ε να λοιπον...
![]()
ε να λοιπον...
![]()
προς χαβοκ:
στην έξοδο λάρισας προς βόλο, 5-6χμ έξω από την λάρισα παίζει πινακίδα "ΤΡΑΒΕΛ ΣΤΟΠ". προβληματίσου και φωτογράφησέ το, εμείς το είδαμε αργά.
Last edited by Shadowking; 09-08-2011 at 02:00.
A loaded gun won't set you free.
So you say.
Ειναι εστιατοριο το τραβελ στοπ γκαφαλια![]()
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Αργώ αλλά δεν ξεχνώ
Χαβοκάρα σεληνιάσου
1.Επίθεση αγάπης στον Αντώνη Ρέμο
Spoiler
2.Μακεδονία
Spoiler
3.Ράντομ
4.Εξωτική Τούμπα
5.Μπλαστ Φρομ Δε Πάστ,καταλήψεις 2006
γράφει "Κρεμασμένος Πρετεντέρης μ'άντερα Γρυσπολάκη"
![]()
γεολογικε ξερεις...θελομε φωτος χαβος
Nταξ, Καροτε, αποπραγματωθηκα, αποδομηθηκα εκτροχιαστηκα και ολα αυτα μαζι. Σπαραζω μεσα στην αγρια νυχτα στις ερημιες οπου κατοικοεδρευω αυτες τις μερες και βριζω την wind και τη συνδεση μου.
Μινμιν, χαβος, πΟτανα Ολα.![]()
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
δεν ειναι συνθημα αλλα αποδειξις οτι τα βραδυα βγαινουν ζομπις στην νιγριτα...
κανενα νοημα καμια λογικη σε μια ημιπολη πρεζακιδων...αλλα υπαρχει μια ιστορια γυρω απο αυτο την οποια θα πω αμα με ερωτησετε (καλη ιστορια...εχει ελεσντι)
και λοιπόν ρωτώ: ιστορία;
η ιστορια ειναι οτι το νταμπελακι που λεει απαγορευεται η εισοδος σε ολα τα οχηματα το εκανα εγω...και το τηρησαν,για καμποσους μηνες τα παρκαραν ολα εξω απο την μαντρα
σε ενα γραφειο καπου στην Κυψελη
ε δεν ειμαι εγω. ο γραφεας εχει διαγραψει το 2o n.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
εσυ εισαι...το επιβεβαιωσε και η γιουλαι
αυτό υπάρχει από δεκαετία 80
Rock or Nothing