εχω αδεια, ηλιθιε. (φωνη αρχηγου Κομπρα)
εχω αδεια, ηλιθιε. (φωνη αρχηγου Κομπρα)
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Ε μη μας μπερδεύεις. Κλίκα αδειούχων είσαι.
Κλικα των 8, ενωθειτε να σπασουμε τα δοντια στον απο πανω.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Πέσε κοιμήσου βρε, διακοπές είσαι.
λοιπον...
η ιστορια με τις πιπιτσες που παιρνουν ΚΑΘΕ μερα τηλεφωνο απο την Forthnet κυριως πρεπει να σταματησει
τις εχω βρισει τις εχω απειλησει τις εχω ομιλησει ευγενικα,αυτες τιποτα,εκει...
και το γαμημενο το Πλαισιο στελνει το pc με υποβρυχιο,απο την πεμπτη ακομα περιμενω
γαμω την ζεστα μου γαμω
Εξωκοινοβουλευτικό Μπλάκμεταλ
ομοιοπαθης και δω...
μα σοβαρα τωρα υπαρχουν ανθρωποι που πειθονται απο τετοιες κλησεις;
Κατεβαίνει με την ΝΔ ο Γιάννης;
http://www.fimes.gr/2011/07/samaras-giannis-papamixail/
Αν έχει κανείς ολόκληρη τη σειρά "Το Μινόρε της Αυγής" σε ψηφιακή μορφή ας ρίξει ένα pm. Ξέρω ότι υπάρχει online αλλά δεν βλέπω σειρές/ταινίες σε streaming.
See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.
Many thanks σε ολους για τις ευχες.
Τυπικα γενεθλια, χωρις τουρτα και συνειδητοποιηση οτι το φλερτ μου με την αποτυχια, θα οδηγησει σε γαμο συντομα.
και παλι,σας ευχαριστω.
Τα streams εννοείς; Είναι χαμηλή η ποιότητα όμως, αυτό με απασχολεί κυρίως.
See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.
Την εχω. Ποιοτητα μετρια.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Άμα κλείσουμε δωμάτιο σε ξενοδοχείο και μείνουμε περισσότερα άτομα απ'οτι προβλέπεται, μπορεί να μας πει τίποτα το ξενοδοχείο;
ναι. θα σας χρεώσει παραπάνω
Rock or Nothing