ολη μερα το ερ κοντισιον παιζει κ εχω ανοιχτες τις μπαλκονοπορτες κ δεν δεχτηκα ουτε ενα τσιμπημα!οι λαμπες ειναι η λυση.
ολη μερα το ερ κοντισιον παιζει κ εχω ανοιχτες τις μπαλκονοπορτες κ δεν δεχτηκα ουτε ενα τσιμπημα!οι λαμπες ειναι η λυση.
δεν παιζω ξυλο.
Βάλε σίτες τότε στα παραθυρα. Σαν πόρτες, ξες.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Έχω σίτες αλλά τις κατεβάζω όταν νυχτώνει ενώ τα γαμωκούνουπα κυκλοφορούν όλη μέρα. Τέσπα μωρέ, νταξ, κάτι θα κάνω.
μια λύση που έχω δοκιμάσει είναι να βάλεις άνεμιστήρα να φυσάει, όχι απαραίτητα πάνω σου αλλά κοντά και τα κουνούπια που κυκλοφορούν σε ενοχλούν ελάχιστα.
Άρχησε η άδεια μου, έκλεισα 3 νύκτες σε ξενοδοχείο/σπα με τη δικιά μου να ξεσκάσω, φεύγω αύριο, και ψες σκίστηκε το μάτι μου σαν ήμουν πάνω στη μηχανή στον αυτοκινητόδρομο. Θα θέλει 3 μέρες να φτιάξει. Είμαι όπως τον πειρατή. Νάις...
για να περασω ενα μπουκαλι ουζο στο σπιτι μου χρησιμοποιησα 3 αδεια μπουκαλια νερου,ενα γεματο,μια τσαντα,ενα μεταλλικο κουτι,μια θηκη για σιντι κ ενα ζευγαρι γυαλια.αλλα..
δεν παιζω ξυλο.
όταν το πιεις να δω πως θα περάσεις ο ίδιος προς την αντίθετη κατεύθυνση
τι να το κανεις το ουζο...πιες το Autan
προσπαθώ εδώ κ 3 μέρες να σχεδιάσω τον pacino στο serpico κ τίποτα.
σήμερα είπα πως είναι η μεγάλη μέρα οπότε δεν ασχολούμαι με τίποτ' άλλο από το πρωί κ γύρω στις 10 αρχίζω.
(....)6 ώρες μετά:
5 αποτυχημένες προσπάθειες κ ένα τελάρο που ενώ ήταν αρκετά καλό, κάτι δε μου άρεσε ξαφνικά κ τελικά έχω έναν pacino να μοιάζει πιο πολύ με τον Χαλκιά στην Λίμνη των Στεναγμών....
satan was a lez
Τελευταία νύχτα στην ίο, διάρροιες, ξεράσματα, πυρετός και κρυάδες, μάλλον γαστρεντερίτιδα, το πρωί ταξιδεύω. Γαμώ τα ποτά του πήγασου.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
FYL teleiws :/ perastics.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear