Κώστας Χρονόπουλος
Χάκος Περβανίδης
Χρήστος Κισατζεκιάν
Βασίλης Ζαχαρόπουλος
Δημήτρης Ζαχαρόπουλος
Γιώργος Κετιγένης
Στέφανος Παπιλίδης
Δημήτρης Τσούνταρος
Πάνος Αγόρος
Λεωνίδας Αρβανίτης
Κ******* *********
ε, τελικα μας ενοιαζε.
(προφανως και αυτους!)
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
"παρακαλειτε ο χρηστης -ταδε- να περασει στο εδώλιον " επικ
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Xaκος. βασικα ινε ο μονος που κσερω
Θα μπόρουσες να βάλεις και τόνους κιόλας.
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Xaκος. βασικα ειναι ο μονος που ξερω.
Daksei twra kai oi 2?
όταν φας τη μήνυσή σου κι εσύ θα σου κοπεί αυτό το ύφος.
καλά εκεί στο χάμμερ δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν καλοκαιριάτικα;
Ας τους στείλει κάποιος ένα μήνυμα, η επόμενη μήνυση να πέσει όταν θα'μαστε όλοι πίσω γιατί είμαι εκτός Αθηνών και μπήκα έτσι στα μουλωχτά και μόλις γυρίσω Αθήνα θα πρήξω τον Φίξξξερ και τον κόμισαρ να μου πουν τι παίχτηκε και θα'χω χάσει όλη τη φάση, δεν είναι σωστά πράματα αυτά.
εσύ πρέπει να προσέχεις περισσότερο απ'όλους, αν γίνει καμιά στραβή με όσες έχεις ποστάρει στο σέξιον δε σε σώζει ούτε ο Ντένυ Κρέην.
ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη που τώρα θα γίνω ο μαλάκας της υπόθεσης, αλλά έχω μια απορία.
το όλο θέμα ήταν ότι η "κυρία" Κ****** ********* είδε με κάποιο τρόπο το θρεντ και απείλησε με μηνύσεις ή ήταν πιο πολύ σε φάση "έλα ρε συ τώρα να πούμε, σβήσε το θρεντ, δε θέλω να φαίνεται το όνομά μου εκεί πέρα" κλπ εν μέσω μπύρας και γενικού fun?
ξανά συγγνώμη, αλλά όταν χρειάζεται να κάνω edit κάποιο ποστ στο οποίο απλώς αναφέρω ένα όνομα μιας τύπισσας που γράφει σε ένα έντυπο, χωρίς να βρίζω ή κάτι τέτοιο αλλά απλά επειδή έτσι της κάβλωσε, στραβώνω λίγο.
βάλτε και καμιά υποσημείωση στο banner "όλα τα ονόματα που αναφέρονται στο forum είναι φανταστικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα".
Last edited by commissar; 20-08-2011 at 21:16.
Κατερινα Μηλιαρακη
Κατερινα Μηλιαρακη
Κατερινα Μηλιαρακη
Κατερινα Μηλιαρακη
Κατερινα Μηλιαρακη
Κατερινα Μηλιαρακη
Κατερινα Μηλιαρακη Κατερινα Μηλιαρακη Κατερινα Μηλιαρακη Κατερινα Μηλιαρακη Κατερινα Μηλιαρακη Κατερινα Μηλιαρακη Κατερινα Μηλιαρακη Κατερινα Μηλιαρακη Κατερινα Μηλιαρακη Κατερινα Μηλιαρακη Κατερινα Μηλιαρακη Κατερινα Μηλιαρακη Κατερινα Μηλιαρακη Κατερινα Μηλιαρακη