Αύξηση θητείας τον Νοέμβριο λέει..
Πεθαίνω με πρώτο σχόλιο/απάντηση.
τσ τσ ρίψασπις
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Δεν ξέρω ποιος το επανέφερε αυτό (ή αν απλά παρέμεινε ζωντανό όλα αυτά τα χρόνια), αλλά πεθαίνω με πρώτες σελίδες. Σχεδόν συγκίνηση.
Life begins at 45°.
Last edited by SpiritCrusher; 23-08-2011 at 18:17.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
ΤΑ ΧΑΝΩ ΤΡΕΛΑΝΩ?
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Και που λετε παω στο αεροδρομιο να φυγω απο τη χωρα εχοντας παραμεινει σε αυτην 29 γεματες μερες και κατι ωρες. Εφτασα στις 23 Ιουλιου απογευμα και εφευγα 22 Αυγουστου νωρις το πρωι. Το οποιο αν τις μετρησουμε και τις δυο μερες ολοκληρες (που υποθετω οτι τα καθυστερια στον στρατο ετσι θα τα μετρανε και καλα κανουν) μας κανει 31 μερες. Ως ανυποτακτος μπορω να μεινω στην Ελλαδα μονο 30 μερες το χρονο, το οποιο το ηξερα, αλλα η μονη αλλαγη εισιτηριου που υπηρχε ηταν για εκεινη τη μερα.
Καθως κοιταει το διαβατηριο μου η καργια στο γκισε, με ρωταει τα ονοματα των γονιων μου, της τα λεω, οπως και το οτι εχω συνεννοηθει με στρατολογια και μου χουν πει οτι ολα ειναι ενταξει και πως δεν εχω περασει το οριο των 30 ημερων. Καθεται το ψαχνει μονη της, ρωταει το ζωο τον διπλανο της ποσες μερες εχει ο Ιουλιος (..), μετραει με τα δαχτυλα, τις βγαζει 31 τις μερες και μου λεει οτι κανονικα δε μπορω να φυγω απο τη χωρα. Της εξηγω τη φαση και της ειπα οτι ρωτησα και πως ολα οκ μου ειπανε και δε θα εχω προβλημα, μου λεει "παω να ρωτησω μεσα", παει ρωταει καποιον, επιστρεψει με ξινισμενα μουτρα μεχρι το πατωμα και βλεμμα δολοφονικο, μου βαζει σφραγιδα στο διαβατηριο και μου το δινει χωρις να πει κουβεντα. Σα να ξενερωσε επειδη δε με "επιασε" :/
βρωμιαρα
Last edited by VidnaObmana; 23-08-2011 at 23:08.
Let The Freak Flag Fly!