Page 4 of 11 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 160

Thread: Google+

Spammity Spam rat_poison's Avatar

περισσότερο αστειάκι ήτανε βρε μητζιμπας
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Quote Originally Posted by Deggial View Post
    Quote Originally Posted by Firestorm View Post
    Εδω εχει τον πιο ισχυρο ασσο στο μανικι της η Google. GOOGLE ADS
    Το google ads είναι πλεονέκτημα για την Google, όχι όμως για την επιχείρηση/καλλιτέχνη/κλπ που θέλει να έχει άμεση επικοινωνία με τους πελάτες/οπαδούς της, τουλ. έως ότου προσθέσουν το αντίστοιχο του Facebook Pages. Το οποίο φαντάζομαι θα προστεθεί μέχρι το final release.
    http://mashable.com/2011/07/06/google-plus-businesses/
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Senior Member cloud's Avatar

Οσοι ειπατε για φακελωμα, μπορειτε να δωσετε ενα παραδειγμα πως μπορει να σας επηρρεασει αρνητικα αυτο; Γιατι δεν τα καταλαβαινω εγω αυτα.

Σε ποιο σημαντικα νεα, βγηκε νεο Market με το οποιο μπορεις πια να αγοραζεις/νοικιαζεις ταινιες, βιβλια μουσικη.

Señor Member Art In Haste's Avatar

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

πιστεύω ότι το FB μια χαρά θα επιβιώσει. Το μεγάλο μέρος του πελατολόγιου του είναι άνθρωποι που δεν είχαν ιδιαίτερη σχέση με "υπολογιστές". Το FB με κάποιον τρόπο το κατανόησαν και τώρα μπορούν να το χειριστούν , σαν το WoW ένα πράγμα, έμαθαν ένα παιχνίδι άνθρωποι που δεν είχαν ακουμπήσει mmo και τώρα από το να μπουν στην διαδικασία να ανακαλύψουν πάλι τον τροχό παραμένουν εκεί.

Ωστόσο αναμένω με αγωνία και λαχτάρα ξεκατίνιασμα FB vs G+ και να μάθουμε κανένα πικάντικο νέο στα περί φακελώματος

Dr.Dakota Block Impure's Avatar

Το facebook εχει zynga games an βαλει και το Γοογλε+ θα ειμαστε καλα , αλλωστε εγω δεν ειμαι κοινωνικο ατομο και δεν πολυμιλαω αξσγδη

Για μενα, το μεγαλυτερο μειονεκτημα του φβ ειναι η ΣΑΒΟΥΡΑ που βλεπεις στην αρχικη σελιδα.

-Ολες αυτες οι μουφες applications που κανουν αυτο το καθυστερημενο spam -> η google δε θα επιτρεψει τετοια στο σαητ της
    -Ολοι αυτοι οι 'φιλοι' που τους γνωριζεις, σε κανουν/τους κανεις αδδ αλλα οσα ποσταρουν ειναι πραγματικα σαβουρες..για μενα ετσι ειναι οι 500 απ τους 700 φιλους μου στο φβ --> kyklous! τους βαζεις ολους σε ενα σαβουροκυκλο οπου απλα υπαρχουν και τους βρισκεις οποτε θες, δεν εμφανιζονται πουθενα αλλου.

Και γενικα με τους κυκλοι μπορεις να ξεχωρισεις τις "ζωες" σου, τη δουλεια/την οικογενεια/τους γνωστους/τους φιλους. Τρομερο ατου.

cabrón Xtikio's Avatar

mounia, psoles, ignore. aftoi einai oi swstoi 3 kukloi.

Senior Member cloud's Avatar

Το μεγαλυτερο μειονεκτημα του φβ δεν ειναι η σαβουρα, ειναι οτι δεν εχει καμια πραγματικη χρηση. Εχουν μαζεψει τοσους χρηστες και παλι δεν μπορουν να το εκμεταλλευτουν, ουτε προς οφελος δικο τους αλλα ουτε του χρηστη.

Son of the Northstar Once_Emperor's Avatar
    We revel in our time.

Vic Ford Prefect's Avatar

Quote Originally Posted by Deggial View Post
    Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    Τα google ads είναι καλά λεφτά για την google αλλά δεν είναι η βάση της με τίποτα.
    lolwat? Το 97% των εσόδων της για το 2009 είναι από τις υπηρεσίες διαφήμισης και 96% το 2010 (πηγή 1, πηγή 2).

Τι σπαστικό να ξεκινάς ένα argument με κοτσάνα, μου γαμήθηκε το υπόλοιπο ποστ τώρα, στιγματίστηκε.

Το υποστηρίζω ακόμα πάντως και καθώς το σκεφτόμουν κι άλλο μου πέρασε από το μυαλό ένα τέρμα ιμπεριλαιστικό FB app και μιας και δεν ξέρω τα νομικά σκατά, ακούω σχόλια:

Google μετακόμιση, a google+ app for facebook. Βάζεις το app, τα βλέπει όλα, φίλους, τα youtube που βλέπεις και όλα και στα φέρνει πακέτο στο google+. Σε βάζει να στείλεις και request στους μη google+ φίλους σου να μπουν και αυτοί, "είναι πιο ωραία". Αυτό πόσο απαγορεύεται και ποιο κυρίως είναι το μεγάλο πρόβλημα; Εννοώ ποιο θα είναι το argument για να αρνηθεί η FB. Crossover των διαφόρων SN υπάρχουν ήδη, twitter και FB και ένα κάρο άλλες παπαριές...

Το θέμα Google+ page αν θέλει η Google με τις τωρινές της εταιρείες, μπορεί να το κάνει δέκα φορές πιο τούμπανο από του facebook. Δεν νομίζω να κωλώσει εκεί.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Ε στείλτε κανα invite ρε παιδιά.

Senior Member Snorkmaiden's Avatar

Quote Originally Posted by stam and the witches View Post
    Ε στείλτε κανα invite ρε παιδιά.
    Briar

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar