Το thread με τον bukowski με έβαλε σε περιέργεια να ψαχτώ γύρω από την δουλειά του -ωραία ευκαιρία. Τώρα διαβάζω το South of No North (Ιστορίες μιας Θαμμένης Ζωής).
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Διακοπές + έλλειψη υπολογιστή = διάβασμα. Νέο βιβλίο αγορασμένο από πάγκο της Αθύτου το εξής:
![]()
άθλιο βιβλίο χωρίς κανένα νόημα, απορώ και που το τελείωσα.
κι εγώ γι'αυτό το αγόρασα (Booker-junkie τελείως) αλλά είναι με διαφορά ο χειρότερος νικητής μπούκερ που έχω διαβάσει. Τεσπά, καλά κουράγια!
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
εγω αυτο:
και ηδη εχοντας διαβασει λιγο παραπανω απ'το μισο εχει μπει στην κατηγορια "κοσμηματα της βιβλιοθηκης μου".
this is radio freedom.
100 κάτι σελίδα, ψάρωσα απο τις κριτικές.θα δειξει που το πάει, έχει κάποιος άποψη ?
Ιδού η ιστορία του Γουίλιαμ «Σκιπ» Σαντς της CIA, ο οποίος δρα για λογαριασμό των Ψυχολογικών Επιχειρήσεων κατά των Βιετκόνγκ, και επίσης η ιστορία των συμφορών που τον χτυπάνε. Ιδού και η ιστορία των αδελφών Χιούστον, του Μπιλ και του Τζέιμς, που έφυγαν από την έρημο στην Αριζόνα για να βρεθούν σ' έναν πόλεμο όπου η γραμμή ανάμεσα την παραπληροφόρηση και την παραίσθηση είναι πια θολή. Η θέαση της ανθρώπινης παράνοιας σ' αυτό το μυθιστόρημα είναι μοναδική και ανεπανάληπτη στην αμερικανική λογοτεχνία.
"I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."
www.monolith.gr
(από εκδ. κρύσταλο όμως)
μέχρι να βρω φράγκα για τα αποκρυφιστικά μου.
Ατελείωτο ξύλο. Πραγματικά συγκλονιστικό υλικό αλλά έτσι κι αλλιώς αριστουργηματικό γράψιμο.
Στέλνει 200 φλώρους μαρξιστές και 2000 αστούς υπάλληλους δημοσιογράφους για βρούβες.
Διαβάστε το, δείτε και την ταινία.
Γράφει ο λόκη:
![]()
ζει ακόμα αυτός; σε αρθρο που χα διαβάσει ήταν 24/7 υπο αστυνομική προστασία
Vielen Dank für alles was mal war