ναι 2ο-3ο στενο καθετο σε εκεινη την οδο..εχει 2-3 γηπεδα τενις και τα γηπεδα μπασκετ
ναι 2ο-3ο στενο καθετο σε εκεινη την οδο..εχει 2-3 γηπεδα τενις και τα γηπεδα μπασκετ
πάντως η ώρα είναι σχεδόν απαγορευτική, θα έχει κοντά στους 35 βαθμούς αύριο. ποιος είχε την ιδέα;
Υπάρχει το πρόβλημα του ότι θα πάμε και Waters μετά.
Πρότεινα να βρεθούμε 4 η ώρα για να ξεκινήσουμε κατά τις 5.
Θα μπορούσαμε να κανονίζαμε και άλλη μέρα, αλλά θα γινόταν μπέρδεμα με το ποιος μπορεί και ποιός δε μπορεί.
προφανως ολοι θα προτιμουσαμε να παιξουμε 7-8 το βραδακι αλλα παρασκευη και σαββατο εχει τη συναυλια γουοτερς (παρασκευη παει μπλακι σαββατο εγω και τζει εν μπι) και κυριακη την κανει ο μπλακι..μετα λεμε να συναντηθουμε 4 γιατι ετσι και αλλιως 4.30-5 θα ξεκινησει μεχρι να παμε να ετοιμαστουμε κλπ..
Χεχε, ωραία φάση θα είναι, λιώσιμο κυριολέκτικά με 35c, θα έχει βοριαδάκι βλέπω όμως και ίσως παλέυεται!
Θυμάμαι με συγκίνηση ακόμα όταν με είχε πάρει στα γόνατα τα της η προπονήτρια όταν πήγαινα μπάσκετ στο δημοτικό πριν φύγει απο την ομάδα και με έβαλε να τις υποσχεθώ πως δε θα σταματήσω το άθλημα γιατί ήμουν καλός λέει..
Μετά στο γυμνάσιο τα παράτησα όμως με τις κακές συνήθειες (σατανικό μέταλ κτλ)
Οπότε θέλω να την διαψεύσω με την αποδοσή μου αν παίξω και fail-άρω για να μην έχω τύψεις να με βαραίνουν για την αθέτηση της υπόσχεσης
Και επειδή είναι και 3 λεπτά τα γηπεδά αυτά με τα πόδια απο μια επίσκεψη που θέλω να πάω αύριο Χαλάνδρι, ίσως περάσω κ εγώ να σας δω κ αν κουραστεί κανείς για αλλαγή.
Βολεύει πάντως γενικά να ξέρετε και το μετρό Χολαργός που είναι κοντά.
Αν ψήνεστε να το ακυρώσουμε λόγω ζέστης πείτε για να πάω για μπάνιο στον Αστέρα.
για πειτε ρε παιδια
I swear on tomorrow, if you take this chance
Our lives are this moment, the music - the dance
And here in this labyrinth of lost mysteries
I close my eyes on this night and you're all that I see
εχω κανονισει να ρθω με αμαξι απο σαλαμινα, ο κρις μπος ειναι μεσα, δε νομιζω οτι παιζει ακυρωση.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
σε πεντε δεκα λεπτα ξεκιναω να ρθω απ το ΝΗΣΙ, δε θα το ακυρωσετε γιατι απλα σας γαμησα.![]()
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."