Βασικά στο ηαρ γράφουμε, που είναι μια συχνά χρησιμοποιούμενη λέξη, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σου κάνει εντύπωση.
Θες να αναλύσω γιατί δεν μου αρέσει το εξώφυλλο???Ορίστε λοιπον, η ανάλυση μου μιας εικόνας:
Nαι οι θιατερ είναι σε μεταβατική περίοδο. Ναι το δηλώνουν με τον τίτλο. Ναι το αεροπλάνο των θιατερ συνεχίζει ενώ ακροβάτησε πάνω σε τεντομένο σχοινί και τελικά συνεχίζει παρόλα τα σύννεφα που μπορεί να παρουσιάστηκαν. Ε συγγνώμη αλλά το εξώφυλλο φαίνεται εντελώς διαδικαστικό, μου θυμισε το επεισόδιο southpark όπου φαινόταν πως κατεβάζουν ιδέες οι δημιουργοί του family guy, οπότε τους ηρθαν 4 λέξεις στο μυαλό και τις έβαλαν για εξύφυλλο.
Πως το λένε, κακή υλοποίηση. Όταν ήμουνα πιο μικρός είχε τύχει να δω μια-δυό φορές όνειρο πως η εκάστοτε αγαπημένη μου μπάντα, εβγαζε δίσκο με απίστευτα άδειο και χωρίς φαντασία εξωφυλλο. Λολ αρχικά για το τι έβλεπα
και κατα δεύτερον, ε το κατάφεραν οι θιατερ.
Δεν ήθελα ούτε σπαθιά, ούτε δράκους, ούτε τίποτα. Λίγη φαντασία. Το six degrees πχ έχει πολύ ωραίο εξώφυλλο, παρόλο που ούτε εκεί έχει δράκους και ιστορίες. Να πούμε για το falling into infinity?
Ελπίζω να σε κάλυψα λοιπόν.