Quote Originally Posted by 00i00 View Post
πηγα εκλεισα ραντεβου με γιατρεσα (καυτη)
ανοιγει το στομαμ να βγαλει πορισμα...ειπε τρεις φορες την λεξη ''εξαγωγη''

της εξηγησα οτι τα δυο απο αυτα ειναι απλα διακοσμητικα ας μη τα βγαλει κριμα ειναι
καλα με λεει τοσο καιρο δεν πονουσες? την ειπα οτι ειμαι ΠΑΟΚ κλπ κλπ οκ με λεει αλλα για το δοντι που σε τυρανναει να ξες οτι θα σε ΠΟΝΕΣΩ

τι παιζει με τις εξαγωγες ρε συναδερφοι πειτε
μονο σε ταινειες τρομου εχω δει

τα ναρκωτικα που σε δινουν κανουν δουλεια η να φερω δικα μου?

τεταρτη ειναι το σφαγειο
ολο το θεμα ειναι να σε πιασουν οι αναισθησιες. Συνηθως κανουν μια αλλα αν εχεις μεγαλες ριζες μπορει να σου κανουν δυο οπως σε εμενα και την ακους κανονικοτατα στο δευτερολεπτο. Με τα διαφορα σου κανει τομες αν πρεπει , σπαει το δοντι με τα δικα του και το βγαζει. Μετα ραμματα , μασας γαζα και ευχεσαι να μην εχεις πρηστει σαν τον Ντρουπι. Αφου περασει η αναισθησια μπορει να σε κοπανησει ο πονος αλλα παυσιπονα θα σου δωσουν που ειναι στα ορια ψυχεδελιας πολλες φορες. Δεν θα μπορεις να φας οποτε για φαι μονο σουπες η κανα παγωτο. Μετα ξεπριζεσαι και ολα καλα ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΩΛΟΓΡΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΕΙ ΑΧ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΤΟΣΟ , ΣΟΥ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ.

Σε γενικες γραμμες για εμενα το πιο ασχημο ηταν η ανατριχιλα οταν ακουσα το δοντι να σπαει. Ουτε πρηξιμο ουτε μελανιασα που λενε αλλοι.Πλακα εχει που μενα εισαι σαν τα σκυλια με τα σαλια Παυσιπονα και αγιος ο θεος ομως. Μη μασας και ορμα. Το κανουν και τσουπρες