by VidnaObmana; 24-08-2011 at 18:00.
Let The Freak Flag Fly!
Κάπως έτσι. Με κατάλληλη διατροφή, μπορείς να κάνεις και το ένα και το άλλο.
Μπαιδεγουέι, κανείς δε σκίζεται στο γυμναστήριο για να είναι υγιής. Όλοι το κάνουν για να βελτιώσουν την εικόνα τους. Όποιος θεωρεί ότι είναι τραγικό να θαυμάζεις το σώμα σου, είναι τουλάχιστον αφελής (και σίγουρα ζηλιάρης). Υπάρχουν πάντα όρια βεβαίως. Αν παραμιλάς και χαιδεύεσαι ταυτόχρονα, ναι αυτό είναι τραγικό.
Η φωτό που πόσταρε ο ντουμσέιερ είναι τουλάχιστον αστεία. Αλλά υπάρχουν γυμνασμένα κορμιά που όλοι θαυμάζουμε, ασχέτως τι παπαριές έχουν ποσταριστεί εδώ.
Last edited by BLiTzER; 24-08-2011 at 18:02.
Life begins at 45°.
μπλιξερ δεν θέλω να τρομάξεις, αλλά ο θαυμασμός που θες να έχεις (ο γενικά εσύ, οχι συγκεκριμενα εσυ) για την κορμάρα σου, σκεπάζει (ή προσπαθεί έστω να σκεπάσει) αδάμαστες ανασφάλειες![]()
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
κλασσικό er. μαζί μιλάμε κ χώρια καταλαβαινόμαστε.
εγώ λέω απλά ότι ο καραγκιοζοπαίχτης του πρώτου ποστ αποτελεί το 1% των ατόμων που ασχολούνται με άθληση κ γυμναστήρια κτλ και δεν μπορείται να βγάλετε συμπεράσματα για το μέσο άτομο που ασχολείται με οποιαδήποτε μορφή εκγύμνασης (ακόμη και το body building που πολλοί στο μυαλουδάκι σας το έχετε συνδυάσει με τα συμπληρώματα και τους φουσκωτούς, έχει και την ερασιτεχνική μορφή του). τώρα αν νομίζετε ότι όσοι παν γυμναστήριο, περνάνε τη μισή μέρα τους θαυμάζοντας τα ΜΠΡΑΤΣΑ τους στον καθρέφτη και το μόνο κίνητρο είναι η εξωτερική εμφάνιση, μπορείτε να συνεχίσετε να ζείτε στην κοσμάρα σας. δικαίωμά σας είναι άλλωστε...
Rock or Nothing
επετρεψε μου να διαφωνω, το σωμα του τυπου το 2007 ειναι ιδανικο γονιδιακα για μποντυμπιλτινγκ, εχει στενη μεση και λεκανη, αρμονικα μοιρασμενο ογκο, (δεν εχει δηλαδη κατι αφυσικα μικρο η μεγαλυτερο) και αλλα. ενα μικρο σχετικα ποσοστο εχει τετοια γονιδια φυσικα. μπορει ο αλλος να ειναι ψιλολιγνος, με κοκαλα υπεραδυνατα, ο αλλος να εχει γαιδουροκοψια και λεκανη και μεση τεραστια και στενους ωμους, ε αυτοι πιστεψε με οσο και να προσπαθησουν ΕΤΣΙ δε θα γινουν γιατι εχουν αλλο καλουπι. θα φαινονται γυμνασμενοι μεν, αλλα οχι ετσι.
Κοιτα μπορεις να το φτασεις, μιλαμε για τον μεσο ανδρα. Πχ εγω εχω στενες πλατες αλλα αν μπω σε προγραμμα κολυμπι 5 φορες τη βδομαδα απο 2 χιλιομετρα τη μερα, και 4-5 φορες τη βδομαδα βαρη/μπαρα και και μονοζυγο , και κανω και μια διατροφη πλουσια σε πρωτεινες κ σχετικα λιγα λιπη κλπ, σε 1-2 χρονια τετοιο σωμα το φτανεις, εστω το προσεγγιζεις.
Let The Freak Flag Fly!
οκ αλλα ο μεσος ανδρας δεν ειναι ετσι, εστω υπαρχουν εξαιρεσεις αν θες(αρκετες) που τετοιο σωμα με τοσο χαμηλο λιπος ωστε να φαινονται κοιλιακοι, και σχετικα καλη μυικη μαζα για να μη φενεσαι αγιος αθανασιος πιστεψε με δεν το φτανουν λογω σχηματισμου. επισης αν ο αλλος εχει-ειχε παραπανω κιλα στο παρελθον, οσο προσεκτικα και να τα χασει ε κατι θα μεινει, και τετοιους κοιλιακους δεν θα δει ποτε. δηλαδη συμφωνω μεν οτι ειναι σχετικα απλο για μερικους να γινουν ετσι, αλλα για αρκετους ειναι εως αδυνατο.
Εξαρταται τη θεληση και την προσηλωση. Στο λεω γιατι ξερω ατομο που ηταν πολυ χοντρος, στα ορια του παχυσαρκου και μεσα σε 2-3 χρονια εγινε ΦΕΤΕΣ.
Τα γονιδια σιγουρα παιζουν ρολο αλλα νομιζω οχι τοσο πολυ οσο πιστευεις!
Let The Freak Flag Fly!
μωρε ναι, συμφωνω οτι η γυμναστικη και η σωστη διατροφη ειναι το 90% αλλα και αυτο το 10% τον γονιδιων ειναι που κανει τη διαφορα σε μερικα θεματα, απλα εχω παρατηρησει σωματα (not gay) πχ με τεραστια λεκανη, η υπερβολικα λεπτα χερια, που λες αυτοι δεν μπορουν γινουν ετσι, και ξερω ατομα που γυμναζονται υπερσυστηματικα και τρωνε σωστα και ομως βλεπεις τετοιο σωμα δεν εχουν,(οχι ομως οτι εχουν κακο σωμα) τεσπα νομιζω κουρασε το θεμα ας μας πουν και οι αλλοι τη γνωμη τους