ξερεις τι θα παιζει στα Ιερα Χωματα ε. θα ερθουν τα πανηγυρια σε εμας.
ξερεις τι θα παιζει στα Ιερα Χωματα ε. θα ερθουν τα πανηγυρια σε εμας.
χαχ τώρα που το'πες, θα βάλω να μάθουν τι παίζει από πανηγύρια αυτή την εποχή, είναι αμαρτία να μη live your myth στα Ιερά Χώματα με γουρνοπούλα σε λαδόκολλα, βαρελίσια μπύρα (ακα κουτάκια αμστελ μέσα σε βαρέλια για ελιές) και hardcore δημοτικά.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
και κρυσταλαην. νιωθω σαν τον γκανταφι.
Δοκιμαστε να ακουσετε το οριτζιναλ μετα το επος ρεμιξ. Τα φωνητικα δε κολλανε καθολου με τους περιεργους ηχους, ο Omar Souleyman το κανε as it was meant to be.
![]()
εσυ εισαι μονιμως ονλαην;
Εντωμεταξύ,
Souleyman has been chosen by Caribou to perform at the ATP Nightmare Before Christmas festival that they will co-curate in December 2011 in Minehead, England.
Την στιγμή που θα παίξουν το παραπάνω ρεμιξ θα συγχρονιστούν μουστάκια, θα διαρραγεί ο χιπστεροχρόνος, θα γίνουν άσχημα πράγματα.
μην βάζουμε πάλι τα λινξ από το σονάρ.
εγώ δεν έχω πειστεί ακόμα ότι όντως σας αρέσει αυτό το πράμα, νομίζω ότι τρολάρετε, νομίζω ότι ξέρετε πως αν ένας κάποιος φάιερστορμ βαριόταν λίγο παραπάνω και είχε σκεφτεί να κολλήσει το καινούριο_της_μπιορκ με κάποιο_τυχαίο_ντιριντάχτα του ομαρ, θα έβγαινε το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα, θα μουτζώναμε και θα έτρωγε και μπαν.
ο καριμπού είναι ένας θαυμάσιος τύπος να συνεργαστεί με τον ομάρ, η μπιορκ μου όχι.
και βασικά καήκαμε κι απόψε καήκαμε ©
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
ο καριμπου ειναι βαρετος.
ακριβώς.
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
το κομματακι ειναι ωραιο ομως.
To swim είχε ωραία χιτάκια και πιο πριν θυμάμαι ( σα μανιτόμπας ; ) ότι είχε μερικά ωραία.
Στο ρεμιξ ακούμε παραδοσιακή Σύρια σκυλελέκτρο με τη φωνή μιας ισλανδής, πράγμα που δεν υπάρχει σε κανένα κόσμο αλλά -πέρα από τη φωνή του Ομάρ- δε θα άλλαζα τίποτα, είναι τέλειο. Του χω ρίξει καμια δεκαριά ακροάσεις, μαρέσει σίγουρα πιο πολύ απο το νερόβραστο original.
Last edited by ikonoklast; 29-07-2011 at 19:31.
ναθινμαν βαλτο στο 3:30 και ακου.
Σ'αρεσει αυτο που ακους; Εμενα οχι. Ειδικα μετα απο το ρεμιξ.
0
σαν Μανιτόμπας ήταν πολύ καλός λέω, σαν καριμπού νταααξ
He began his career in 1994, working with a number of musicians with whom he still performs, and around five hundred studio and live albums have been released under his name. (Eighty percent of those releases are recordings made at weddings and presented to the married couple, which are alter copied and sold at local kiosks)
Ναθιμαν, αν τρολλάρει κάποιος είναι η Bjork
μην τον ακους, κατα βαθος του αρεσει γιατι ακουει με παθος και Κιάμο.
εντωμεταξυ γιατι ο καριμπου κανει κιουρεητ το χριστουγεννιατικο ατπ, δε μπορω να καταλαβω. (το Swim καλυτερο απο το αντορρα σαφως)