Ντάξ δεν λες ότι έχασες και τον χρόνο σου εάν την δεις όλη.
Αλλά σίγουρα θα μπορούσαν να την κάνουν πολύ καλύτερη.
Αυτή η 3η season είχε τόσες προοπτικές να πιάσει τη 1η και τα έκαναν σκατά. 4η αδιάφορη, νομίζω έφαγε ένα υπέροχο delete αλλιώς υπάρχει κάπου στο σκληρό. Βαριέμαι ακόμα και να τη ψάξω.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Αυτό το λες για κακο μάλλον
Μου τα 'λεγε ο Παύλος να σταματήσω να σπαταλάω το χρόνο μου, αλλά αναρωτιόμουν τι χαζά μου λέει
Μετά την πρώτη σεζόν λοιπόν, έχω ξενερώσει τόσο πολύ που βαριέμαι να μπω στον κόπο να δω την δεύτερη
Δεν θυμάμαι να έχω δει τέτοια σειρά ξανά με τόσο ηλίθιες τρύπες σεναριακά
Το ολοκληρωτικό τέλος ήταν ενώ απορούσα γιατί ο Petrelli junior δεν πετάει απλά ψηλά να εκραγεί μόνος του και μετά από αρκετή ώρα απορίας, ήρθε ο αδερφός σου για να save the day.
Εντελώς lame σειρά (και ημουν ψημενος να βρισω τον νεκροπεθαμενο για τα ποστς που εκανε στην αρχη του θρεντ)
Αυτά, θα τελειώσω Wire και μετα θα δω Treme, αν εχετε να προτείνετε κανα καλό sci-fi πάντως (Firefly εχω δει, και Battlestart Galactica ειμαι στην δευτερη σεζον, αν κι αυτο εχει μερικά χαζά σεναριακά αλλά όσο παει και φτιάχνει), μην ντραπείτε!
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
sci fi θα προτεινα και το Sarah Connor Chronicles κοπηκε κι αυτο αλλα ειναι καμια 30αρια τα ep