μέχρι τώρα, ο πιο ακριβός δίσκος που έχω αγοράσει
μέχρι τώρα, ο πιο ακριβός δίσκος που έχω αγοράσει
Από τα τόπιξ που χαίρεσαι να διαβάζεις/βλέπεις εξώφυλλα.
Πείτε και ποιο είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχετε δώσει για δίσκο (και ποιό δίσκο φυσικά).
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
αυτό είναι το ακριβότερο που αγόρασα φέτος, και βγήκε στα 40ε.
Γενικά όμως, το πιο ακριβό, ήταν αυτό...
το οποίο είναι limited στις 100 κόπιες, και το πήρα μόλις βγήκε, στα 100ε.
η τιμή του, ένα χρόνο μετά, είναι στα 200....
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
όχι ακριβως δίσκος (αν και είχε ενα επτάρι μέσα) αλλά ένα box με διάφορα καλούδια που είχαν βγάλει οι pierced για την δεύτερη ευρωπαική περιοδεία. έχει και ένα ψιλογαμάτο κείμενο για τον fred που προσπαθεί να οδηγήσει το βανάκι τους μέστην θεσσαλονίκη και του χει βγει η πίστη αλλά και μια ωραία πικ φίλου πινατέρο απ'το πρώτο Live τους εδώ.
δεν έχω ιδέα αν ειναι τόσο σπάνιο αλλά υποτίθεται ήταν περιορισμένο και σε αρκετά τσιμπημένη τιμή μάλιστα, αρα μπαίνει χωρίς ιδιαίτερη σκέψη.
ένα βίντεο γιατί βαριέμαι να βγάζω πικς :
http://www.myspace.com/piercedarrows...-2008/52144072
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ποτέ δεν ήμουν συλλέκτης, είχα μεν μια εμμονή με τα 10' αλλά μέχρι εκεί.
Το μόνο πράγμα που "έψαχνα" λόγω παιδικών αναμνήσεων ήταν αυτό εδώ
Από πράγματα που έχω πληρώσει ακριβά νομίζω είναι αυτά τα 3 που ακολουθούν
Crass - Christ , 3.000 δραχμές , κάπου 1988 - 1989 δεν είμαι σίγουρος
coil - scatology 10.000 δραχμές
coil - the horse rotorvator 10.000 δραχμές
τα coil κάπου 1994-1995
χα θυμήθηκα και ένα άλλο που έψαχνα και το βρήκα στα 5 χιλιάρικα
Strategies Against Architecture II
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Ούτε εγώ είμαι συλλέκτης και πλέον κυρίως σιντίζ αγοράζω, λόγω των τιμών των βινυλίων.
Αν μια έκδοση σε βινύλιο είναι πανέμορφη βέβαια, αλλάζει το πράγμα, αλλά και πάλι δύσκολα θα ανέβω πάνω από 20-25ευρω.
Τα πιο πολλά τα έχω δώσει για το lateralus picture disc και το king of limbs, που είχαν γύρω στα 35 €. Έχω βέβαια και το λατρεμένο μου, το in a frozen sea των sigur ros, που κόστιζε τότε 180 €, αλλά ήταν δώρο.
Για να είμαι και οντόπικ και να μη ξεφεύγουμε, καθόλου δε θα με χάλαγαν το aenima σε βινύλιο, όπως και ένα boxset των isis και ένα των aereogramme που δε θυμάμαι το ονοματάκι τους αυτή τη στιγμή. Όπως επίσης και το πρώτο black angels.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Είχα ρωτήσει την γυναίκα του αργύρη που ήταν στο merchandise και μου είπε οτι πλεόν είναι πολύ δύσκολο να τα βρώ και μόνο σε φάση που έχουν παραπέσει πουθενά σε κανα περίεργο δισκάδικο οτι υπάρχει πιθανότητα. Για το Side fx ειδικά νομίζω οτι μου είπε οτι το έψαχνε μέχρι κι ο αντρέας από την μπαντα. Κι εγώ όπου έχω ψάξει (σε δισκάδικα όχι στα ιντερνετς) δεν τα εχω βρει πάντως
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
το Side FX το βινυλιο το δωσα τζαμπα σε εναν αντισημιτη του φορουμ...ας το παρει απο κει
πλάκα κάνεις!!!Το πρώτο, είναι από τους πιο αγαπημένους μου δίσκους διαχρονικά,γενικά ότι έβγαζε η vinyl solution το γούσταρα πάρα πολύ, από Hard ons μέχρι Stupids και Les thugs.
Το Crass μου το έστειλες σε εξευτελιστική τιμή (4 λίρες) ο κολλητός μου από Αγγλία πριν κάτι χρόνια....
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
εχω αυτο...
αρκετα σπανιο θαρρω
ενω θελω αυτα τα 2... πανω απο 250$ το καθενα νομιζω
Αυτό
το πήρα σε σιντί, αλλά θα το ήθελα πολύ σε lp (είναι τετραπλό τημπουτάναμου), αλλά δεν έχουμε να δίνουμε και 80 λίρες.
Δεν τα λες κ υπερσπάνια (βέβαια έχω καιρό να τα δω), αλλά δεν έχει κάτσει να τα αγοράσω ακόμα και αποτελούν αυτό που λέμε πόθος:
Υπάρχουν κ αρκετά ακόμα, αλλά τα τρία αυτά είναι όσο ον τόπικ πάει...
My Mission will save the World.
But I'm still chasing time.
Vanity...definitely my favourite sin.