δηλητήριος
δηλητήριος
γαμεί και το κομμάτι και το βίδεο.
ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ
Καλησπέρα.
Περαστικός από το θρεντ και τουρίστας στο άθλημα, να πω μόνο γι αυτό εδώ που μου φάνηκε αρκετά αντρίκειο και ζόρικο. Raw but avant rap λέει.
Death Grips - Exmilitary (2011)
tl;dr αποθέωσης
πρωτογονίλα τέρμα ο τύπος.
πείτε και κανά μπλογκ να κατεβάσουμε κανά καλό δίσκο.
Από Rakim τι ακούμε?
τα cd με Eric B. σίγουρα. μετά το 18th Letter.
σὲ ὅ,ποιον ἔχῃ τατουὰζ
στὴ μάνα του ῥίχνω μπαρὰζ
"A year’s worth of cutting up every imaginable Fugazi record and trying out every Wu-Tang acapella they could get their hands on."
Wugazi, free download εδώ: http://wugazi.com/
Μέχρι στιγμής μου αρέσει πααααρα πολύ, και δεν περίμενα να λειτουργήσει και πολύ ο συνδυασμός.
Ακούστε εδώ το Nowhere to wait, που με έχει ενθουσιάσει περισσότερο από όλα μέχρι στιγμής.
Εντυπωσιακό αυτό το Death Grips που πρότεινε ο Leech.
Οφφτοπικ. Νέος Λιάκουρας meets Stupidgreg (της lifo) με τοποθέτηση προϊόντος. Δε ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω...![]()
ποιός κατέχει από είσβο?ας μιλήσει τώρα!
ψάχνω ένα κομμάτι που λέει ''θέλω λεφτά'' συνέχεια...όχι αυτό με τα νόμιμα φράγκα από τιγρέ,είσβο είναι.
Δε μου λέει κάτι. Μιας και το πιάσαμε πάμε ένα από τα ωραία.
Δώστε βάση.Damu the Fudgemunk στα beats και Υ Society στις ρίμες. 7μισυ λεπτά smooth jazzy rap-ότι και αν στον πούτσο σημαίνει αυτό.
Προσέχουμε ακόμα και τον δίσκο των Y Society- Travel At Your Own Pace(2007).
Κλασσικά με χρονοκαθυστέρηση καταλαβαίνω κάποιες κυκλοφορίες(όπως και του mos def) αλλά δεν βαριέσαι.
![]()
damu γενικά μεγάλη λατρεία.
και τρουμεταλάς να είσαι θες να ραππάρεις πάνω από αυτό το beat.
σὲ ὅ,ποιον ἔχῃ τατουὰζ
στὴ μάνα του ῥίχνω μπαρὰζ
Φυσικα Big L (απο τους καλυτερους ραππερς εβερ), ειδικα το Livestylez Ov Da Poor & Dangerous
επισης
Juggaknots - Clear Blue Skies (πολυ καλο αλμπουμ)
Mos Def - Black On Both Sides
Digable Planets (jazz hop)
DJ Krush ( triphop/hiphop/jazzhop, το Ζεν και η συνεργασια του με τον Γιαπωνεζο τρομπετιστα γαμαει)
Anti-Pop Consortium για πειραματισμο
Βαριεμαι να χωσω ytubes, θα πρεπε?
Let The Freak Flag Fly!
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".