Page 8 of 13 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 193

Thread: ΠΕΘΑΝΕ Η AMY WINEHOUSE

Spammity Spam rat_poison's Avatar

Ναι ρε κάφρεϊ γι' αυτό και λέω ότι η δημιουργία του καθενός έχει να κάνει με το τη ζωή κάνει και τι άνθρωπος είναι. Σε όλα τα παραδείγματα που ανέφερες αυτά τα χαρακτηριστικά αντικατοπτρίζονται ξεκάθαρα στα δημιουργήματά τους. Απλά, είναι πολύ πιο συνηθισμένο έντονες και παθιασμένες δημιουργικές προσωπικότητες να είναι αυτοκαταστροφικοί ή/και χρήστες ουσιών.
    Από κει και πέρα όπως δε γίνεται να δημιουργηθεί ένας δίσκος σαν το wish you were here από νηφάλιους ανθρώπους, άλλο τόσο αδύνατο είναι είσαι πίτα και να αυτοσχεδιάζεις οκτάφωνες φούγγες μπροστά στον αυτοκράτορα, δεν το αμφισβητεί αυτό κανείς εδώ νομίζω
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Quote Originally Posted by Deggial View Post
    φυσιολογική κοπέλα.
    Τράβα γαμήσου ρε μαλάκα, τράβα γαμήσου.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Senior Member 00i00's Avatar

ε μετα πως να μην ποσταρω...

Quote Originally Posted by rat_poison View Post
    Από κει και πέρα όπως δε γίνεται να δημιουργηθεί ένας δίσκος σαν το wish you were here από νηφάλιους ανθρώπους,
    πρεπει να εισαι ο μεγαλυτερος Floyd fan εσυ τελικα
    δηλαδη τα λογια του ομωνυμου και του Shine On δεν τα ακουσες ποτε ε?
    παραβλεπουμε οτι το συγκεκριμενο ειναι το πιο anti-drug album τους και οτι οι ιδιοι γενικα μεσα στην τιγκα στις σκονες δεκαετια ηταν η πιο σομπερ μπαντα
    βεβαια υπηρχε ο εθισμος του Wright στην κοκα (μεταγενεστερα αν θυμαμαι καλα), αλλα αδυνατω να πιστεψω οτι ο ιδιος ηταν η κινητηρια μορφη πισω απο το album
    και ακομα περισσοτερο οτι το πιο ''αναισθητο'' ντρογκι μπορει να δωσει εμπνευση σε ενα απο τα πλεον ''ανθρωπινα'' και γηινα album τους

συνεχιζομε ακαθεκτοι οφφτοπικ

χωρίς να θέλω να προσβάλω τη μνήμη της πάντως,η winehouse είχε φύγει εδώ και καιρό :/
    ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ

Senior Member

Από κει και πέρα όπως δε γίνεται να δημιουργηθεί ένας δίσκος σαν το wish you were here από νηφάλιους ανθρώπους, άλλο τόσο αδύνατο είναι είσαι πίτα και να αυτοσχεδιάζεις οκτάφωνες φούγγες μπροστά στον αυτοκράτορα, δεν το αμφισβητεί αυτό κανείς εδώ νομίζω
    Υποθέτω οτι εννοείς οτι δε μπορεί να δημιουργηθεί αυτή η πολύ ιδιέταιρη αισθητική/ήχος των φλόυντ χωρίς κάποια εμπειρία με χόρτοου. Ίσως να είναι και έτσι. Επέτρεψε μου να πιστεύω οτι μπορεί να γίνει όμως και αυτό που λές.

Νομίζω οτι ο λόγος σου ΤΑΛΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ανάμεσα στην ιδεα του "είναι πιο συνιθισμένο να κάνουν εργάρες αυτοκαταστροφικοί καλλιτέχνες" και την ιδεα του "η ντρόγκα βοηθάει στη δημιουργική διαδικασία". Αυτές οι δύο δεν είναι η ίδια ιδέα. Θα πρέπει νομίζω να υπάρχει μια συνοχή πάνω στο τί ακριβώς κουβεντιάζομε!

Δε νομίζω οτι η ντρόγκα/αλκοολ μπορεί να σε πάει πολύ μακρυά στη διαδικασία της σύνθεσης. Σε ένα τζαμάριζμα κατα βάση νομίζω οτι αυξάνει τη συνδιαστική ικανότητα της σκέψης (που θεωρώ οτι είναι η βάση της δημιουργικότητας), και αυτό σε κάνει να "υπερβαίνεις" σε ένα βαθμό τον εαυτό σου. Αλλά δε νομίζω οτι σε βοηθάει πολύ περα απο μερικές ενδιαφέρουσες φράσεις, και ίσως μερικά καλά κομμάτχια βγαλμένα απο τζαμσεσιον μέσα σε δομές που ήδη έχεις ενσωματώσει στη μουσική αντιληψή σου (όπως είχε κάνει ο μπάχ με τις φούγκες, τόσες πούχε γράψει), μαθαίνοντας τις ενόσω νηφάλιος.
    Πέρα απο το υλικό που μπορεί να σου δώσει μια διαφορετική κατάσταση της σκέψης, για να κάνεις μουσική θέλεις εν τέλει και πολλή λογική διεργασία και ενδεχομένως ένα χόρτο να μη βοηθάει το μυαλό σου να σκέπτεται αυτά τα σημεία της μουσικής που έχουν να κάνουν με τη δόμηση, και αυτά που θέλουν κριτική σκέψη.
    Για να μη πω για ηχογραφήσεις, μιξαρίζματα, μάστερινγκς, λολ.

Anti-Hero Reject's Avatar

Quote Originally Posted by Ra Pariah View Post
    Θεϊκό ποστ Σταμάτη το τελευταίο.

Εν τω μεταξύ ον/οφφ τόπικ, επειδή κάπου αναφέρθηκε ο Lemmy: να πούμε ότι ο εν λόγω κύριος γυμνάζεται κάθε μέρα κι ότι αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό από την κορμοστασιά του. Ο μύθος που τον θέλει 24 ώρες το 24ωρο ανάμεσα σε ουσίες, γκρούπις και αλκοόλ είναι μύθος. Κυρίως για να ευθυγραμμιστεί με όλη αυτήν την ψευδο-κουλτούρα του άσωτου βίου και στη συνέχεια να έχει οπαδούς μερικούς χρήστες από 'δώ μέσα, μόνο και μόνο γι' αυτό το lifestyle.
    όταν λέω εγώ ότι είμαι καρά-φέηκ, χαλιέστε....
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

after halloween. sod1013's Avatar

πεταξτε τους δισκους σας φτιαγμενους απο κεφαλακηδες κ ακουτε τους υπολοιπους να γουσταρετε.
    δεν παιζω ξυλο.

siga min lipithoume gia ta zamplouta prezakia. Oust re.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

ταξικό μένος στο πένθος !
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

survivor scarecrow's Avatar

To σίγουρο είναι ότι νεκρή θα πουλήσει περισσότερο.

Senior Member Dal-'s Avatar

Στανταράκι με 1,10 απόδοση, δίσκος με ακυκλοφόρητα μέσα στο τρίμηνο.
    Black-and-white TV with the sound turned low.

—μόλις τελείωσα πήρα βαθειές ανάσες κρατούσα ακόμα τό τσιγάρο μου τό πέταξα στήν μπανιέρα τήν ξέβγαλα απ’ τά ξερατά έριξα νερό στή μούρη μου ξέπλυνα τό στόμα μου άρπαξα μιά πετσέτα που μύριζε Βιθέντε σκουπίστηκα νά δείς τώρα που θά βγώ έξω θά τήν έχει αράξει στήν πολυθρόνα καί θά γελάει ή κουφαλίτσα…

με αφορμή το ταγκ ''SKATA STON TAFO TΗS'' να θυμίσω στους παλότερους τα ''ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ COBAIN'' που βρίσκαμε στα θρανία.
    ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ

To Defend Our Steel Ra Pariah's Avatar

Μην κοιτάτε εμένα, εγώ δεν τά 'γραφα.
    ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
    LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!

Senior Member

Και για να ειπωθεί και το προφανές, ο θάνατος μίας 27χρονης είναι πολύ τραγικότερος από τον θάνατο ενός 67χρόνου (βλέπε Dio), ανεξάρτητα από το ότι ήταν η δική της αδυναμία να παλέψει την εξάρτηση που τον προκάλεσε και ανεξάρτητα απ' το πόσο γουστάρει κανείς την μουσική της μεν ή του δε. Η ηλικία είναι κάτι μετρήσιμο, αντικειμενικό και 40 χρόνια είναι πολλά, μια ζωή ολόκληρη. Και θα είναι πολύ τραγικότερος ο θάνατος της 27χρονης και από τους επερχόμενους θανάτους όλων των παιδικών σας ηρώων, Ozzy, Plant, Waters και όποιων άλλων πλησιάζουν ολοταχώς το μέσο προσδόκιμο ζωής. Όπως ήταν τραγικότερος και ο θάνατος του Schuldiner. Αυτά σχετικά με όλα τα "σκατά στον τάφο της" που ειπώθηκαν.
    See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

Ναι ρε κάφρεϊ γι' αυτό και λέω ότι η δημιουργία του καθενός έχει να κάνει με το τη ζωή κάνει και τι άνθρωπος είναι. Σε όλα τα παραδείγματα που ανέφερες αυτά τα χαρακτηριστικά αντικατοπτρίζονται ξεκάθαρα στα δημιουργήματά τους. Απλά, είναι πολύ πιο συνηθισμένο έντονες και παθιασμένες δημιουργικές προσωπικότητες να είναι αυτοκαταστροφικοί ή/και χρήστες ουσιών.
    δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά που γράφει ο μινμιν, αλλά κρίμα που δε σκέφτηκαν να κρατήσουν τον μπάρετ τότε.