Η μουντζα επωνυμη, σε αυτο περί Χέντριξ.
Δεν μπορείς να καταλάβεις ρε συ Ρα ΑΠΛΑ πραγματα?
Πάμε άλλη μία...μου την σπάνε μαγαζιά που βάζουν τον τίτλο "Ροκ Μπαρ" δίπλα στο όνομα τους, ενώ παίζουν ΜΕΤΑΛ.Δεν θα βάλουν Σλιπνοτ,δεν θα βάλουν Νιρβανα,ουτε Μισφιτς.Θα παίζουν Αορ,γκλαμ,χεβυ μεταλ,εως και θρας.Και τα περισσότερα εδω πέρα είναι έτσι.Και δεν μιλάμε για "οικειους ήχους", στα δικα μου τα αυτια σκατα είναι και οι Poison,σκατά και οι Helloween.Και πάνω-κάτω(με την εξαίρεση των τρουάδων), ο ίδιος κόσμος τα ακούει αυτα.
Τουλάχιστον τα εξκαλιμπουρια, αναφέρονται ως "μεταλ", ποτε δεν ειπαν ροκ κτλ,αλλά τα ΜΑΓΑΖΙΑ "Ειμαστε Ροκ μπαρ και παίζουμε ΜΕΤΑΛ" είναι για τα σκατά.
Πως να στο πω ρε παιδι μου για να το καταλαβεις...γιατι το Legacy δεν αναφέρεται ως "Legacy Metal Bar" αλλά ως "Legacy Rock Bar"??αφου μέταλ παίζει.
Για το άλλο, το λεγόμενο "Ροκ εν ρολ", έλα μία βόλτα απο δώ να την ακούσεις την πρόταση 50 φορές μέσα στο ίδιο βράδυ, για μαλακίες άσχετες με το ροκ εν ρολ.
Υγ:Χθές καλή ώρα, μετα το μάτς, πήγαμε για μπύρες σε ένα Ροκάδικο, και στην παρέα ήταν και 2 μεταλάδες οι οποίοι είχαν στραβώσει γιατι "δεν παίζει μεταλ εδω".Πέρα απο τα προφανέστατα μπινελίκια και το τρελό δούλεμα,αυτο που τους ειπα είναι ότι έτσι είναι το ΡΟΚΑΔΙΚΟ, και όχι σαν το Dizzy, ή σαν το Άδυτο.