Όντως, αλλά αν δεν σου απάνταγα κι εγώ με μια τέτοια θα χάλαγε το σερί.
Όντως, αλλά αν δεν σου απάνταγα κι εγώ με μια τέτοια θα χάλαγε το σερί.
για να μην ανοίγω thread.
http://tvxs.gr/node/71883
A loaded gun won't set you free.
So you say.
σημερινή.
See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.
To πέτυχα εντελως τυχαία μέσα από τα tech news του in.gr
http://elektronikosanagnostis.blogsp...ektroniko.html
Γιωργάκης έκανε low profile συνάντηση για να μπουν τα e-books στα σχολεία λέει.
Τα σχέδιά της ελληνικής κυβέρνησης είναι να ψηφιοποιήσει τα σχολικά εγχειρίδια σε μια ανοιχτή μορφή αρχείου που θα επιτρέψει την ανάμειξη του περιεχομένου. Δε θα χρειαστούν δύσκολες διαπραγματεύσεις με εκδοτικούς οίκους καθώς η κυβέρνηση είναι ο εκδότης όλων των σχολικών βιβλίων.
![]()
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Για να υπάρχουν οφέλη από το eLearning, η όλη προσπάθεια δε πρέπει να σταματά στην παροχή της υποδομής και των βιβλίων σε ηλεκτρονική μορφή, λες κι έχει διαφορά αν θα διαβάζεις ένα βιβλίο σε υπολογιστή ή τυπωμένο σε χαρτί. Εκεί που μπορούν να υπάρξουν σημαντικά οφέλη είναι σε:
- personalized content, όπου το περιεχόμενο παρουσιάζεται σύμφωνα με τις μαθησιακές ανάγκες του κάθε μαθητή. Π.χ. κάποιοι μαθητές μαθαίνουν ευκολότερα όταν πρώτα βλέπουν τις πρακτικές εφαρμογές, άλλοι χρειάζεται πρώτα να κατανοήσουν την θεωρία, άλλοι χρειάζεται να συμμετέχουν ενεργά (interactive content) για να αποκτήσουν ενδιαφέρον να ασχοληθούν.
- εργαλεία συνεργασίας μεταξύ μαθητών και peer learning. Ακόμη και απλά εργαλεία (π.χ. ένα annotation system for web pages) είναι απίστευτα χρήσιμα για να ενθαρρύνουν τους μαθητές να συνεργάζονται και να συζητούν το περιεχόμενο των μαθημάτων.
Το πρόβλημα με όλα αυτά είναι πως απαιτούν, πέρα από τις τεχνικές γνώσεις, και την αλλαγή στη νοοτροπία των διδασκόντων για να προσαρμοστούν σε νέες μεθόδους μάθησης και σε έναν πολύ διαφορετικό ρόλο, όπου δε διδάσκουν μια προαποφασισμένη ύλη με έναν εντελώς στατικό τρόπο. Αν θα έχουν όλοι οι μαθητές φθηνό ή δωρεάν internet, αυτό είναι απλώς το πρώτο βήμα, και όπως συνηθίζεται στην Ελλάδα να υλοποιούμε χωρίς κανένα σχεδιασμό, μάλλον θα σταματήσουμε και σε αυτό.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
και διαλείμματα φαντάζομαι στο haxball ε.
Πλάκα πλάκα, υπάρχουν παιχνιδάκια όπως το CellCraft που μια χαρά μαθησιακά εργαλεία είναι.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
th miza apo tis biotexnies optikwn eidwn de mas eipan. tha stravwthoun ola mprosta se ena upologisth
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Mεγαλη μουφα αυτο μπερνη, εχω περασει τη μιση μου ζωη μπροστα απο μια οθονη και δεν εχω τη παραμικρη μυωπια ή οποιοδηποτε αλλο προβλημα.
Οντοπικ θα ημουν πανευτυχης αν ημουν μαθητης και εφαρμοζοταν αυτο![]()
Τι ρωτούν οι φοιτητές για το Νομοσχέδιο με τις αλλαγές στα ΑΕΙ
http://www.minedu.gov.gr/blog/?p=323
γιατί εκεί στο υπουργείο μας αφουγκράζονται και μας δίνουν όλες τις απαντήσεις για να μην αγχωνόμαστε
![]()
man has known and now he's blown it upside down and hell's the only sound,
we did an awful job and now they say it's nobody's fault
Interviewer : How does it feel to be the greatest guitarist in the world ?
Jimmy Hendrix : I don't know, go ask Rory Gallagher.
υποχρεωτική παρουσία στις παραδόσεις
λιγότερες εξετάσεις
περισσότερες εργασίες
περισσότερα paper από τους καθηγητές
(με βασικοτερο το πρωτο)