View Poll Results: Εσύ ποιόν μισείς περισσότερο ?

Voters
65. You may not vote on this poll
  • Κώστας Χρονόπουλος

14 21.54%
  • Χάκος Περβανίδης

12 18.46%
  • Χρήστος Κισατζεκιάν

1 1.54%
  • Βασίλης Ζαχαρόπουλος

2 3.08%
  • Δημήτρης Ζαχαρόπουλος

2 3.08%
  • Γιώργος Κετιγένης

10 15.38%
  • Στέφανος Παπιλίδης

1 1.54%
  • Δημήτρης Τσούνταρος

1 1.54%
  • Πάνος Αγόρος

2 3.08%
  • Λεωνίδας Αρβανίτης

0 0%
  • Κ******* *********

20 30.77%
Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 84

Thread: Ποιός είναι ο χειρότερος ? (δη οφίσιαλ μέτσαλ χάμερ θρεντ)

Quote Originally Posted by commissar View Post
    ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη που τώρα θα γίνω ο μαλάκας της υπόθεσης, αλλά έχω μια απορία.

το όλο θέμα ήταν ότι η "κυρία" Κ****** ********* είδε με κάποιο τρόπο το θρεντ και απείλησε με μηνύσεις ή ήταν πιο πολύ σε φάση "έλα ρε συ τώρα να πούμε, σβήσε το θρεντ, δε θέλω να φαίνεται το όνομά μου εκεί πέρα" κλπ εν μέσω μπύρας και γενικού fun?

ξανά συγγνώμη, αλλά όταν χρειάζεται να κάνω edit κάποιο ποστ στο οποίο απλώς αναφέρω ένα όνομα μιας τύπισσας που γράφει σε ένα έντυπο, χωρίς να βρίζω ή κάτι τέτοιο αλλά απλά επειδή έτσι της κάβλωσε, στραβώνω λίγο.

βάλτε και καμιά υποσημείωση στο banner "όλα τα ονόματα που αναφέρονται στο forum είναι φανταστικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα".
    Ειλικρινά δε νομίζω ότι έχει νόημα να μπούμε σε λεπτομέρειες. Απλώς ειπώθηκε (μέσω κοινού γνωστού) από άτομο του οποίου το όνομα αναφέρθηκε στο thread ότι υπάρχει πρόβλημα με το συγκεκριμένο thread και αν μπορώ να κάνω κάτι, γιατί δεν υπάρχει λόγος να φτάσουμε σε μηνύσεις κλπ. Φυσικά, εγώ κάνω απλώς hosting στα σχόλια, άλλωστε εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να ελέγχω μερικές εκατοντάδες σχόλια που δημοσιεύονται καθημερινά, οπότε αν κάποιος θίγεται από κάποιο σχόλιο μπορεί με παρέμβαση εισαγγελέα να απαιτήσει να μάθει την ip αυτού που έκανε το σχόλιο. Τα forums δηλαδή μοιάζουν τεχνικά περισσότερο με blogs όπου τη βασική ευθύνη έχει ο σχολιαστής και αν δεν κάνω λάθος υπάρχει και δικαστικό προηγούμενο. Βέβαια δε θα μου άρεσε και να έρθω στη θέση να αναγκαστώ να δώσω κόσμο για κάτι τόσο ηλίθιο. Από την άλλη, επειδή έχω μια ηλίθια ευαισθησία με την ελευθερία του λόγου στο er, ούτε μου φάνηκε σωστό να κάνω edit στα σχόλια κάποιου χωρίς να ενημερώσω. Αυτό που έκανα μου φάνηκε το πιο ειλικρινές και δίκαιο προς όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές υπό τις παρούσες συνθήκες.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

perfect beast commissar's Avatar

με αυτό εδώ
    Ειλικρινά δε νομίζω ότι έχει νόημα να μπούμε σε λεπτομέρειες
    διαφωνώ, αλλά οκ, προφανώς ξέρεις καλύτερα.

στο link του firestorm βγαίνει και το ρόκιν, γράφουν "είμαστε κ******* ******** με τα μπούνια", ας το δείξει κάποιος και σε αυτήν και στον μπομπ τον μάστορα για να τους περάσει η περίοδος.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

ρε commissar , σοβαρός και μορφωμένος άνθρωπος είσαι, πέρα από το κάθε καθυστερημένο θρέντ που έχει σχέση με τον τάδε , δείνα , του τάδε περιοδικού / εταιρείας / μαγαζιού , έχεις να μου πεις έναν λόγο στοιχειώδους σοβαρότητας που να με πείσει ότι έχουν λόγο ύπαρξης πέρα από εμπάθεια και κόμπλεξ?

edit: δεν πάει μόνο στον κομμισσαρ αυτό ε, γενικά θα με ενδιέφερε να ακούσω από κάποιον μια άποψη!
    Last edited by KoiliaSamprela; 21-08-2011 at 02:55.
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

κοιλιά λατρεία, εγώ θέλω να μπορώ να κάνω ποστ "η κ******* ********* έβαλε το cowboys from hell των pantera στα καλύτερα ντεμπούτα, λολ" χωρίς να μου λένε να το κάνω edit γιατί μια μαλακισμένη και ο γκόμενός της (ΤΥΧΑΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ) στράβωσαν με ένα θρεντ σε ένα φόρουμ και απειλούν με μηνύσεις.

το θρεντ ούτε κομπλεξικό είναι ούτε τίποτα, οι ίδιοι που γράφουν στο χάμερ σε κάθε ετήσιο δημοψήφισμα είχαν και κατηγορία αγαπημένου/χειρότερου συντάκτη.

για περισσότερες λεπτομέρειες που δεν είναι για εδώ, έχεις πμ.

Sayid Hassan Jarrah psychotron's Avatar

κάν'τε ό,τι καταλαβαίνετε, βαρέθηκα.
    Last edited by psychotron; 21-08-2011 at 11:51.

φτερησλέξ Tispanagias tamatia's Avatar

Πολύ ηλέκτρικ ρέκβιεμ για ένα όνειρο η φάση ε. Αν είναι αναγκαίο να διαγραφεί το οποιοδήποτε ποστ για αποφυγή προβλημάτων του φόρουμ ή κάποιων συγκεκριμένων ατόμων όπως είπε ο δραγονλορδ παραπάνω σχετικά με τους σχολιαστές και τα δικαστικά προηγούμενα, ας γίνει.

Αν είσαι μοδ ρε πσυψηοτρον και ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, κάντο. Βρίσκω φοβερά εριστική την όποια συνέχεια με πιθανότητες παρόμοιας "παρεκτροπής" μέσω σχολίων για τα άτομα αυτά, αφού είναι πολύ πιθανό να μπει ο χ ψ με φέηκ και να πει 1002, και ειδικά όταν παρεμβάλλονται ποστ όπως το παραπάνω δικό σου "είστε απλά ηλίθιοι ή έστω κομπλεξικοί". Πραγματικά δε δίνω μία, αλλά και πάλι δε μπορώ να καταλάβω την οπτική σου γωνία για το ποιον θεωρείς πως είναι κομπλεξικός, ειδικά όταν δεν κάνει τη δουλεία βιοποριστικά όπως λες.

Και στη τελική ας διαγραφεί και το θρεντ ε. Κανείς δε θα κλάψει, ή έστω αυτό εκφράστηκε από αρκετούς μέσω ποστ -οι δημοσκοπήσεις ήταν πάντα φλου, ἐνα κλικ και ότιναναι-.Ποιος ξέρει, μπορεί να δει όλη η συντακτική ομάδα το θρεντ και να μηνύουν ακόμη και επειδή δε τους άρεσε το χρώμα τους στη δημοσκόπηση.
    Last edited by Tispanagias tamatia; 21-08-2011 at 08:26.
    It is known.

Giagias me Jazzmaster Marillion's Avatar

το πρόβλημα είναι ότι μιλάμε για μία κοπέλα που δεν κάνει αυτή τη δουλειά βιοποριστικά, και που αν κάποιος (μελλοντικός εργοδότης πχ) googl-άρει το όνομά της, τον πετάει φάτσα κάρτα, πρώτη πρώτη σειρά σε ένα ηλίθιο θρεντ που γράφει γαι το πόσο γ@μήσ!μη είναι, και "ωωωωωω τι μλακίες έγραψε αυτή για τους παντέρα" (γαμώ τους παντέρα δηλαδή) κλπ.
    πρέπει να αναφέρεις εναν σοβαρότερο λόγο για να μην σχολιαστεί και όχι το ότι θα πάει ο μελλοντικός εργοδότης να γκουγκλάρει το όνομα της ή πως δεν ''πληρώνεται''. το οτι το ερ ειναι καννιβαλιστικό φόρουμ το γνωρίζουμε αλλά αν το κάθε δημόσιο πρόσωπο που νιώθει πως θίγεται στο νετ όταν ο σχολιασμός που γίνεται προς αυτό φτάνει στα όρια της καφρίλας (χωρίς όμως να εμπεριέχεται δόλος που το αποτρέπει νομικά απ'τπ να κατηγορηθείς για εξύβριση), θα γινόμουν δικηγόρος, εισαγγελέας ή κάτι παρεμφερές άυριο μάλιστα. κάθε περεταίρω κουβέντα για το συγκεκριμένο θέμα χάνει το νόημα της όταν αναφερθούμε (ξανά) σε πολιτικοπροπαγανδιστικά και ακόμα χειρότερα, αθλητικά φόρα.

πιστευω πως ο ντραγκον πρέπει να βρει έναν καλο δικηγόρο για να αποκρούει τέτοιες πίπες αλλά και αυτός έξοδα θέλει οπότε θέμα του. κρίμα πάντως που νέοι ανθρωποι παίρνουν στα σοβαρά τέτοια πράγματα αλλά με το λαβ αφέρ ερ-χαμμερ υπάρχει μια εμπάθεια και απτις δυο πλευρές που δεν μας αφήνει να αγιάσουμε.

INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO

http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty

ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
    ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by commissar View Post
    κοιλιά λατρεία, εγώ θέλω να μπορώ να κάνω ποστ "η κ******* ********* έβαλε το cowboys from hell των pantera στα καλύτερα ντεμπούτα, λολ" χωρίς να μου λένε να το κάνω edit γιατί μια μαλακισμένη και ο γκόμενός της (ΤΥΧΑΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ) στράβωσαν με ένα θρεντ σε ένα φόρουμ και απειλούν με μηνύσεις.

το θρεντ ούτε κομπλεξικό είναι ούτε τίποτα, οι ίδιοι που γράφουν στο χάμερ σε κάθε ετήσιο δημοψήφισμα είχαν και κατηγορία αγαπημένου/χειρότερου συντάκτη.

για περισσότερες λεπτομέρειες που δεν είναι για εδώ, έχεις πμ.
    ρε ζουζούνο , αυτό που λες και θεμιτό είναι και λογικό (το να σχολιάσεις ένα άρθρο ) διότι εκεί η κυρά τάδε στην προκειμένη έχει εκφράσει μια άποψη επώνυμα και πρέπει να περιμένει και την ανάλογη κριτική.
    Όλα τα άλλα όμως είναι στα όρια αυτού που λέω.
    (Στο πι-εμ θα απαντήσω με ΠΙ-ΕΜ)
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

scream of the butterfly Radienergeia's Avatar

Όντως δεν είναι ωραίο να γκουγκλάρει κανείς το όνομά σου και το πρώτο λινκ που πετάγεται να είναι από φόρουμ που σε κράζουν.
    Από την άλλη τώρα, ο καθένας κρίνεται για τη δουλειά του.
    Οταν η μαντάμ γράφει κάπου και γι' αυτό το "κάπου" κάποιοι δίνουν λεφτά για να το διαβάσουν(ίσως οχι εγω αλλά άλλοι σίγουρα), ας μάθει να δέχεται την όποια κριτική, καλή ή κακή. Είναι αστείο το οτι θίχτηκε που απλά είδε το όνομά της στο poll!! Και στη τελική τί θα μηνύσεις μαρή, το οτι γράφτηκε το ονοματεπώνυμό σου μωρέ σε μουσικό φόρουμ? Γιατί δεν είδα κανέναν άλλο να έχει πρόβλημα που τον κρίνουν, έστω κάφρικα ρε φίλε, οπότε γέλα λίγο ή εκνευρίσου αν γραφτεί κάτι πραγματικά κακό ή άδικο (και που΄σαι..τη ΔΟΥΛΕΙΑ τους/σου κρίνουμε).

Γράφεις και δημοσιεύεσαι, μάθε λοιπόν οτι δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους και το βασικότερο: το να απειλήσεις με μήνυση είναι σαν να λες "Τι?Δε σου αρέσω? Τώρα θα δείς τι θα πάθεις". Ε,στα διάλα δηλαδή. Grow the fuck up και κοίτα να κάνεις ακόμα πιο καλή δουλειά αν δε θες να σε κρίνουν αρνητικά, είναι ΤΟΣΟ απλό αφού γουστάρεις αυτό που κάνεις.
    Κι αμα δεν αντέχεις καν την αναφορά στο όνομά σου να σκέφτεσαι καλύτερα την επόμενη φορά αν θέλεις να δημοσιεύεσαι. Οπως κρίνεις εσύ τη δουλειά άλλων έτσι θα κρίνουν κι εσένα. Live with it και πάρ' το στο χαβαλέ και μη γίνεσαι κομπλεξική κατίνα σαν τον μπομπ που νομίζει οτι είναι ο Μπε-φακιν-τόβεν και απαγορεύεται να μιλούν γι'αυτόν αν αυτό που λένε δεν είναι υπερ του. Κάτι τέτοια είναι που σε κάνουν αντιπαθή στον κόσμο και μετά κανείς δεν σε παίρνει στα σοβαρά.

Υ.Γ. Υπάρχει και το Άρθρο 19 της Οικουμενικής Διακήρυξης Ανθρωπινων Δικαιωμάτων. Τσέκαρέ το καμιά φορά, ναι?

Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
    αυτό που λες και θεμιτό είναι και λογικό (το να σχολιάσεις ένα άρθρο ) διότι εκεί η κυρά τάδε στην προκειμένη έχει εκφράσει μια άποψη επώνυμα και πρέπει να περιμένει και την ανάλογη κριτική.
    ε μάλλον δεν είναι θεμιτό, γιατί είμαστε ηλίθιοι και κομπλεξικοί.

Quote Originally Posted by psychotron View Post
    το πρόβλημα είναι ότι μιλάμε για μία κοπέλα που δεν κάνει αυτή τη δουλειά βιοποριστικά, και που αν κάποιος (μελλοντικός εργοδότης πχ) googl-άρει το όνομά της, τον πετάει φάτσα κάρτα, πρώτη πρώτη σειρά σε ένα ηλίθιο θρεντ που γράφει γαι το πόσο γ@μήσ!μη είναι, και "ωωωωωω τι μλακίες έγραψε αυτή για τους παντέρα" (γαμώ τους παντέρα δηλαδή) κλπ. Αν δεν μπορείτε να το καταλάβετε αυτό, είστε απλά ηλίθιοι (ή έστω κομπλεξικοι, το ίδιο μου κάνει!!)
    μάλιστα.

Ακόμα και η κριτική έχει κάποια όρια. Έχω "καει" παλαιότερα από επιθέσεις που δεχόμουν μέσω ενός forum (και κρίμα που δεν έχω κρατήσει τα ποστς εκείνα), είναι πολύ εύκολο να κάνεις ζημιά.
    Φυσικά και δεν κίνησα καμία νομική διαδικασία, δε θα το έκανα ποτέ ετσι κι αλλιώς. Ένα δημόσιο πρόσωπο προφανώς και θα δεχτεί κριτική πάνω στη δουλειά του, αλλά κάποιες φορές η καφρίλα ξεπερνάει τα όρια και ναι, αυτό το θεωρώ κομματάκι ηλίθιο.

εδιτ: Υπ' όψιν ότι για τέτοιες χαζομάρες, ο dragon έχει φάει κι άλλη μήνυση. Είναι κρίμα να τραβιέται πάλι, δε σας φταίει σε τίποτα.
    Last edited by psychotron; 21-08-2011 at 12:33.
    Where's the booze?

I used to be perfect but now I'm even better

τελευταίο ποστ μου στο θρεντ το οποίο ας μετονομαστεί σε "Μηλιαράκη και τραγελαφικοί". το ποστ που έκανα στην προηγούμενη σελίδα δεν απευθυνόταν στον dragonlord, αν και μου απάντησε ολόσωστα.

όταν είχε γίνει το προηγούμενο (πολύ πιο σοβαρό) θέμα με την μάνα του Β.Ζαχ. πήρα ένα ευγενέστατο πμ από κάποιον χρήστη που έλεγε "ρε μαν, είμαστε φίλοι με τα παιδιά και στεναχωριέμαι να διαβάζω τέτοια πράγματα, αν θες κάνε edit" και αν και δεν είχα ποστάρει τίποτα κάφρικο ή ηλίθιο ή κομπλεξικό, έκανα edit και μετά έληξε εκεί.

προτιμώ κάτι τέτοιο λοιπόν, κάτι σε φάση "ρε μαν, επειδή τα πίναμε με αυτήν και τον δικό της και ο μπε-φακιν-τοβεν μου έκανε παράπονα για το θρεντ, ε κάνε ένα έντιτ και μη γράφεις το όνομά της, ας μην ασχολούμαστε με χαζομάρες τώρα" και δεν θα έλεγα τίποτα.

στραβώνω όμως όταν διαβάζω ότι δεν μπορώ να γράφω το όνομά της επειδή υπάρχει ΣΟΒΑΡΟ θέμα και ότι ο dragonlord θα τρέχει εξαιτίας μου με μηνύσεις και αυτή δεν δουλεύει βιοποριστικά και δεν μπορούμε να κρίνουμε τις μαλακίες που γράφει και αν ο μελλοντικός εργοδότης γκουγκλάρει το όνομά της θα πέσει πάνω στο θρεντ και Roswell μη γράφεις το όνομά της γιατί θα σ'το κάνω edit (ενώ ο ίδιος ο dragonlord είπε ότι αν υπάρξει πρόβλημα με το εν λόγω ποστ θα το πει στον roswell να το σβήσει) και όλα αυτά τα κηρύγματα για τα όρια που έχει η κριτική και πόσο ζημιά μπορεί να κάνει σε κάποιον και πόσο ήλιθιοι ή κομπλεξικοί είμαστε που δεν τα καταλαβαίνουμε αυτά.
    τώρα όντως "κάντε ό,τι θέλετε", προσοχή μόνο μην κακοκαρδίσουμε τον μπομπ.

έχω ήδη ζητήσει συγγνώμη στην προηγούμενη σελίδα που έγινα ο μαλάκας της υπόθεσης btw
    Last edited by commissar; 21-08-2011 at 12:27.

Τελευταίο ποστ κι από μένα εδώ. Κατ αρχήν σου έγραψα επί λέξη "..υπάρχει ΣΟΒΑΡΟ θέμα. Please κάνε edit το όνομα που ξαναέγραψες και μάλιστα με κεφαλαία.." και σου έστειλα και "Thanx man " όταν έκανες edit. Δεν σου είπα πουθενά να σβήσεις όλο το ποστ παρα μόνο το όνομα. Καλώς ή κακώς, αυτό είναι το θέμα. Όσο για το ύφος μου που δε σου άρεσε στο ποστ που έκανα, σόρι, αλλά τσαντίστηκα γιατί θεωρώ τραγικά τραγικό να σβήνει ο αντμιν ένα όνομα γράφοντας και 2 αράδες και ΚΑΠΑΚΙ να ξαναποσταρετε το όνομα, ο ένας με κεφαλαία κι ο άλλος 234652 φορές. Πρόσεξε, δεν εξετάζω αυτή τη στιγμή αν καλώς έγινε ότι έγινε ή ποιός έχει δίκιο, o καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Έχουμε όμως ένα γεγονός, σβήνει ο dragon το όνομα (δηλαδή και να μην έγραφε δικαιολογία είναι φως φανάρι ότι αυτό είναι το θέμα) και καπάκι το ξαναγράφετε. Ε σορι αλλά ναι, το θεωρώ τραγικό. Over & out.
    Where's the booze?

I used to be perfect but now I'm even better

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

καλή;

οχι πως εχεις αδικο, αλλα - σαικοτρον νομιζω πως εισαι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ σοβαρος/αυστηρος μοντερειτορ που περασε ποτε απο το ΗΑΡ

Κατερινα Μηλιαρακη