Τα ειδα κι εγω ολα τελικα.

Originally Posted by
enitharmon
γυναικεία γκρινια: έχουν καεί όλα τα ρούχα της Daenarys, τα μαλλιά τι της τα αφήσανε, μην φανεί άσχημη;
Really? Σοβαρεψου.

Originally Posted by
enitharmon
:
δεν το έχουν επισημάνει νομίζω, αλλά ο Jorah είναι γιος του Commander of the Night's Watch. Και η Lady Mormont που βλέπουμε για λίγο στη σκηνη king of the north, είναι αδερφή του Jorah
Τον εχουν αναφερει ως Commander Mormont, και ο ιδιος αναφερεται στον προδοτη γιο του οταν μιλαει στον Snow, ηταν πεντακαθαρο. Για την Lady Mormont και που το διαβασα αυτο που γραψες, παλι δε θυμαμαι ποια ειναι.

Originally Posted by
KoiliaSamprela
κάποιοι (που διαβάζουν αλλά δεν γράφουν) έχουν και μενταγιόν + μπρελόκ (ασπίδα σταρκ) + σπαθάκι + μπλουζάκι , και όλα αυτά χάρις σε εκλεκτό γιούζερ

Any time
Γενικα πολυ καλη η πρωτη σεζον, και ειδικα τα επεισοδια 7-10. Στο τελος απλα γινοταν σε ολα τα μετωπα της πουτανα και ηταν ολες οι σκηνες συγκινητικες. Το καστινγκ με τον ξανθο βασιλια μουνοπανο πουτανας γιο ηταν τελειο, απο το πρωτο επεισοδιο τον σιχαθηκα και ηθελα να πεθανει γιατι τον εχω ξαναδει τον ηθοποιο, μπραβο του λοιπον, γνησιο κωλοπαιδι, πασοκος βασικα. Η φαση με τους δρακους απλα γαμησε και σε αντιθεση με Μαξ Πεην εγω θελω να δω οσο το περισσοτερο fantasy στοιχεια γινεται. Δρακους, white walkers και μαλακιες. Και το CGI τελειο.
Εσεις που εχετε διαβασει τα βιβλια μπορειτε με σποιλερ ή με ΠΜ να μου απαντησετε σε καποιες ερωτησεις?
1. Σε ποια φαση πεθαινει ο Τζοφρι ο πουτανας γιος, σε ποιο βιβλιο και με τι τροπο?
2. Τα παιδια Σταρκ γινονται ολα γαμηστερα και τρανα και γαμανε κωλους?
3. Οι White Walkers θα εμφανιστουν ποτε? Απο το πρωτο επεισοδιο ακουμε και τελικα αρχιδια τιποτα ακομα. Οκ καταλαβα οτι εχει μεγαληεπηβολο σχεδιο ο αλλος για 7 βιβλια και ειναι η αρχη ακομα, αλλα αντε.