μακάρι αλλά για να δούμε πρώτα
μακάρι αλλά για να δούμε πρώτα
Rock or Nothing
Ας ξαναποσταριστεί λοιπόν: http://www.kne.gr/1009.html
Για γελια ή για κλάμματα?
Παράθεση:
με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.
Κατηγορεί την κυβέρνηση ότι "συνεπικουρούμενη από τα άλλα κόμματα της πλουτοκρατίας, στη μάχη κατά του κινήματος και των αντιδράσεων στη βαρβαρότητα που εξελίσσεται έριξε προς βοήθεια της καταστολής και την ναρκοκαταστολή", επισημαίνοντας ότι η νομιμοποίηση των ναρκωτικών με δήθεν δάκρυα για τους χρήστες που φυλακίζονται, στοχεύει μόνο στο μυαλό και την ψυχή κυρίως των νέων ανθρώπων, αλλά και όλου του λαού.
Παράθεση:
βουλευτης του ΛΑΟΣ
Χρυσανθακόπουλος,(ναι αυτος με τα φρουτακια) προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Μην τολμήσουν και φέρουν νόμο στην Ελλάδα για την νομιμοποίηση των ναρκωτικών!
Μετά το νόμο που ψήφισαν το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ, οι Φώτης Κουβέλης και Νίκος Τσούκαλης, για τη μείωση των ποινών των εμπόρων ναρκωτικών, «μαγειρεύουν» και τη νομιμοποίηση των ελαφρών «δήθεν» ναρκωτικών με σχέδιο νόμου!
Ένα έχω να πω:
Μακριά από τη νεολαία μας ρεμάλια!
Στείλτε τα δικά σας παιδιά στο θάνατο και αυτοκτονήστε και οι ίδιοι, για να ξεμαγαρίσει ο τόπος!
Ναι: Ας μην το προβλέπει το Σύνταγμα: Για τους εμπόρους ναρκωτικών και τους παιδόφιλους, είμαι υπέρ της θανατικής ποινής!
Καμία άλλη δήλωση και διευκρίνιση!»
Παράθεση:
χρυση αυγη
Όταν άρχισε ο εφιάλτης του λαού της Αργεντινής, τα ναρκωτικά παρουσιάστηκαν ξαφνικά εν αφθονία… – Νομοσχέδιο για την αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή. Τη μη δίωξη του χρήστη, ανεξάρτητα από το αν βρεθούν στην κατοχή του σκληρές ναρκωτικές ουσίες εισηγήθηκε η νομοπαρασκευαστική επιτροπή. Στην αποποινικοποίηση της κατοχής μικροποσοτήτων ναρκωτικών, αρκεί να αποδεικνύεται ότι ο κάτοχος είναι χρήστης, προχωρά η κυβέρνηση με σχέδιο νόμου, το οποίο αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, το νομοσχέδιο, που έχει επεξεργαστεί η συσταθείσα από τον υπουργό Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη, νομοπαρασκευαστική επιτροπή, προβλέπει τη μη δίωξη του χρήστη.
Let The Freak Flag Fly!
Εγώ προσωπικά συμφωνώ. Γαμήστε μας πια, get over it.
Το όλο θέμα με τα "σκληρά" ναρκωτικά έχει χαθεί από τότε που η χρήση τους αντιμετωπίστηκε ως έγκλημα παρά ως πάθηση και οι χρήστες οδηγούνταν σε φυλακές (που εκεί κινούνται με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία από ότι έξω) παρά σε κέντρα αποτοξίνωσης.
Όσο για την εποχή που πάει να περάσει ένα τέτοιο νομοσχέδιο είναι άκρως ύποπτη. Εκτός βέβαια αν είναι ένα σκαλοπάτι ώστε η Ελλάδα να αρχίσει να εξάγει νομίμως φούντες, πράγμα που σημαίνει ότι θα χεστούμε στο τάλιρο.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
εννοει οτι εδω ο κοσμος καιγεται, χεστηκαμε για τα ντραγκς. και συμφωνω μαζι του. αν και ηλιθια δηλωνει την συμφωνια του με κκε/χα/λαος
this is radio freedom.
δεν θα σπαταληθει ενεργεια αν ψηφισουν ενα νομοσχεδιο-ντοντ γορυ.
δεν παιζω ξυλο.
Ναι αλλά εσένα δε σε νοιάζει γι αυτό.
Κατσε ρε συναδελφε ψυχογραφημα μου εκανες και ξερεις αν με νοιαζει γι αυτο ή οχι ?
Καταρχην δεν πινω καν χορτο(δεν μαρεσει/ενθουσιαζει) και γενικα τα τελευταια 3 χρονια ειμαι νηφαλιος με εξαιρεση κατι μπυρες τον τελευταιο καιρο!
Το θεωρω απαραδεκτο να φυλακιζεται καποιος για χρηση οποιασδηποτε ουσιας ( οποτε ναι σαφως και με νοιαζει το 40% στις φυλακες)
Ακομα περισσοτεροαν ειναι φιλαρακι αυτος που θα φυλακιστει ή εστω θα τραβηξει κρατητηρια, δικαστηρια και αρχιδια μυδια γιατι αγαπω τους φιλους μου και ας ειναι χασικλες καποιοι
Τελος επιτελους πρεπει να γινει μια αρχη για διαχωρισμο ψυχοτροπων ουσιων μπας και επιτευχθει harm reduction (αρχικα) και αν και πολυ πιο αισιοδοξο απο το harm reduction, benefit optimization - δηλαδη οχι μονο δεν κανω καταχρηση , αλλα κανω τετοιου ειδους χρηση που να οφεληθω σαν ατομο
Let The Freak Flag Fly!
Είναι, λολ
Και γι αυτό αλλάζουν το νόμο, ώστε τα 3/4 αυτού του "40%" να μην μπαίνει/κάθεται καιρό στη φυλακή, γιατί κοστίζουν χρήματα. Άσε που πιθανότατα απλά πρέπει να μπουν σε καμιά κλινική αποτοξίνωσης καλύτερα παρά να σκάνε τα ναρκωτικά τους σε διαφορετικό χώρο.
Σιγά μωρέ.
Τι..τι εννοείς;αν και πολυ πιο αισιοδοξο απο το harm reduction, benefit optimization - δηλαδη οχι μονο δεν κανω καταχρηση , αλλα κανω τετοιου ειδους χρηση που να οφεληθω σαν ατομο
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
για να την δειτε την <αληθεια> για ενα θεμα δειτε απλα πως το χειριζοντε οι εξουσιαστες κ το αντιθετο ε θα ειναι πιο <ηθικο>
δεν παιζω ξυλο.