Εκφραζοντας μαλακισμενη ανασφαλη σκεψη μετα απο υπεραναλυση σε γκευ φιλο μου, μου απαντησε: "Calm down Nancy". FML
Εκφραζοντας μαλακισμενη ανασφαλη σκεψη μετα απο υπεραναλυση σε γκευ φιλο μου, μου απαντησε: "Calm down Nancy". FML
Last edited by FIXXXER; 14-07-2011 at 09:52.
στο ίδιο ύφος με κοιλιάσαμπρέλα της προηγούμενης σελίδας:
ώρα κάπου 13:00, σ'ένα στενό δρόμο της χαλκίδας μέσα στην ζέστη, πηγαίνω με το αυτοκίνητο να πάρω τον πατέρα μου γιατί είναι κουρασμένος να γυρίσει με τα πόδια σπίτι
μια ευτραφής κυρία γύρω στα 70, κοτσονάτη θα έλεγα, λουλουδένιο φουστάνι και γυαλί D&G περπατάει στον δρόμο. περνάω δίπλα της και ξάφνου ακούω μια στριγκιά φωνή (σαν αυτή της γειτόνισσας που σου σπάει τ'αρχίδια, αλλά εγώ δεν την είχα ποτέ γειτόνισσα) να λέει: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΡΝΑΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ Ε... ΚΙ ΑΝ ΜΕ ΠΑΤΑΓΕΣ;
Γελάω για λίγο, οπότε της απαντάω ευγενικά: Αν πηγαίνατε από το πεζοδρόμιο δεν θα χρειαζόταν καν να κορνάρω!
Για να πάρω την απάντηση: Α ΝΑΙ;... (περνάνε 3") ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΑ.
![]()
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
fail απάντηση, η σωστή γραμμή είναι "θα άλλαζα αμάξι, τι να κάνω".
loipon
se diasthma 2 vdomadwn to polu
efuge to ftero apo to amaxi
zhmia gurw sta 200 eurw
spasan thn kleidaria. zhmia kana 100ariko
xtes ta eftuse h mpataria apo th zesth. zhmia kana 70ari (giati de vriskw thn apodeixh (mallon thn edwse o pateras mou sto logisth kai gamhse ta) kai h mpataria einai to polu ena 6amhno)
kala pame. toulaxiston tritwse
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
telika arxidia den einai mpataria. dunamo.
e na mh plerwsw parapanw? ti sto dialo..gamw to dia
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
καινουργιος στειτ οφ δι αρτ ανεμιστηρας 80 ευρο με τηλεκοντρολ... την δευτερη μερα λειτουργιας του ανοιγω ψηλο συρταρι... μπαμ μπουμ σπανε τα 2 πτερυγια τρωω το ενα στο ποδι... νεκρος ο ανεμιστηρας... ΦΑΚ ΜΑΙ ΛΑΙΦ.
εντιτ - την ζεστοτερη μερα του χρονου ολα αυτα.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
80 ευρώ και δεν είχε προστατευτικό περίβλημα;
Τσερνομπυλ ποσα εκατομμυρια και δεν ειχε, θα χε ο ανεμιστηρας?
Προφανως εννοει αυτον που κρεμιεται απ τα ταβανια.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself.
Hi, I 'm a signature Virus. Plz add me to your sig and help me conquer the world.
ALERT! Signature Infected by Unknown Virus.
Click Me
καθυστερήσεις στις παραδόσεις φακών από τις εταιρίες aka γκρίνια από πελάτες
τρύπιο τεπόζιτο στο μηχανάκι(τουτέστιν 2-3 μέρες χωρίς όχημα)
έλλειψη χρημάτων
ημισπασμένο κινητό μετά από σημερινή πτώση
και σαν να μην έφταναν όλα αυτά λόξυγκας,ναι ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΛΟΞΥΓΚΑΣ.
:/
ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ
να πιεις 9 γουλιές νερό συνεχόμενα και φεύγει
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
εμενα δουλευε με 7. προτιμησε το δικο μου πακετο, ειμαι πιο οικονομικος.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."