πολυ αστειο αυτο με τα θρεντς για θανατο Amy Winehouse...μπραβο παιδια
![]()
πολυ αστειο αυτο με τα θρεντς για θανατο Amy Winehouse...μπραβο παιδια
![]()
man has known and now he's blown it upside down and hell's the only sound,
we did an awful job and now they say it's nobody's fault
Interviewer : How does it feel to be the greatest guitarist in the world ?
Jimmy Hendrix : I don't know, go ask Rory Gallagher.
σε πινκαρα. στο ΗΑΡ μου δε θα το καναμε.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Αν κάποιος είναι στο ΕΑΠ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ας μου δώσει κάποιες πληροφορίες για ΔΕΟ13, ξεκινάω απο Οκτώβριο λαίμαι.
συντροφε απογραφευ (κατα το φιλε οδηγευ!).
τα φραγκα ειναι λιγα, το κονδυλι υποτι8εται εχει ηδη πεσει απο EΕ αλλα εν τελει δεν 3ερουν αν 8α φτασει (!) για ολους και ε3ηγουμαι.. φιλοι εποπτες που 8α πρεπε να εχουν ηδη πληρω8ει εφ' οσον εχουν τελεψει απ' το μαη -μησουπωκαιπιονωρις- δεν εχουν δει μια τσακιστη και τα νεα που τους λενε ειναι τα κλασικα "δεν εχουμε ιδεα ποτε, αλλα σιγουρα (...) 8α πληρω8ειτε". συμπερασματικα λοιπον εμεις οι απογραφεις, δεν αναμενουμε τιποτα λιγοτερο απο το "8α δουμε" -που γνωμη μου- 8α γινει "τσακω κανα 100ευρω και καλα σου ειναι".
HAVOC καλα τα λεω? εχω ιδεα σε τι κατασταση ζουμε? το πολυπα8ο μας κρατος 8α τα βγαλει περα? Βιρνα Γιαγκου Δρακου?
οσοι ειναι α8ενς γενικα να εχουν υπ' οψιν τους οτι παιζει ενα καποιο τρε3ιμο των παιδιων που ειμασταν μαζι στο κεντρο (αγ. παντελεημoνας, γερανιου κλπ ε3ωτικα μερη!!!) για να χω8ουμε καπως, αν και πλεον απο φ8ινοπωρο, πιο δυναμικα στην διεκδικηση των δεδουλευμενων μας (ατσσσςλεμε!) οποτε αν παι3ουν νεα 8α ειδοποιησω! και τι 8α γινει; 8α γινει ΧΑΜΟΣ, 8α γινει ΠΑΝΙΚΟΣ. (/εαακιτοσκυλο μοουντ ον).
για την ιστορια οι κα8υστεροκνιτες απογραφεις ειχαν κανει μια 2ωρη συμβολικη καταληψη στην ε8ν.στατ.υπ. πριν κανα μηνα οπου τα αιτηματα που ειχαν ηταν: 1. ποτε 8α πληρω8ουνε με συγκεκριμενες ημερομηνιες κλπ, 2. ποσα ακριβως ειναι τα χρηματα (περαν του "κομματιου" που 3ερουμε εμεις) γιατι σε καποιους ειχαν πει αλλα ντ' αλλων και 3. αφου δουλεψανε ανασφαλιστοι να τους κολλησουν ενσημα η εστω να κανουν κλαδικη συμβαση (γελαειοκοσμοςαλλαοκ) και να πεσει καμια επισημη τζιφρα. το αποτελεσμα ηταν το ε3ης ενα κ αναμενομενο, πηραν τα τρια του ε8νουςκρατους, δεν δεχτηκε να τους δει ουτε η ρεσεψιονιστ του κτιριου και αποχωρησαν πανευτυχεις εχοντας κανει το "τα3ικο" κα8ηκον τους.
anti-metal
Filoc, εχουμε κοψει τιμολογιο για δημοσιο εργο(που καναμε κ παραδωσαμε κανονικα) και δεν μας πληρωνουν. Τη μια ηταν ο Καλλικρατης, την αλλη ηταν οτι το τιμολογιο κοπηκε σε κατι που ο Καλλικρατης κατηργησε. Το αλλαξαμε σε ενα καινουριο κατι, του οποιου ο οικονομικος ελεγχος ολοκληρωθηκε απο ενα καινουριο ανεξαρτητο οικονομικο κατι. Ολα αυτα, με δεδομενη τη χρηματοδοτηση. Κανεις δεν εχει ιδεα ποτε, αλλα σιγουρα. Για μας, και για πολυαριθμους εργολαβους, για εργα της τελευταιας 2ετιας.
Ως εκ τουτου, γινε εκδικητης Ευλογητος, χορεψε με τα συντροφια σου το χορο του ευρω και:
Σαλτα φερε μου 35.000 και θα σου δωσω εγω τα 100 σου.
Bλαμμενη, ε , βλαμμενη.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
lol για την περιοδο. κ για ολα τα "κατι" που αναφερεις και δεν ρωτησα καν. καζαμιας περιπτωσιολογιας. παω για χορους και μακια! (:
anti-metal
Καντην γαργαρα και τον πουλο σου, βλαμμενη.![]()
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
ΧΑΒΟΚ, έχεις ένα μοναδικό ταλέντο να γυρίζεις άντερα.
See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.