Είμαι αδελφή, παιδιά.
Είμαι αδελφή, παιδιά.
Όλοι μας. Στις 2-3 πρώτες ακροάσεις κατι μου χε κακοφανεί, αλλά τελικά είναι μεγάλη δισκάρα. Επίσης πρόσφατα άκουσα για πρώτη φορά το "Night Air" σε μέηνστριμ ραδιοφωνικό σταθμό, οπότε καταφθάνει η λαίλαπα. Μεγάλος δίσκος, κοκτεηλς, παραλίες και οξωπουστηδοι.
Εντιτ ποστ: Στη ΦΑΣΗ τσεκάρετε επίσης Katy B - On a mission, When the saints go machine - Konkylie & James Blake - James Blake.
Last edited by h2he; 31-07-2011 at 15:49.
Can't get it down without crying
θ ακουσω κι αν ειναι μαλακια τη γαμησες.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Αυτό είναι μόνο για το tube, δώστε βάση:
Δε λέω, καλή η διασκευή του Blake στο Limit to your love αλλά το αυθεντικό παραμένει...
Επισης καλύτερο τραγούδι του Mirrorwriting ειναι το "Shoulda" και δε δεχομαι κουβεντα. Εγω απορω πως δεν εχει αρχισει να εκθειαζει ακομα ο Αμνιζιακς
Can't get it down without crying
είναι φοβερός ο δίσκος, στηρίζω.
στα 3 πρώτα κομμάτια του έχει κάνει την παραγωγή ο burial ε [\κολλημένος]
και
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
^ Υeh, κάποια στιγμή θα δούμε τεράστια πράγματα από αυτούς τους δύο μαζί. Μήπως ήδη απο το LP Burial, ξέρουμε κάτι;
Το Blake κι εγώ το βαρέθηκα λίγο σε σημεία αλλά ο ήχος του έχει αυτό το μινιμαλ που εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ.
Το θέμα μας όμως σε αυτό το ποστ είναι η ΚΑΥΛΑ Β, την ανέφερε ο κβελντ προηγούμενα, είχα ακούσει πεταχτά το σινγκλ και δεν έδωσα πολύ σημασία αλλά τώρα που είμαι στη φάση για τέτοια πράγματα την έχω βγάλει έξω και την παίζω ΑΓΡΙΑ. Καταρχην επαληθεύει το αξίωμα αγγλίδες -> σοβαρότερες γκόμενες της ευρώπης.
Μετά, τον benga τον είχα βαρεθεί τελευταία αλλά εδώ τους αγαπώ όλους:
ΦΑΠ ΦΑΠ ΦΑΠ ΦΑΠ ΦΑΠ ΦΑΠ ΦΑΠ ΦΑΠ ΦΑΠ ΦΑΠ
Tι προφορά είναι αυτή, δικάστε με.
Ωραίος ο Jamie Woon, μια χαρά τα λέει η πουστάρα.
Μια φορά το έχω ακούσει μέχρι στιγμής, αλλά το Night Air με έκανε μούσκεμα από την αρχή. Θενξ γκάιζ!
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
λοιπον, το αλμπουμακι της katy b γαμαει αν εξαιρεσουμε τα δυο κομματια του zinc (witches brew, broken record) που ειναι φριχτες καγκουριες. κατα τ' αλλα την παντρευομαι και το βιντεοκλιπ του ον ε μισσιον μου φτιανει την διαθεση.
this is radio freedom.
bump
εχω συνειδητοποιησει οτι katy b και jamie woon ακουω συνεχως απ'το καλοκαιρι. δυσκολα πραματα παιδια
this is radio freedom.