Page 244 of 301 FirstFirst ... 144194234242243244245246254294 ... LastLast
Results 3,646 to 3,660 of 4511

Thread: Me pairnoun fantaro

Señor Member Art In Haste's Avatar

Αύξηση θητείας τον Νοέμβριο λέει..

Πεθαίνω με πρώτο σχόλιο/απάντηση.

kaksteist kuud
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Καπου να πουμε εδω περα απλα για να μην το ξεχναει ο κοσμος, πως γενικα η φιλοσοφια του στρατου και της υπηρετησης σε αυτον ειναι απο τα πιο για το μπουτσο πραματα που υπαρχουν, ποσο μαλλον αυτοι που την ενστερνιζονται και την ακολουθουν πιστα σαν κωδικα. Θα πω την (ευτυχως ανυπαρκτη) ιστορια σε 14 ωρες.
    έχει γεμίσει ο κόσμος λιποτάκτες της πούτσας. να δω τι θα κάνουν οι γονείς σου όταν αντεπιτεθούν οι κομμουνισταί

Senior Member freak brother's Avatar

τσ τσ ρίψασπις
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Χορχόδειλας BLiTzER's Avatar

Δεν ξέρω ποιος το επανέφερε αυτό (ή αν απλά παρέμεινε ζωντανό όλα αυτά τα χρόνια), αλλά πεθαίνω με πρώτες σελίδες. Σχεδόν συγκίνηση.
    Life begins at 45°.

Senior Member VidnaObmana's Avatar

Γιωτα.5.
    Let The Freak Flag Fly!

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Το ότι είναι 245 σελίδες και οι ημερομηνίες των ποστ στις τελευταίες σελίδες δεν δείχνουν ότι είναι ζωντανό θρεντ;

Quote Originally Posted by VidnaObmana View Post
    Γιωτα.5.
    Αν κρίνω από τις μουσικές σου, μάλλον για ομοφυλοφιλία ε;

ωωωωωωωωω τι του είπεεε
    Last edited by SpiritCrusher; 23-08-2011 at 18:17.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Χορχόδειλας BLiTzER's Avatar

Quote Originally Posted by SpiritCrusher View Post
    Το ότι είναι 245 σελίδες και οι ημερομηνίες των ποστ στις τελευταίες σελίδες δεν δείχνουν ότι είναι ζωντανό θρεντ;
    Γύρισα 5-6 σελίδες πίσω να δω αν ισχύει αυτό που είπα (πριν ποστάρω), αλλά βαριόμουν να εξηγώ.
    Life begins at 45°.

Quote Originally Posted by SpiritCrusher View Post

Quote Originally Posted by VidnaObmana View Post
    Γιωτα.5.
    Αν κρίνω από τις μουσικές σου, μάλλον για ομοφυλοφιλία ε;

ωωωωωωωωω τι του είπεεε
    Δεν ακουω Manowar. Ουτως ή αλλως μια χαρα πανε στρατο τα πουστρακια.

Ον τοπικ τρελα φιλε. Πώς το λεμε. Insane in the membrane.
    Let The Freak Flag Fly!

314222 Mitsmann's Avatar

ΤΑ ΧΑΝΩ ΤΡΕΛΑΝΩ?
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    ΤΑ ΧΑΝΩ ΤΡΕΛΑΝΩ?
    We're all mad here.
    Let The Freak Flag Fly!

lcsgp FIXXXER's Avatar

Και που λετε παω στο αεροδρομιο να φυγω απο τη χωρα εχοντας παραμεινει σε αυτην 29 γεματες μερες και κατι ωρες. Εφτασα στις 23 Ιουλιου απογευμα και εφευγα 22 Αυγουστου νωρις το πρωι. Το οποιο αν τις μετρησουμε και τις δυο μερες ολοκληρες (που υποθετω οτι τα καθυστερια στον στρατο ετσι θα τα μετρανε και καλα κανουν) μας κανει 31 μερες. Ως ανυποτακτος μπορω να μεινω στην Ελλαδα μονο 30 μερες το χρονο, το οποιο το ηξερα, αλλα η μονη αλλαγη εισιτηριου που υπηρχε ηταν για εκεινη τη μερα.

Καθως κοιταει το διαβατηριο μου η καργια στο γκισε, με ρωταει τα ονοματα των γονιων μου, της τα λεω, οπως και το οτι εχω συνεννοηθει με στρατολογια και μου χουν πει οτι ολα ειναι ενταξει και πως δεν εχω περασει το οριο των 30 ημερων. Καθεται το ψαχνει μονη της, ρωταει το ζωο τον διπλανο της ποσες μερες εχει ο Ιουλιος (..), μετραει με τα δαχτυλα, τις βγαζει 31 τις μερες και μου λεει οτι κανονικα δε μπορω να φυγω απο τη χωρα. Της εξηγω τη φαση και της ειπα οτι ρωτησα και πως ολα οκ μου ειπανε και δε θα εχω προβλημα, μου λεει "παω να ρωτησω μεσα", παει ρωταει καποιον, επιστρεψει με ξινισμενα μουτρα μεχρι το πατωμα και βλεμμα δολοφονικο, μου βαζει σφραγιδα στο διαβατηριο και μου το δινει χωρις να πει κουβεντα. Σα να ξενερωσε επειδη δε με "επιασε" :/

βρωμιαρα
    Last edited by VidnaObmana; 23-08-2011 at 23:08.
    Let The Freak Flag Fly!

314222 Mitsmann's Avatar

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Και που λετε παω στο αεροδρομιο να φυγω απο τη χωρα εχοντας παραμεινει σε αυτην 29 γεματες μερες και κατι ωρες. Εφτασα στις 23 Ιουλιου απογευμα και εφευγα 22 Αυγουστου νωρις το πρωι. Το οποιο αν τις μετρησουμε και τις δυο μερες ολοκληρες (που υποθετω οτι τα καθυστερια στον στρατο ετσι θα τα μετρανε και καλα κανουν) μας κανει 31 μερες. Ως ανυποτακτος μπορω να μεινω στην Ελλαδα μονο 30 μερες το χρονο, το οποιο το ηξερα, αλλα η μονη αλλαγη εισιτηριου που υπηρχε ηταν για εκεινη τη μερα.

Καθως κοιταει το διαβατηριο μου η καργια στο γκισε, με ρωταει τα ονοματα των γονιων μου, της τα λεω, οπως και το οτι εχω συνεννοηθει με στρατολογια και μου χουν πει οτι ολα ειναι ενταξει και πως δεν εχω περασει το οριο των 30 ημερων. Καθεται το ψαχνει μονη της, ρωταει το ζωο τον διπλανο της ποσες μερες εχει ο Ιουλιος (..), μετραει με τα δαχτυλα, τις βγαζει 31 τις μερες και μου λεει οτι κανονικα δε μπορω να φυγω απο τη χωρα. Της εξηγω τη φαση και της ειπα οτι ρωτησα και πως ολα οκ μου ειπανε και δε θα εχω προβλημα, μου λεει "παω να ρωτησω μεσα", παει ρωταει καποιον, επιστρεψει με ξινισμενα μουτρα μεχρι το πατωμα και βλεμμα δολοφονικο, μου βαζει σφραγιδα στο διαβατηριο και μου το δινει χωρις να πει κουβεντα. Σα να ξενερωσε επειδη δε με "επιασε" :/

θα παω αεροδρομιο αυριο, πες ποια ΠΟΥΤΑΝΑ ητανε να παω να την δουλευω.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."