Page 11 of 25 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast
Results 151 to 165 of 373

Thread: Diablo 3

Senior Member cloud's Avatar

Ποιό mmo;

Επίσης καταλαβαίνεις ότι με ένα τέτοιο μοντέλο θα πρέπει να φαρμάρεις περισσότερο απο 3 φυλακισμένους κινέζους για να βγάλεις ΠΛΟΥΤΟ.

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Άσε που σιγά που ξέρεις από σοβαρό φαρμινγγκ. Ξέρω άτομο που στο WoW έχει 1.2Μ gold και ξέρει από καλό market manipulation. Κάτι τέτοιοι κατεστραμμένοι, τους καταπίνουν τους μικρούς πωλητές.

Δηλαδή, δεν πιστεύω πως θα είναι εύκολο.

edit: Σαμπρελίνο, είμαι με τον cloud σε αυτό. Τώρα που υπάρχει μονο το gold, έχουν μεγαλυτερη αξία οι gold sellers. Σε ένα σύστημα που θα διαλέγεις εσύ πόσα θες να δώσεις για ένα item και τα λεφτά θα μπορούν να ξεφεύγουν από το κύκλο των κινέζων, θα τους αναγκάσεις να παίξουν σύμφωνα με τους κανόνες αν θέλουν να βγάλουν λεφτά.
    Last edited by SpiritCrusher; 02-08-2011 at 19:43.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Διονύσης Ρόδμανν Comte de Saint-Germain's Avatar

Quote Originally Posted by Firestorm View Post
    Τι καλυτερο;
    Ζωή.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

σπίριτ και κλάουντ διαφωνώ εκ πεποιθήσεως , το ότι σας αγαπώ είναι άλλο θέμα.
    Δεν θέλω στα παιχνίδια μου να υπάρχει RL χρήμα, τουλάχιστον νόμιμο. Θέλω όποιος το κάνει (να αγοράζει gold) να έχει και έναν φόβο ως προς το ban.
    Είναι και ο βασικός λόγος που ΔΕΝ παίζω στα σοβαρά, games με micropayments.
    Το ότι θα μπορεί ο κάθε ένας να πλέον να φαρμάρει και να κονομάει το συζητάμε, όταν διαπιστώσεις ότι με 6 ώρες λιώσιμο την ημέρα θα βγάζεις 10c θα το παρατήσεις , και στο τέλος μάντεψε ποιοι θα μείνουν.
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Quote Originally Posted by Comte de Saint-Germain View Post
    Τι καλυτερο;
    Ζωή.
    ρίχνεις το κλασικό κλισεδάκι σε thread για το Diablo? gee

anyway, η μαλακία είναι ότι λόγω του χρήματος η φάση θα γεμίσει bots και dupes από πολύ νωρίς, ελπίζω να μεριμνήσουν γι'αυτό κάπως

Spoiler
    παρ'όλο που το diablo2 είναι ακόμα ζωντανό λόγω των bot - οι botters αγοράζουν συνεχώς cd-keys για να δουλεύουν 24/7 τα bot τους, και ναι, η bliz βγάζει ακόμα λεφτά απ'το diablo2, 11 χρόνια μετά
    tt0274518

Senior Member cloud's Avatar

Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
    σπίριτ και κλάουντ διαφωνώ εκ πεποιθήσεως , το ότι σας αγαπώ είναι άλλο θέμα.
    Δεν θέλω στα παιχνίδια μου να υπάρχει RL χρήμα, τουλάχιστον νόμιμο. Θέλω όποιος το κάνει (να αγοράζει gold) να έχει και έναν φόβο ως προς το ban.
    Είναι και ο βασικός λόγος που ΔΕΝ παίζω στα σοβαρά, games με micropayments.
    Το ότι θα μπορεί ο κάθε ένας να πλέον να φαρμάρει και να κονομάει το συζητάμε, όταν διαπιστώσεις ότι με 6 ώρες λιώσιμο την ημέρα θα βγάζεις 10c θα το παρατήσεις , και στο τέλος μάντεψε ποιοι θα μείνουν.
    Εγώ λέω ότι θα μπορείς να απολαύσεις το game σου κανονικά σα να μην υπήρχε το feature αυτό. Κι αν θες να λιώσεις παίζεις hardcore που και πάλι δε σε επηρεάζει. To ότι σαν feature θα είναι ψιλομαλακία, είναι πολύ πιθανό, αλλά για την ουσία του πράγματος, αν δλδ θα βλάψει ή θα βοηθήσει το community σα σύνολο πρέπει να το δούμε.

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Μα εδώ είναι το θέμα και το σημείο που το βλέπεις λάθος. Δε θα παίζεις για να βγάλεις λεφτά. Θα παίζεις γιατί θα γουστάρεις να παίζεις. Γιατί το φτιάχνουν τόσα χρόνια; Για να είναι καλό και εθιστικό. Το ότι μπορεί να σου πέσει κάτι και να βγάλεις και κανένα φράγκο της πλάκας είναι απλά bonus στην όλη φάση.

εντιντ: Ναι οκ αυτο το ποστ πηγαινε στο σαμπρέλα πριν τα αποπάνω αλλά ας είναι καλα το αφκ.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Διονύσης Ρόδμανν Comte de Saint-Germain's Avatar

Quote Originally Posted by supermachoman View Post
    Τι καλυτερο;
    Ζωή.
    ρίχνεις το κλασικό κλισεδάκι σε thread για το Diablo?
    Κανένα κλισεδάκι, το firestorm τον συμπαθώ και το ξέρει, δεν το έχω ξαναπεί πουθενά αλλού. Αλλά το ποστ του ήταν θλιβερό, πώς να το κάνουμε.

Κομτε τα παραλες
    Και οσον αφορα το θεμα 'ζωη' , εν ετει 2011 εχουν αλλαξει λιγο τα δεδομενα και θα ειχε μεγαλο ενδιαφερον μια συζητηση πανω σ'αυτο το θεμα, μας αφορα ολους λιγο πολυ

Αλλά το ποστ του ήταν θλιβερό, πώς να το κάνουμε.
    Δε νομίζω ότι είναι τόσο χαζός ώστε να πιστεύει ότι θα βγάζει λεφτά που καλύπτουν παραπάνω από ένα σουβλάκι τη μέρα, απ'το Diablo.
    tt0274518

Αλλο εννοουσε ο κομτε αλλα και παλι οχι, μαλακια ηταν.

Ξανα και ξανα και ξανα:

Elder

Diablo is heading east for some foul purpose

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Τι καλυτερο;
    Ζωή.
    Εντάξει, πάρε αγκαζέ όλες σου τις φιληνάδες και κουνήστε το στα μπαρς, τι στον πούτσο ήρθες να μας πεις εδώ τώρα;
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Elder

The time has come to destroy Mephisto's soulstone