Page 18 of 22 FirstFirst ... 81617181920 ... LastLast
Results 256 to 270 of 328

Thread: Progressive/post/experimental/tech/extreme metal

royally fucked animae's Avatar

Quote Originally Posted by phthoggon View Post
    Quote Originally Posted by animae View Post
    Ισως το χειροτερο εξώφυλλο θιατερ αν είναι αυτο το κανονικό, εμετός.
    μόνο ένας μεταλλάς θα χρησιμοποιούσε τη λέξη ΕΜΕΤΟΣ για να χαρακτηρίσει ένα τέτοιο εξώφυλλο, ένα εξώφυλλο των.. Dream Theater. Τι είναι δηλαδή το ωραίο για σένα, διαόλοι με σηκωμένες πούτσες, φωτοσοπιά σε ανάλυση 14000x56000? Μισό δευτερόλεπτο ξέρω γω ξόδεψες να σκεφτείς μία πιθανή συμβολική σημασία του?

(δεν είμαι στις καλές μου σήμερα)
    Βασικά στο ηαρ γράφουμε, που είναι μια συχνά χρησιμοποιούμενη λέξη, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σου κάνει εντύπωση.

Θες να αναλύσω γιατί δεν μου αρέσει το εξώφυλλο???Ορίστε λοιπον, η ανάλυση μου μιας εικόνας:
    Nαι οι θιατερ είναι σε μεταβατική περίοδο. Ναι το δηλώνουν με τον τίτλο. Ναι το αεροπλάνο των θιατερ συνεχίζει ενώ ακροβάτησε πάνω σε τεντομένο σχοινί και τελικά συνεχίζει παρόλα τα σύννεφα που μπορεί να παρουσιάστηκαν. Ε συγγνώμη αλλά το εξώφυλλο φαίνεται εντελώς διαδικαστικό, μου θυμισε το επεισόδιο southpark όπου φαινόταν πως κατεβάζουν ιδέες οι δημιουργοί του family guy, οπότε τους ηρθαν 4 λέξεις στο μυαλό και τις έβαλαν για εξύφυλλο.
    Πως το λένε, κακή υλοποίηση. Όταν ήμουνα πιο μικρός είχε τύχει να δω μια-δυό φορές όνειρο πως η εκάστοτε αγαπημένη μου μπάντα, εβγαζε δίσκο με απίστευτα άδειο και χωρίς φαντασία εξωφυλλο. Λολ αρχικά για το τι έβλεπα
    και κατα δεύτερον, ε το κατάφεραν οι θιατερ.

Δεν ήθελα ούτε σπαθιά, ούτε δράκους, ούτε τίποτα. Λίγη φαντασία. Το six degrees πχ έχει πολύ ωραίο εξώφυλλο, παρόλο που ούτε εκεί έχει δράκους και ιστορίες. Να πούμε για το falling into infinity?

Ελπίζω να σε κάλυψα λοιπόν.
    Kill the wise one!

The Patient H.'s Avatar

Οι θίατερ είναι σε μεταβατική περίοδο? Έλα χριστέ και μπούκωνε..
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

E ξέρω γω, έφυγε ο Πορτνόης μήπως?
    Kill the wise one!

Βασικά στο ηαρ γράφουμε, που είναι μια συχνά χρησιμοποιούμενη λέξη, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σου κάνει εντύπωση.
    δηλαδή χρησιμοποιείς λέξεις επειδή τις χρησιμοποιεί το ER? Βασικά μακάρι, βγάζει νόημα έτσι. Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση, αρνητική, το πώς λέξεις με τέτοια συναισθηματική φόρτιση μπορούν για ειπωθούν για κάτι τόσο αθώο και γλυκούλι όσο το νέο_εξώφυλλο_θήατερ. Ίσως το συνδυάζω με άλλο τύπο ατόμου στο μυαλό μου, αλλά οκ, τουλάχιστον εσύ με κάλυψες. Τα εξώφυλλα θήατερ είναι πάντα κάπως έτσι, μωρά με κουβαδάκια, αστεράκια στον ουρανό, etc. μου φαίνεται δύσκολο να ενοχλήσουν κάποιον familiar με αυτούς.
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

The Patient H.'s Avatar

Α, έφυγε ένας από τους πέντε και αυτό κάνει ένα συγκρότημα με μια ντουζίνα άλμπουμς από πίσω τους να βρίσκονται σε μεταβατική περίοδο?

Ή πραγματικά πιστεύεις ότι στο άλμπουμ με το κακό εξώφυλλο θα ακούσεις τους νεαρούς να ψάχνονται μουσικά?
    Anagkastika stirizoume Hillary

Quote Originally Posted by phthoggon View Post
    δηλαδή χρησιμοποιείς λέξεις επειδή τις χρησιμοποιεί το ER? Βασικά μακάρι, βγάζει νόημα έτσι. Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση, αρνητική, το πώς λέξεις με τέτοια συναισθηματική φόρτιση μπορούν για ειπωθούν για κάτι τόσο αθώο και γλυκούλι όσο το νέο_εξώφυλλο_θήατερ. Ίσως το συνδυάζω με άλλο τύπο ατόμου στο μυαλό μου, αλλά οκ, τουλάχιστον εσύ με κάλυψες. Τα εξώφυλλα θήατερ είναι πάντα κάπως έτσι, μωρά με κουβαδάκια, αστεράκια στον ουρανό, etc. μου φαίνεται δύσκολο να ενοχλήσουν κάποιον familiar με αυτούς.
    Περισσότερο το είπα για την εντύπωση που προκαλεί η λέξη, παρά για το ότι εννοώ ότι είναι "εμετός" το εξώφυλλο. Όντως οι θιατερ βγάζουνε γλυκουλικα εξώφυλλα που σίγουρα δεν προκαλούν αυτό το συναίσθημα. Έχεις δίκιο. Επίσης δεν είναι μόνο για σένα κακή μέρα.

Η, οι θιατερ δεν είναι χθεσινή μπάντα, αλλά παρολαυτά, με 3 αλμπουμ στην σειρά που ήταν μέτρια και με το ότι έφυγε ένα από τα πιο δημοφιλή μέλη τους, που κινούσε τα νήματα, τους κάνει να είναι σε μεταβατική περίοδο.

Γενικά εδώ γίνεται της πουτάνας και μείς ασχολούμαστε με τους θιάτερ.
    Last edited by animae; 30-06-2011 at 00:35.
    Kill the wise one!

lcsgp FIXXXER's Avatar

Ελα ρε Η. δεν εφυγε ενας απο τους πεντε, εφυγε ενας απο τους 3 ιδρυτες και ο ΜΟΝΟΣ λογος για τον οποιον εγιναν τοσο γνωστοι και mainstream οι Dream Theater, και δεν εννοω για τη μουσικη του συνεισφορα, που ειναι κι αυτη τεραστια. Φυσικα και ειναι σε μεταβατικη περιοδο οι DT, ισως την μεγαλυτερη μεχρι τωρα στην καριερα τους.

Εγω ακουγοντας παμπολλες φορες το τραγουδι, εχω να πω οτι ανεξαρτητα απο το αν το βρισκουμε πρωτοτυπο, εμπνευσμενο, ξεχωριστο, καταπληκτικο ή οτιδηποτε αλλο, τα πραγματα ειναι σε σωστη ισορροπια μετα απο ΠΟΛΥ καιρο. Επιτελους εχουμε ΠΕΝΤΕ οργανα να ακουγονται ισοποσα, ο Rudess προσφερει πολυ στο κομματι, ο Muyng με τον Manginι αποτελουν πολυ σωστο rhythm section χωρις να κουραζουν, ο Petrucci δεν αναλωνεται σε διλεπτα σολος (αν και θελουμε και 1-2 απο αυτα στα αλλα τραγουδια) και ο Labrie δεν ουρλιαζει καθολου. Τωρα το καιρος να αλλαξει τραγουδιστης, οκ... σε αλλο συμπαν μαλλον ο ανιμαε, με κανει να αναρωτιεμαι αν ακουγε και ποτε Dream Theater ή αν ειναι απο αυτους που τους εμαθαν με το Scenes From A Memory και εκτοτε περιμενει αναλογο αλμπουμ.

Το αν το κομματι ειναι πολυ καλο ή οχι, οκ, θα το αποφασισω μετα απο καιρο, προς το παρον καλη η πρωτη εντυπωση, αλλα δεν ενθουσιαστηκα προφανως, αφου κινουνται σε πολυ γνωριμα μονοπατια.

Ελα ρε Η. δεν εφυγε ενας απο τους πεντε, εφυγε ενας απο τους 3 ιδρυτες και ο ΜΟΝΟΣ λογος για τον οποιον εγιναν τοσο γνωστοι και mainstream οι Dream Theater, και δεν εννοω για τη μουσικη του συνεισφορα, που ειναι κι αυτη τεραστια. Φυσικα και ειναι σε μεταβατικη περιοδο οι DT, ισως την μεγαλυτερη μεχρι τωρα στην καριετα τους.

Εγω ακουγοντας παμπολλες φορες το τραγουδι, εχω να πω οτι ανεξαρτητα απο το αν το βρισκουμε πρωτοτυπο, εμπνευσμενο, ξεχωριστο, καταπληκτικο ή οτιδηποτε αλλο, τα πραγματα ειναι σε σωστη ισορροπια μετα απο ΠΟΛΥ καιρο. Επιτελους εχουμε ΠΕΝΤΕ οργανα να ακουγονται ισοποσα, ο Rudess προσφερει πολυ στο κομματι, ο Muyng με τον Manginι, αποτελουν πολυ σωστο rhythm section, χωρις να κουραζουν, ο Petrucci δεν αναλωνεται σε διλεπτα σολος (αν και θελουμε και 1-2 απο αυτα στα αλλα τραγουδια) και ο Labrie δεν ουρλιαζει καθολου. Τωρα το καιρος να αλλαξει τραγουδιστης, οκ... σε αλλο συμπαν μαλλον, ο ανιμαε με κανει να αναρωτιεμαι αν ακουγε και ποτε Dream Theater ή αν ειναι απο αυτους που τους εμαθαν με το Scenes From A Memory και εκτοτε περιμενει αναλογο αλμπουμ.

Το αν το κομματι ειναι πολυ καλο ή οχι, οκ, θα το αποφασισω μετα απο καιρο, προς το παρον καλη η πρωτη εντυπωση, αλλα δεν ενθουσιαστηκα προφανως, αφου κινουνται σε πολυ γνωριμα μονοπατια.

Βασικά τους πρωτοάκουσα από το falling into infinity, δεν μου άρεσε τότε και μετά άκουσα τα i&w και awake, τα οποία και μου άρεσαν περισσότερο(τότε).

Ο λαμπρής έχει σταματήσει να μου αρέσει, από τότε που είδα λάιβ το scenes from a memory, στο οποίο άκουγα 4 γαμάτους μουσικούς να παίζουν αψογα και έναν τύπο που δεν μπορούσε να τραγουδίσει. Βέβαια στο six degrees τραγουδάει ωραία, όπως και σε αρκετά διάσπαρτα τραγούδια από τους μετέπειτα δίσκους.
    Ο μόνος λόγος που το είπα για τον Λαμπρή, είναι γιατί πραγματικά μου ακούγεται ότι βαριέται που ζεί. Τώρα τι να πω, μπορεί να φταίει η κακή μέρα και αύριο να το ξανακούσω και να πω ότι είναι η καλύτερη ερμηνεία του. Δεν παίζει αυτό, αλλά λέμε τώρα.
    Kill the wise one!

lcsgp FIXXXER's Avatar

Ε βασικα απλα δε σαρεσει η χροια του, το οποιο ειναι κοινο και αποδεκτο.
    Σταματα να ακους Dream Theater, ειναι το πιο απλο.

Mα μου αρέσουν οι θιατερ, μου αρέσει και ο Λαμπρής όταν δεν γκαρίζει (και κυρίως γιατί δεν γκαρίζει ωραία), μου αρέσει η χροιά του. Απλά ο τύπος δεν ξέρει να τραγουδάει λάιβ, σε επίπεδο αντάξιο των μουσικών που έχει δίπλα του.

Για να καταλάβεις τι εννοω, These walls, φορεβό κομμάτι, πολύ ωραία ερμηνεία. Απλή, δεν πιέζει τον εαυτό του και φαίνεται ότι γουστάρει αυτό που τραγουδάει. Όταν ξεκινάει και τον πιέζει να φτάσει ψηλά με ενοχλεί. Όμως τα σημεία αυτά είναι λίγα σε σχέση με την ευχαριστηση που μπορεί να μου προσφέρει ένα αλμπουμ τους. Σε αυτο το τραγούδι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, απλά μου φαίνεται εντελώς αδιάφορος στην ερμηνεία. Δεν βάζει πάθος, δεν πάει να κάνει τίποτα άλλο εκτός από το να πατήσει στο ριφφ.
    Kill the wise one!

lcsgp FIXXXER's Avatar

Και επικο σετλιστ στη Ρωμη, αν και συντομο για τα δεδομενα των DT.
    για το αποπανω, ανατριχιαζω ΚΑΘΕ γαμημενη φορα με το μεσαιο σημειο με την ακουστικη... πωωω...

Μangini θα εξελιχθεί σε μεγάλη λατρεία..
    Κλαίω με το drum kit!
    ....went away with my fathers, to gather the fallen.
    To return with the wisdom of the kings....
    Let me dream. (Let the jewels gleam.)
    Let the fallen hear:
    "It never rains around here."
    The sand smothered on my chest....
    Was music choir...

Mazikeen Krux's Avatar

με αγωνία

I'll bury you in your god's fucked garden

Κρι Κρι jack the ripper's Avatar

ε πες τπτ ντε για εμας που δεν ξερουμε τπτ

Senior Member wom's Avatar

Εντελώς καμμένοι Νορβηγοί που παίζουν (πολύ ενδιαφέρον) prog rock/ prog metal / jazz / black metal (με την έννοια των Arcturus) / διάφορα άλλα ...

Πέρασαν αρκετά χρόνια χωρίς να ασχολούνται πολύ με την μπάντα (το 2006 μου είχαν στείλει ένα cdr της κακιάς ώρας με χίλια ζόρια και mp3 δεν έβρισκες ούτε με αίτηση). Πέρυσι όμως ξύπνησαν, κυκλοφόρησαν πιο επαγγελματικά την μουσική τους με αποτέλεσμα να τους υπογράψει η Inside Out. Και βλέπουμε.

Ορίστε και sample γιατί έχουν πολύ ιδιαίτερο songwriting και φωνητικά (ειδικά τα tenor/καθαρά που κάνει)

Last edited by wom; 25-07-2011 at 22:38.
    section .text
    global _start
    _start:
    xor ebx, ebx
    mov eax, ebx
    inc eax
    int 80h
    ret