Quote Originally Posted by Harbinger of Death View Post
Φερ ινάφ. Δε θεωρώ ότι τα τζέιπιτζίς της προηγούμενης μου απαντάνε σε κάτι, μπορώ να είμαι κατά και εκείνων και εσού ταυτόχρονα, εσύ τα παρουσιάζεις σαν αναγκαστικό δίπολο.
Ρε αγόρι μου από τη στιγμή που θα γεννηθείς μέχρι τη στιγμή που θα πεθάνεις απαιτείται η άμεση σύνδεσή σου με την παραγωγική διαδικασία του κεφαλαίου εκτός αν ζεις σε καμιά σπηλιά αχαρτογράφητη αυτάρκης (πράγμα που δείχνει ακόμα περισσότερο το πως ή είσαι με το κεφάλαιο ή αντικοινωνικός). Ενσωματώνεις πολύ πριν την πρώτη στιγμή της συνειδητής σου ζωής την ταξική, φυλετική και έμφυλή σου ταυτότητα όπως ακριβώς τη θέλει η καπιταλιστική συνιστώσα που προκύπτει από τις μικρότερες συνισταμένες της. Υφίστασαι μια διαδικασία σχηματισμού, ο τρόπος που θέλουν να υπάρχεις είναι απόλυτα μοναδικός μέχρι να έρθει, μετά τα 18 σου χρόνια και σπάνια, μια πρώτη ελάχιστη τομή στις βεβαιότητες, μια αποκαθήλωση των αξιωμάτων και μια απομάκρυνσή τους από το απυρόβλητο. Ενσωματώνεις μοιραία συμπεριφορές από 18 χρόνια γαμήσια, πολλές απ' αυτές δεν θα μπορέσεις ποτέ να τις ξεριζώσεις.

Πώς στο διάολο μπορείς να μου λες ότι βγαίνεις απ' αυτή τη λούπα; Είμαστε όλοι μοιραία και πολύ μέσα σε αυτή. Το θέμα είναι πόσο αρνείσαι να ταυτιστείς με τον εαυτό σου, πόσο είσαι και στην αντίθετη.