οι πασόκοι της νορβηγίας είναι εξτρεμιστές μαρξιστές λοιπόν, γουαο.
οι πασόκοι της νορβηγίας είναι εξτρεμιστές μαρξιστές λοιπόν, γουαο.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
το τρομακτικο ειναι οτι αυτο ειναι συζητησιμο:
The Jews created Christianity as a religion for non-Jews to follow, so that they too would become worshippers of their Hebrew false "God", so that the unruly Pagan Europeans would become servants and a powerful tool for the Jews. Whether the Jews created Islam too, or whether they just saw an opportunity coming when it was created is not known, but we do know that the Jews have always promoted conflict between these two religions – and indeed they still do. When the Christians grow too strong the Jews support the Muslims to weaken the Christians. When the Muslims grow too strong the Jews support the Christians to weaken the Muslims. They often support both sides too, if both sides are too strong, and they often do in secret. Christians then kill Muslims, and vice versa, whilst the Jews laugh safely in the background, profiting from it all.
this is radio freedom.
Είναι γνωστό ότι οι Εβραίοι δημιούργησαν γενικά τα πάντα όλα, μόλις βγήκαν από τις σπηλιές άρχισαν να καταστρώνουν σατανικά σχέδια για την ανθρωπότητα.
ΥΓ: Έχεις σκεφτεί μήπως και ο μεταμοντερνισμός είναι σχέδιο του εβραϊκού λόμπι;
χοντροκομμένο, αλλά.
ναι, την εποχη του Ιησού, ο μεγάλος αρχιραβινος κάλεσε τους άλλους ραβίνους να σκεφτούν πώς να χρησιμοποιήσουν το ολο hype προς όφελος τους. To προιόν δεν πήγαινε καλά, οπότε εφαρμόζοντας τακτικές monopolistic competition, ίδρυσαν το χριστιανισμό και για να τονώσουν το μάρκετινγκ θυσίασαν και ένα μεσσία
Vielen Dank für alles was mal war
can't take this much fail
![]()
μην κανετε τους μαλακες τωρα, ξερετε πολυ καλα οτι δεν θα μπορουσα επ'ουδενι να συμφωνησω μ' αυτο. απλα ειναι μια προσπαθεια προς μια γενεαλογια των θρησκειων που σιγουρα δεν μπορουμε να τις σκεφτουμε ουτε ως συλλογικη δημιουργια σημασιων, ουτε φυσικα ως θεια φωτιση. απ' αυτη την αποψη εχει ενα ενδιαφερον.
εντιτ: οχι της ντορας, του βαργκ. καλα. και της ντορας
this is radio freedom.
Βασικά οποιαδήποτε θεωρία για το πώς γεννήθηκαν οι θρησκείες, συμπεριλαμβανομένης και του να είναι αληθινές (και όλες ταυτόχρονα), είναι πιο σοβαρή από μια θεωρία που λέει ότι οι εβραίοι δημιούργησαν τις άλλες θρησκείες για να τις βάζουν να τσακώνονται μεταξύ τους. Δηλαδή το πιο απλό αντεπιχείρημα είναι ότι, αν είχαν τέτοια εξουσία, θα μας έκαναν απλά όλους εβραίους.
Οι mods/admins ριχτε κάνα σπλιτ για την Νορβηγία, δεν έχει καμία σχέση με το υπόλοιπο thread.
See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.
Όντως, αλλά ακόμα κι έτσι το μακελειό στη Νορβηγία σηκώνει δικό του thread.
See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
όποιος βρει απάντηση-σχόλιο του ΛΑΟΣ ποστάρει
Vielen Dank für alles was mal war
dragonlord μην το σκεφτεσαι μονο ως ενα υστεροβουλο κρυφο λομπι εβραιων. δες το λιγο σαν το συνολο του ιουδαϊσμου, μαζι με την ιεραρχια και τις σημασιες του σε μια ιστορικη στιγμη. ο χριστιανισμος θα μπορουσε π.χ. μιας κι ο ιουδαϊσμος ηταν μια ισχυροτατη θρησκεια εκεινη την εποχη να δημιουργειται απο τους μη εβραιους λογιους της εποχης που επιθυμουσαν εξουσια με την βοηθεια της "ζηλειας" των μη εβραιων των κατωτερων στρωματων απεναντι στην συσπειρωση που προκαλουσε η θρησκεια. περα απ' αυτο το ενδεχομενο, στην πιο μηχανιστικη του εκδοχη, αυτο που λεει ο βαργκ ειναι ο κλασσικος φασιστικα παρερμηνευμενος νιτσεϊσμος:
το αποσπασμα ειναι απ'τον αντιχριστο του νιτσε και μαλλον αποτελει το ισχυροτερο μερος της νιτσεϊκης βασης του αντισημιτισμου που ακολουθησε.Οι Εβραίοι είναι ο πιο περίεργος λαός της παγκόσμιας ιστορίας, γιατί στο ερώτημα «να υπάρχουν ή να μην υπάρχουν», διάλεξαν, μετά από μια ανησυχαστική προμελέτη, να υπάρχουν με οποιοδήποτε τίμημα. Τούτο το τίμημα ήταν η ριζική παραποίηση όλης της φύσης, όλης της φυσικότητας, όλης της πραγματικότητας, ολόκληρου του εσωτερικού και του εξωτερικού κόσμου. Οχυρώθηκαν εναντίον όλων των συνθηκών που επέτρεπαν ως τότε σ’ έναν λαό να ζει· από τον εαυτό τους δημιούργησαν μια έννοια αντίθετη προς τις φυσικές συνθήκες· μετέτρεψαν τη θρησκεία, τη λατρεία, την ηθική, την ιστορία, την ψυχολογία, τη μια μετά την άλλη, σε ανεπανόρθωτες αντιθέσεις προς τις φυσικές τους αξίες. Συναντάμε το ίδιο φαινόμενο για μια ακόμη φορά και σε πολύ μεγαλύτερες αναλογίες. Μολαταύτα δεν είναι παρά ένα αντίγραφο: Η χριστιανική εκκλησία δεν μπορεί να εγείρει την παραμικρή αξίωση πρωτοτυπίας όταν συγκριθεί με τον «ιερό λαό». Γι’ αυτόν τον λόγο οι Εβραίοι είναι ο πιο καταστροφικός λαός της παγκόσμιας ιστορίας: Με τη μετεπίδρασή τους έκαναν τόσο κίβδηλη την ανθρωπότητα, που ακόμη και σήμερα ο χριστιανός μπορεί να νιώθει αντιεβραίος χωρίς να συνειδητοποιεί ότι αυτός ο ίδιος είναι η έσχατη εβραϊκή συνέπεια… Από ψυχολογική άποψη ο ιουδαϊκός λαός είναι προικισμένος με την πιο σφριγηλή ζωτική ενέργεια. Όταν βρεθεί σε δυσκολότατες περιστάσεις παίρνει πρόθυμα το μέρος όλων των ενστίκτων της παρακμής, δείχνοντας μια εκπληκτική τάση για αυτοσυντήρηση. Κι αυτό δεν το κάνει επειδή κυριαρχείται απ’ αυτά τα ένστικτα, αλλά επειδή μαντεύει την ύπαρξη μιας δύναμης εκεί, με την οποία θα μπορούσε κανείς να κυριαρχήσει στον κόσμο.
this is radio freedom.
Για να εισαι δυνατος, πρεπει να σε καθαγιαζει δυνατος εχθρος.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.