καμια εντυπωση δεν μου κανει. σιγα μην ειναι ικανος αυτος ο αγραμματος να γραψει κειμενο μονος του.
καμια εντυπωση δεν μου κανει. σιγα μην ειναι ικανος αυτος ο αγραμματος να γραψει κειμενο μονος του.
this is radio freedom.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
καληφα!
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Καλά όλα αυτά, αλλά δεν ξέρω ποιό το νόημα όταν απέναντί σου έχεις...
Spoiler
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Ένα χρυσό πορτατιφ, ένα imac και ένα gap. Η επιτομή του design και τα τρία τους, τι σε τρομάζει ακριβώς;
πολυ ποστ-αποκαλυπτικ το βιντεακι, γουσταρω.
this is radio freedom.
σοζ αλλα πρεπει να το πω,η βια ειναι φασιστικη δυναμη καθως ο πιο ευνοημενος απο την φυση(η οχι) νικαει.δεν λεω να μην χρησιμοποιειται ως μεσο για τον σκοπο μας απλα να μην γινει φετιχ οπως υποθετω{??} εχει γινει σε καποιυος.
δεν παιζω ξυλο.
dikio exeis mhn ta isopedwnoume ola
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Βρισκομαι ελλάδα εδώ και 5 μερες και εκανα το λάθος να δώ ειδήσεις. Μα τι διαολο, οκ παντα ηταν σκατά η ελληνική τν αλλα τοσο πάτο δεν μπορουσα να φανταστώ ποτε. Ακομα πρεπει να πω οτι αν ακούσω μια ακόμα γριά να βρίζει τους μαύρους θα βαφτώ με κάρβουνο και θα της κάνω τον μπαμπούλα.
Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
J. M. Keynes.
τωρα που τα ειδες, μπορεις να συνταχθεις μαζι μας.
ελα κατωριμε
join the dark side.
this is radio freedom.
Το γουνακι σου![]()
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Έχω τα ίδια γυαλιά με άπειρο σιχαμένο κόσμο, μεταξύ των οποίων και ο από πάνω εικονιζόμενος.
...λέτε;
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.