Results 1 to 15 of 1160

Thread: ανήκουστο

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    nihil pop metamelia3's Avatar

η ερωτηση " με ποιο ξεκιναω" δεν εχει τοσο νοημα για τον μπαουι, εχει παιξει χιλια δυο πραματα τελειως διαφορετικα μεταξυ τους. μιας και επιασες το lodger, ειναι το τρίτο μέρος της λεγόμενης βερολινέζικης τριλογίας μαζί με τα heroes και low που έχει πλάσει το μαγικό χεράκι του brian eno. οπότε πιάσε οπωσδηποτε αυτά και οπωσδήποτε το station to station που τα συντροφευει.

απ'τα πιο ψυχεδελοφολκικά του, η κατάταξη για μένα ειναι hunky dory > space oddity > the man who sold the world αλλά όποιο και να επιλέξεις απ'τα τρία δεν θα σου κάτσει άσχημα.

απ'τα πιο RAWK του εννοείται πως το κλασσικότερο είναι το ziggy stardust, το young americans είναι ευχάριστο fun-kaaay άκουσμα και να σου πω την αληθεια, το aladdin sane και το diamond dogs εμενα δεν μου λενε κατι φοβερό ως δίσκοι.

δίσκος του που θεωρώ εγώ φοβερό, αν και κάπως αουτσάιντερ είναι το scary monsters. ακου οπωσδηποτε. τα υπόλοιπα των 80ς μπορείς και να τα προσπεράσεις.

απ'τα μεταγενέστερα, το outside και το earthling είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα σ' αρέσουν πολύ, παίζει με έναν πιο electronica ήχο. το hours είναι το αποτυχημένο αδερφάκι αυτών των δύο ενω τα heathen και reality είναι καλά αλμπουμάκια αλλά δεν θα πάθεις και κανα πατατρακ.

γενικά όμως, ζήτω ο μπάουι.
    Last edited by metamelia3; 21-07-2011 at 10:59.
    this is radio freedom.

Tags for this Thread