Page 17 of 23 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast
Results 241 to 255 of 334

Thread: Λονδίνο - London

lcsgp FIXXXER's Avatar

Camden Town
    Hyde Park
    Trafalgar Square
    Buckinhgam Palace (απεξω μονο)
    Τις γεφυρες γενικα
    +οτι αλλο σου προτεινουν αυτοι που ζουν εκει

Señor Member Art In Haste's Avatar

Quote Originally Posted by Clockwork Orange View Post
    20-24/3 gia ulver virus
    tha meinw kaddicton i kapws etsi
    mouseia den me psinoun opote peite ti allo vlepw!
    euxaristw
    Προφανώς Paddington ή Farrington, μάλλον το πρώτο. Μια βόλτα Soho επίσης στα δισκάδικα επιβάλλεται. Όπως επίσης και μια βόλτα στο ποτάμι, από Westminster ως London Bridge είναι ωραία. Αρκετοί πλανόδιοι καλλιτέχνες και pubs στην διαδρομή για στάσεις.

Κρι Κρι jack the ripper's Avatar

ε αναλογα τι θες βασικα...αν εχεις χρονο τραβα και μια γκρινουιτς..τα κλασσικα που σου παν οι απο πανω προφανως...
    φαγητο μπορεις να πας byron burgers που ειναι το καλυτερο..gbk ειναι καλο επισης..
    hummingbird bakery τρως την καλυτερη τουρτα του κοσμου.. πας και ζητας ενα κομματι devils chocolate cake (κανα 3 λιρο κανει)..
    κοκτειλς πηγαινε κανα frevd που εχει 30 διαφορετικα και κανει κανα 6λιρο το ενα..pubs εχει απειρες...η ονιλς στο σοχο εχει και λαιβ μουσικη στην οροφο και γενικα τζερτζελο..earls court υπαρχει η trobadour που εχει ωραιοτατο κηπο πισω αν σας κανει καλο καιρο και ωραιο φαι..

Senior Member freak brother's Avatar

pecham και brixton βραδυ , για ξεχωριστες εμπειριες!!
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

untitled unmastered tssks's Avatar

Πάω Αγγλία σε 10 μέρες και θα είμαι Λονδίνο για 3 μέρες.
    Για φαγί τα τσέκαρα όλα στις προηγούμενες σελίδες και θα τιμήσω κάποια από τα προτεινόμενα.
    Pubs, το μόνο εύκολο.
    Θέλω να ρωτήσω τι παίζει με μεταφορές και συγκεκριμένα εάν υπάρχει κάτι πέραν της οϋστερ, π.χ. ημερήσιο εισιτήριο.
    Σε ένα ξενοδοχείο στην Peckham road (στο Lambeth) θα μένω, από εκεί γυρνάω εύκολα με τα πόδια καμντεν, σόχο, χαηντ παρκ, μπρίξτον;;;

Sayid Hassan Jarrah psychotron's Avatar

Ημερήσιο εισιτήριο υπάρχει και βολεύει πολύ, απλά πρέπει να δεις ένα χάρτη για να τσεκάρεις τις ζώνες που θες να κινηθείς.
    Lambeth είναι από την κάτω πλευρά του ποταμού?? Δεν είμαι σίγουρος, αλλά άμα ισχύει αυτό που νομίζω, όχι, δεν γυρίζεις εύκολα με τα πόδια αυτά που λες, θες ΜΜΜ. Μεγάλη προσοχή τα Σαββατοκύριακα γιατί φτιάχνουν τους σταθμούς τους λόγω Ολυμπιακών αγώνων και οι μισές γραμμές δεν λειτουργουν. Σε όλες τις στάσεις όμως έχει χαρτες που γράφουν τις γραμμές που δεν παίζουν.
    Εννοείται ότι θα πας Camden, Soho, Covent Garden, και οπωσδήποτε θα πιεις μία μπύρα στο "The World's End" στο Camden (είναι σχεδόν δίπλα στη στάση του μετρο) γιατί είναι η ομορφοτερη pub του πλανήτη!
    Γενικά Λονδίνο μεγάλο κόλλημα, δεν είναι σε καμία περίπτωση η ομορφότερη πόλη που έχω πάει, είναι όμως η μοναδική πόλη που ξέρω 100% ότι αν π.χ. αύριο μου τη βαρέσει ξαφνικα και πω "ανεβαίνω για 2 μέρες χύμα, στο ξεκάρφωτο", θα περάσω στάνταρ καλά.
    Where's the booze?

I used to be perfect but now I'm even better

Senior Member wurst's Avatar

Quote Originally Posted by tssks View Post
    Πάω Αγγλία σε 10 μέρες και θα είμαι Λονδίνο για 3 μέρες.
    Για φαγί τα τσέκαρα όλα στις προηγούμενες σελίδες και θα τιμήσω κάποια από τα προτεινόμενα.
    Pubs, το μόνο εύκολο.
    Θέλω να ρωτήσω τι παίζει με μεταφορές και συγκεκριμένα εάν υπάρχει κάτι πέραν της οϋστερ, π.χ. ημερήσιο εισιτήριο.
    Σε ένα ξενοδοχείο στην Peckham road (στο Lambeth) θα μένω, από εκεί γυρνάω εύκολα με τα πόδια καμντεν, σόχο, χαηντ παρκ, μπρίξτον;;;

το ημερησιο εισιτηριο παει καπου στις 6 λιρες πια. βολευει γενικοτερα αν μενεις μακρυα και δεδομενου οτι θα μεινεις μονο για 3 μερες ειναι επισης καλο γιατι αντε να χρειαστει να βγαλεις 2 φορες....επιπλεον ισχυει μεχρι και τις 4 τα ξημερωματα οποτε το κρατας και για τη βραδυνη εξοδο.
    επισης υπολογισε εξοδα και αναλογως με το αεροδρομιο που προσγειωνεσαι, πχ αν εισαι γκατγουηκ θες 30 λιρες να πας και να ρθεις στο αεροδρομιο ενω αν εισαι χιθροου ξεμπερδεψες με 10 λιρες ολα. αυτο γενικοτερα συμφερει να το υπολογιζεις οταν κλεινεις καμια σχετικα λοου κοστ πτηση, αν δλδ ειναι 30 ευρω παραπανω καποια αλλη που σε αφηνει πιο κοντα, ε τοτε συμφερει περισσοτερο.

Senior Member

το έψαξα πέρσι που πήγα, βολέυει το ημερήσιο εισητήριο και αν είναι να μη χρησιμοποιείς το μετρό ή οποιοδήποτε άλλο μέσο πριν τις 09:30 το πρωί συμφέρει να βγάλεις την Off-Peak One-day Travelcard, και όχι την oyster. Απ' ό,τι είδα το lambeth είναι σχετικά στο κέντρο οπότε με 6,6 λίρες την έβγαλες καθαρή.
    http://www.visitlondon.com/travel/oyster/

Θενκ γιου, γιου αρ ωσομ.

επίσης προτείνετε χοστελς ή ξενοδοχεία (που έχετε πάει ξερωγω) φθηνά και καλά αν γίνεται, πάνω από τον Τάμεση (camden, islington, kensington...)

Anti-Hero Reject's Avatar

να πας στο hammersmith,εχει φθηνα και καλα ξενοδοχεία...και γενικά ειναι καλή περιοχή.
    δες τα σε κανένα trip advisor, booking.com κτλ.
    Α ναι...και Peckham, Brixton,Southwark απέφυγε τα όσο γίνεται πιό πολύ....
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Senior Member wurst's Avatar

Quote Originally Posted by tssks View Post
    επίσης προτείνετε χοστελς ή ξενοδοχεία (που έχετε πάει ξερωγω) φθηνά και καλά αν γίνεται, πάνω από τον Τάμεση (camden, islington, kensington...)
    εγω λεω να κοιταξεις και στο παντιγκτον η ετζγουερ ροουντ. κοντα και στο κεντρο, δλδ εγω ανετα το κανα και με τα ποδια και ειδικα στο παντιγκτον εχει πολλα ξενοδοχεια, παρα πολλα ομως εκει, και σε οκ τιμες.

Senior Member wraithgr's Avatar

kai bebaia jenodoxeio kleineis online kai de pas xyma, i diafora stin timi einai astronomiki
    Shall I say I was wrong, if I'm right?

θενξ παίδες, έκλεισα σε ένα κοντά στο hyde park για τις άλλες 2 μέρες

τετάρτη απόγεμα φεύγω, ελπίζω όταν γυρίσω να κάνω ένα περιποιημένο ρηπορτ

read between the lines Shadowking's Avatar

καλά μπάχαλα ψηλέ
    A loaded gun won't set you free.
    So you say.