Κόπηκα σε ψιλοάσχετο μάθημα για τρίτη φόρα, ενώ ήμανε σίγουρος πως το είχα περάσει.
Μπουθέκλω, κάργια, καργιόλα δεν σε πσάχνω. Σε κυνηγάω.
Κόπηκα σε ψιλοάσχετο μάθημα για τρίτη φόρα, ενώ ήμανε σίγουρος πως το είχα περάσει.
Μπουθέκλω, κάργια, καργιόλα δεν σε πσάχνω. Σε κυνηγάω.
Black-and-white TV with the sound turned low.
—μόλις τελείωσα πήρα βαθειές ανάσες κρατούσα ακόμα τό τσιγάρο μου τό πέταξα στήν μπανιέρα τήν ξέβγαλα απ’ τά ξερατά έριξα νερό στή μούρη μου ξέπλυνα τό στόμα μου άρπαξα μιά πετσέτα που μύριζε Βιθέντε σκουπίστηκα νά δείς τώρα που θά βγώ έξω θά τήν έχει αράξει στήν πολυθρόνα καί θά γελάει ή κουφαλίτσα…
δίνω σήμερα στις 7,είχα 4 μέρες να λιώσω αλλά μλκιζόμουνα και είμαι μεσα στην καλή χαρά![]()
0/6 μαλλον.
Εκπλησσω και γω τον εαυτο μου, με αυτο το απολυτο που πετυχα αυτη την εξεταστικη.
![]()
Θελει κανεις να δωσει Φυσικη ΙΙ - Ηλ.Μαγνητισμο στη θεση μου; Προσπαθω να διαβασω αλλα καθε τρεις και λιγο κοιταω το υπερπεραν. Ειναι και η 3η γαμημενη φορα που το δινω.
ΠΩ. ζηλευω ρε. Αν εχεις περασει Φυσικη ΙΙ, πεδια παλευονται καπως αλλα εκει και αν χρειαζομαι βοηθεια. Δεν ψηνομαι καν να παω να δω το γραπτο.
νιωθω μια φοβερη αμηχανια σημερα.
this is radio freedom.
Εγώ μια κάβλα που δε θα ξαναπατήσω τει. Τέλος τα εργαστήρια![]()
Ζητείται άτομο για να με βοηθήσει με κομπίνα να περάσω το μάθημα "Θέματα του Δικαίου των Επιχειρήσεων" του Μάρκετινγκ της ΑΣΟΕΕ ("Ιδιωτικό Δίκαιο 2" για το τμήμα Οικονομικής Επιστήμης, είναι διατμηματικό).
Δίδεται αμοιβή.
Τι μαλακίες είναι αυτές ρε πούστη μου, πως έμπλεξα εγώ μ'αυτά
(Σοβαρά δίδεται αμοιβή, τυχόν από μηχανής θεοί, στείλτε pm)
ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. Η ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΖΩ ASSEMBLY.
katarxas na fas skata.
apo kei kai pera, ti "ola ki ola" mwre, posa mathimata eprepe na xe dld h sxolh?
epishs, mono 3 mathimata ap'ta 40 einai me pollaplhs.
mallon oti einai poly eykolh h sxolh itheles na peis kai mperfeythkes ligo.
kai symfwnw mazi sou, einai ontws poly eykolh, ayto omws de shmainei oti tha prepei na katsw na diavasw mia malakia mathima pou de m endiaferei katholou otan mporw na to perasw me kompina
Spoiler
Έδωσα σήμερα τελευταίο μάθημα εξεταστικής. Μισό ασκήσεις, μισό θεωρία και πρέπει να πάρεις τουλάχιστον 3/10 και στα δύο για να περάσεις. Πράγμα όχι και τόσο εύκολο γιατι η θεωρία του είναι ΠΕΟΣ. Κάθησα λοιπόν και διάβασα καμιά 40αριά παλιές ερωτήσεις, όπου πολλές από αυτές ανακυκλώνονταν κιόλας, δηλαδή μιλάμε για θέματα τελευταίων 10 εξεταστικών χοντρικά.
Ε ούτε μία ίδια.
Είναι μαγικό αυτό όταν συμβαίνει.