σβησε το τοπικ να τελειωνουμε ρε με την φιλεναδα σου
Κώστας Χρονόπουλος
Χάκος Περβανίδης
Χρήστος Κισατζεκιάν
Βασίλης Ζαχαρόπουλος
Δημήτρης Ζαχαρόπουλος
Γιώργος Κετιγένης
Στέφανος Παπιλίδης
Δημήτρης Τσούνταρος
Πάνος Αγόρος
Λεωνίδας Αρβανίτης
Κ******* *********
σβησε το τοπικ να τελειωνουμε ρε με την φιλεναδα σου
ο Σαηκοτρον εχει 100000% δικιο.
οποιος δε το καταλαβαινει ειτε κανει πως δε το καταλαβαινει να περασει η ωρα, ειτε ειναι απλα ηλιθιος.
διαλεγετε κατηγορια.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
προφανώς έχει δίκιο και χρειάζεται κουλτούρα σεβασμού στον admin και στο φόρουμ. αλλά η βλακεία και το κόμπλεξ που δέρνει την γκόμενα δεν μπορεί να μη σχολιαστεί. για την αλίκη βουγιουκλάκη μιλάω.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
Μα το θεμα ειναι ακριβως οτι ο οποιοσδηποτε κανει τετοιες κινησεις (τυχαια παραδειγματα στην λετονια του 1956 π.χ.) ειναι καρακομπλεξας και ηλιθιος. Αλλα αμα τραβηχτει η φαση το επιχειρημα σου (μας) δε πιανει μια, το δικο του πιανει. =/
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
να προσθέσω μόνο, ότι αυτή που ανησυχεί μην την γκουγκλάρει το εν δυνάμει αφεντικό της και ανακαλύψει θρεντ στο ιντερνετ (σιγα το σπάνιο όνομα δηλαδή, θα μπορουσε να είναι και άλλη), εχει για προφιλ φωτο στο φεησμπουκ μια ναζιάρικη φωτο της με μαγιο. Κάθε προσπάθεια να πάρω την κατάστασή της στα σοβαρά έληξε εκεί
Vielen Dank für alles was mal war
Βασικά στην αρχική μορφή του θρεντ υπήρχε "σεξιστικό" σχόλιο που ας πούμε δικαιολογεί να έχει κάποιος θέμα. Εγώ διέγραψα και το συγκεκριμένο σχόλιο και τα ονόματα. Από εκεί και πέρα δυσκολεύομαι πολύ να τρέχω πίσω από τον οποιονδήποτε ποστάρει απλά ένα όνομα (και το θρεντ να σβηστεί, θα μπορεί να γίνει σε άλλο θρεντ), ειδικά δε όταν κάποιος έχει επιλέξει συνειδητά να είναι "δημόσιο πρόσωπο" σε έναν χώρο. Και επειδή όπως ξαναείπα η όλη ιστορία έχει γίνει μέσω τρίτου και δεν υπάρχει λόγος να μπλέκονται άλλοι, αν εξακολουθεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα, όποιος θίγεται ας επικοινωνήσει απευθείας μαζί μου, είτε μέσω πμ είτε μέσω facebook. Δεν υπάρχει λόγος να το κουράζουμε άλλο, δε νομίζω ότι υπάρχουν πλέον σχόλια που μπορούν να χαρακτηριστούν υβριστικά. Αυτά!
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Φίλε μου, ποιό επιχείρημά του πιάνει? Μια μήνυση χρειάζεται να έχει και βάση. Ποιά είναι η κατηγορία που έχει βάση εδώ, τι θα πεί? Οτι "αναφέρθηκε το όνομά μου σε poll -ποιόν-από-το-χάμμερ-μισείς και πολύ στεναχωρέθηκα" ? Μα είναι δυνατόν? Νομίζω οτι ο αντμιν δεν έχει απολύτως τίποτα να φοβάται καθώς είναι ΥΠΕΡγελοιότητα η απειλή της μήνυσης και δεν αποτελεί ούτε δυσφήμιση
Spoiler
ούτε τίποτα μεμπτό το θρεντ. Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά... Συμφωνώ με τα μπούνια να είμαστε γενικά προσεκτικοί και να σεβόμαστε κάποια πράγματα γιατί, όπως πολύ σωστά είπώθηκε, άλλος την πληρώνει και δε λέει αλλά δεν βλέπω κάτι άξιο μηνύσεων εδώ,μη τρελαθούμε τελείως.
Και στην τελική αμα είναι να το παίξουμε κι εμείς τρελίτσες, τραβάω κι εγω(εσύ,όποιος τελοσπάντων) μήνυση γιατί μου στερείς βασικό δικαίωμα του να εκφράζω τη γνώμη μου κι από τη στιγμή που το θρεντ έχει να κάνει με τις ΓΝΩΜΕΣ μας, πάρε τη λογοκρισία και βάλτην εκεί που ξέρεις (στην κυρα Κ.Μ πάει αυτό, οχι σε σένα εννοείται).
<FIXXXER> λοιπον οταν φτιαξω μπαντα θα ονομασω το πρωτο μου αλμπουμ "Ψυχολογικα Τεστ με τη
Ραδιενεργεια"
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Αφήστε τη Μηλιαράκη και πιάστε τη Μηλιαρέση
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Κατερινα Κωλαρακη πειραζει να λεμε?
φοβερο μουνι, καντε την add στο φεησμπουκ για προσβαση σε καυτες φωτο