Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 95

Thread: R.I.P. ZYZZ

Ο Φιλόσοφος Doomsayer's Avatar

Ο μέσος Ερίτης/άνθρωπος που κράζει όσους ασχολούνται με το bodybuilding είναι:
    Σαπιος μπυροκοιλιάς που δεν έχει αγγίξει ποτέ αλτήρα στη ζωή του,δεν έχει κάνει ποτέ σωστή διατροφή ή κάποια θυσία για να βελτιώσει το κακάσχημο σώμα του αλλά πάνω απ'όλα την υγεία του.Καλύτερα Firestorm να ποστάρεις πρώτα όλους αυτούς που πέθαναν από πρέζα,κουμπιά,αλκοόλ,θρόμβους στις αρτηρίες από σκατοφαγία και μετά αυτούς που πέθαναν από στεροειδή (οι οποίοι συγκριτικά είναι ελάχιστοι.)Ζούμε σε μια κοινωνία καλοπερασάκιδων,τεμπέληδων που κάνουν καθιστική ζωή και αυτό που συμβαίνει και το έχω δει χιλιάδες φορές είναι ότι κατηγορούν κάποιον επειδή έχει ωραίο σώμα ή τέλος πάντων επειδή κάνει μια προσπάθεια να το βελτιωθεί/δυναμώσει/χάσει βάρος ενώ οι ίδιοι έχοντας μια μηδενική φυσική κατάσταση προσπαθούν να πατήσουν στην εφημερίδα για να ψηλώσουν.

Εντιτ:Κόφτε τη φραντζόλα ρε
    It's all based on fear....

Senior Member coolhipster's Avatar

Quote Originally Posted by Tispanagias tamatia View Post
    Τα "πρέπει" είναι τα διαλεκτικά "θέλω" και είναι αμφίδρομη σχέση, ειδικά όπως είναι διαμορφωμένη η σημερινή κοινωνία που δίνει υπἐρμετρη αξία σε ύλη, φαίνεσθαι και ΓΑΜΑΩ. Επομένως, εξαρτάται τι συνείδηση έχει κανείς. Δε βρίσκω λάθος την απαξίωση του φάηρστορμ μιας και δε θεωρώ κριτήριο την όλη διεργασία με τις σαπίλες που έπαιρνε αλλά το γαμημένο γιατί.

Κάτι τέτοια τυπάκια είναι για λύπηση. μπόντι μπλίντινγκ.
    ε κοιτα το αν ειναι για λυπηση αστο να το ξερουν αυτοι καλυτερα, αυτος μπορει να εχει πηδηξει τις μισες απο το ποστ υπερθεικες μουναρες, και να εζησε μια ζωη πολυ πιο γεματη απο πολλους που πεθαινουν στα 80. μπορει και οχι.

Senior Member

Πώς ζεις γεμάτη ζωή πεθαίνοντας στα 22; Πλάκα κάνεις; Τι ακριβώς κάνει γεμάτη τη ζωή κάποιου που πέθανε τόσο νέος; Τα περισσότερα γκομένακια που πήδηξε; Αυτό είναι το μοναδικό κριτήριο για σένα;

Επίσης, Doomsayer, εγώ τα χω κάνει όλα αυτά, σωστή διατροφή, αλτήρες και τα ρέστα, και εξακολουθώ να βρίσκω κακάσχημα τα σώματα των μποντιμπιλντεράδων. Δεν τους ζηλεύω, απλά εχώ στοιχειώδη αισθητική.

Επίσης, lock και delete, ban και ξύλο.
    See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

βλέπω γενικεύσεις με μόνο κριτήριο τον κάθε καραγκιοζόπουλο που φορτώνεται με αναβολικά και ποζάρει στο προφίλ του στο facebook μπας και ψαρώσει κανα πιτσιρίκι και πατήσει like. το 99% των ανθρώπων που ασχολούνται με τον αθλητισμό (τουλάχιστο όσοι ασχολούνται ερασιτεχνικά) το κάνουν γιατί ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ και δεν έχει καμία σχέση με ποζεριλίκι ή τίποτα τέτοιο.
    Rock or Nothing

perfect beast commissar's Avatar

οι 7 που μούτζωσαν τον ubu θα προτιμούσαν να έχουν πεθάνει στα 22 με γεμάτη ζωή φουλ γκομενάκια;

The Patient H.'s Avatar

Ό,τι είπε ο Raven. Γενικά όσοι δεν έχετε πιάσει αλτήρα στη ζωή σας μην αποκλείεται κάποιοι να το κάνουν απλά γιατί τους αρέσει. Για την ακρίβεια είναι ο κανόνας και όχι οι εξαιρέσεις.

Εdit: πιστεύω κάλυψα και τον αποπάνω γιατί ήμουν μέσα στους 7.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

εμένα το σώμα μου είναι φυσικό, χωρίς μαλακίες φάρμακα !
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Δεν αμφιβάλλω για το ότι κάποιοι το κάνουν επειδή τους αρέσει, αλλά, στο φτωχό μου το μυαλό, από τη στιγμή που θα κοιταχτούν στον καθρέφτη με αυταρέσκεια σφίγγοντας τον τρικέφαλο σκεφτόμενοι "πόσο γαμάτος είμαι", ε κάπου έχουν χάσει τη μπάλα. Δική τους δουλειά βέβαια και όλα αυτά, δική μου δουλειά που προσβάλλεται η αισθητική μου όπως πολύ σωστά είπε ο ubu.
    Υπ'όψιν, μιλάμε για ακραίες καταστάσεις. Ζηλεύω όσους δε βαριούνται ή δεν έχουν και τα δυο πόδια σπασμένα σαν εμένα, και μακάρι να μπορούσα να πήγαινα τρεις φορές τη βδομάδα για μπάλα. Αλλά ρεκόρ πάγκου, κέρδισμα όγκου, διατροφές με συμπληρώματα κλπ, όλα αυτά δεν τα κατάλαβα ποτέ για κάποιον που το κάνει μόνο επειδή "του αρέσει".

Quote Originally Posted by ubu View Post
    Πώς ζεις γεμάτη ζωή πεθαίνοντας στα 22; Πλάκα κάνεις; Τι ακριβώς κάνει γεμάτη τη ζωή κάποιου που πέθανε τόσο νέος; Τα περισσότερα γκομένακια που πήδηξε; Αυτό είναι το μοναδικό κριτήριο για σένα;

Επίσης, Doomsayer, εγώ τα χω κάνει όλα αυτά, σωστή διατροφή, αλτήρες και τα ρέστα, και εξακολουθώ να βρίσκω κακάσχημα τα σώματα των μποντιμπιλντεράδων. Δεν τους ζηλεύω, απλά εχώ στοιχειώδη αισθητική.

Επίσης, lock και delete, ban και ξύλο.
    Όταν ξέρεις τι κάνεις,γιατί το κάνεις και είσαι διαχρονικός ποτέ δεν σταματάς και πάνω απ'όλα δεν πεθαίνεις.Όλοι αυτοί που "πεθαίνουν στα 22-23" είναι η εξαίρεση όχι ο κανόνας από βλακεία τους και abuse των φαρμάκων.Ξέρω άτομα που είναι βουτηγμένοι στα ντρόγκια 15-20 ακόμη και 30 χρόνια-χρόνια τα οποία θα μπορούσαν να δαπανήσουν αν όχι στο bodybuilding για το οποίο μιλάμε σε ένα άλλο άθλημα που γουστάρουν και που εκτιμούν.Το γεγονός ότι τα "έχεις κάνει" και τα σταμάτησες δεν μου λέει τίποτα.Το bodybuilding/fitness/powerlifting είναι τρόπος ζωής,όχι άρπα κόλα να το κάνεις για 1-2 χρόνια για να ρίξεις μερικές γκόμενες και μετά τέλος.Αφού λοιπόν έχεις στοιχειώδη αισθητική όπως είπες και ένα σώμα που τη υποστηρίζει τότε καλώς.Ειδεμή βούλωσε το.

凸(╹◡╹)凸

Να λέμε τα πράματα όπως έχουν: η πλειοψηφία των μποντιμπιλντερ έχουν ΚΑΚΑΣΧΗΜΑ σώματα, ισχύει. Ο zyzz είναι μια φωτεινή εξαίρεση! Έπλασε το σώμα των θεών, και ήθελε να αποκτήσει τη τελειότητα. Γαμούσε όποια γκόμενα γούσταρε, έβγαζε πολλά πολλά φράγκα απο το σώμα του, λίγες μέρες πριν πεθάνει λάνσαρε τη δικιά του σειρά πρωτεινών PROTEIN OF THE GODS αλλά κάτι πήγε στραβά στις τελευταίες μέρες διακοπών του στη Ταιλάνδη και έπαθε καρδιά στο τζακούζι του...

ERίτη, δες τη παρακάτω φωτογραφία και αναρωτήσου: ΘΑ ΓΙΝΟΣΟΥΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ZYZZ

Last edited by Firestorm3; 24-08-2011 at 12:09.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

σαν κολλάζ είναι
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

Quote Originally Posted by Parasight View Post
    .... από τη στιγμή που θα κοιταχτούν στον καθρέφτη με αυταρέσκεια σφίγγοντας τον τρικέφαλο σκεφτόμενοι "πόσο γαμάτος είμαι"... Αλλά ρεκόρ πάγκου, κέρδισμα όγκου, διατροφές με συμπληρώματα κλπ, όλα αυτά δεν τα κατάλαβα ποτέ για κάποιον που το κάνει μόνο επειδή "του αρέσει".
    αυτό που λέω είναι ότι αυτοί που περιγράφεις αποτελούν τη συντριπτική μειοψηφία. κ αυτό γιατί η ίδια η γυμναστική (δε μιλάω μόνο για βάρη, αλλά για οποιαδήποτε μορφή άθλησης) είναι από μόνη της ναρκωτικό και αν μπεις σε μια τέτοια λογική, γίνεται τρόπος ζωής. είναι κυρίως θέμα υγείας και αυτοπεποίθησης. η εμφάνιση είναι ένα αποτέλεσμα θεμιτό κ το οποίο διαφέρει από άτομο σε άτομο, αλλά όχι αυτοσκοπός. αυτό που επιδιώκει κανείς είναι η διασκέδαση και η ευεξία.
    Last edited by Raven Lord; 24-08-2011 at 12:08.
    Rock or Nothing

Άλλωστε υπάρχουν σώματα και σώματα.Για εμένα το τέλειο είναι αυτό:

Spoiler

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

^Αυτά που λέγαμε περί "στοιχειώδους αισθητικής"

Και άλλους τους αρέσουν τα black lights στον πάτο του αυτοκινήτου ή τα λεοπάρ κολάν ξερωγω. Πάσο.

Senior Member coolhipster's Avatar

η στοιχειωδης αισθητικη και καλα παντως που επικαλειστε, ειναι ενα τελειως υποκειμενικο θεμα για τον καθενα, και εννοειται εχει επηρεαστει αποτα προτυπα της εκαστοτε εποχης. παλιοτερα(εποχες αναγενησης- αρχαιοτητα κλπ) μπορει ενα πλαδαρο σωμα να φαινοταν πιο ελκυστικο γιατι θα εδειχνε ατομο ευκαταστατο. σημερα πλασαρονται οι κοιλιακοι στους αντρες, και οι ανορεξια στις γυναικες. στο μελλον μπορει να εχουν βγει εξελιγμενα αναβολικα χωρις παρενεργειες και να τα βαζουν στα γαλατα σαν τις βιταμινες σημερα, και το προτυπο ομορφιας να ειναι να εχεις μπρατσο 50 εκατοστα και να εισαι φετες. γουατεβερ σκατα στα προτυπα και καντε οτι αγαπατε χωρις κομπλεξ

Tags for this Thread