Με ξυπνάει το τηλέφωνο κατα τις 2 το μεσημέρι, ήταν ο σπιτονοικοκύρης και λέει οτι η ήρθε λογαριασμός ΔΕΗ 480 ευρώ
Νταξ εννοείται πως είναι αδύνατο να έχω κάψει τόσα αλλά άντε να βγεί άκρη...
Η αλήθεια είναι ότι δε θα βγει άκρη και θα τα πληρώσεις, οπότε σωστά πόσταρες.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6 ΒΑΘΜΟΥΣ ΡΕΙ?
φοραω γυαλια για υπερμετρωπια απο ενος ετους. Οποια επεξεργασια και να κανεις παλι το ματι θα φαινεται μεγαλυτερο.![]()
Briar
5 sto ena kai 7 sto allo..
forao fakous apo g gimnasiou alla panta oneireuomoun gialia pou de tha mu megalwnoun ta matia... kati mou hane pei se ena optikadiko oti tha mporouse na ginei alla de to ha psaksei parapanw..εσυ γυαλια η φακους? επισης ποσους βαθμους εχεις?
παντως κι εγω εχω απο πολυ μικρη προβλημα με ματια, δηλαδη απο τοτε που με θυμαμαι με γυαλια ημουνα...
και νομιζα πως ημουν μονη μου σε αυτη τη ζωη, απο 2 χρονων υπερμετρωπια στο ενα ματι μονο και στο αλλο 10/10 οραση, εκανα λειζερ στα 21 και απο 7 βαθμους την κατεβασανε στα 2 (πιο κατω δεν πηγαινε) βασικα επειδη με κοροιδευανε με τα γυαλια στο γυμνασιο νευριασα και τα πεταξα γιατι το ενα μου ματι ειχε μεγεθυντικό φακο ελεος ,δεν μου φτανε αυτο επειδη τα εβγαλα μου δημιουργήθηκε και αλλο πρόβλημα φμλ. Τεσπα μετα το λειζερ εκανα μυωπια στο καλο ματι και τωρα φοραω γυαλια μονο για μυωπια, φακοι δεν εχω βαλει ποτε φοβαμαι μην χαθουνε στο ματι μου ΦΜΛ. Σε λιγα χρονια ειμαι σιγουρη πως δεν θα βλεπω τιποτα
Last edited by Impure; 25-07-2011 at 11:36.
Η εκκλησια διπλα στο καινουριο σπιτι βαραει διαολεμενα τις καμπανες 8.15 καθε πρωι.
Κανονικα ξυπναω 8.30
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
κοιμθους 15 λεπτα νωριτερα...και γαμω τα κολπα
Γαμώ την τρέλα μου την κατάκαψαν την Κέρκυρα. Ευχομαι θανατάκι στο σόι σας μουνόπανα.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.