Page 109 of 139 FirstFirst ... 95999107108109110111119 ... LastLast
Results 1,621 to 1,635 of 2075

Thread: xtes eida ston ypno mou ....

Αγκαλίτσας Dr.Gonzo's Avatar

Ταξίδευα με φερυμποτ σε κανάλι ποταμού.
    Μια θεία μου ήταν τρομακτική κακιά μάγισσα.
    Αντίστοιχα κακός ήταν και ο Trent Reznor.
    Τους κράτησα μακριά μου φτιάχνοντας ένα ξόρκι από πέτρα, σπάγγο και Logo Στιγμής.
    Ήμουν πλέον στο μπαλκόνι μου, βράδυ.
    Οι Cradle Of Filth είχαν μόλις τελειώσει κάποιο λάηβ και τα λέγαμε.
    Αυτοί επέπλεαν, έξω απ'το μπαλκόνι.
    Μετά έσκασαν οι Dillinger Esc Plan.
    O Weinman κρέμονταν σαν την μαϊμού στους ευκάλυπτους.
    Γενικά όλοι μαλακίζονταν.
    Όταν άρχισαν να ψαχουλεύουν τα πράγματα στο δωμάτιο μου τους έβαλα και χέρι.

Όταν ξύπνησα γέλαγα με τις μαλακίες που έβλεπα.
    Ώστοσο είχα και έναν αποσδιόριστο φόβο... και τελικά θυμήθηκα και την τρομαχτική θεία μου/μάγισσα.

Αποδίδω αυτό τον εμετό ονείρων στα 4 Ballantines που χτυπήσα χτες, στο Κ44 που επί τη ευκαιρεία ΤΑ ΛΙΩΣΑΝΕ ΟΛΑ οι 1000Μοδσ -

Deafening, painstaking, BB King

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Είδα στον ύπνο μου έναν άσχετο με ηαρ φίλο μου να σταματάει ξαφνικά τη σοβαρή συζήτηση που είχαμε και να μου λέει "ο Τσακ Νόρρις ξέρει where the good times gone". Ξύπνησα με άγχος και απογοήτευση. Αρνούμαι να ξυπνήσω πριν τις 11 εξαιτίας ΑΥΤΟΥ. Πάω να ξαναπροσπαθήσω. Καληνύχτα.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

όταν ο λαός απαιτούσε μπαν, η εξουσία έπαιζε κρυφτούλι ....
    ΡΟΥΦΑ ΤΩΡΑ
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

εγώ είδα μια ασυνάρτητη κουλαμάρα που σαν βασική πλοκή είχε πως ήμασταν ακόμα ιταλία με την κολλητή μου γιατί τελικά έβρεχε και αναβλήθηκε η συναυλία των system, οπότε κόβαμε βόλτες από δω και από κει μέχρι που βρεθήκαμε στην Γένοβα μαζί με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και την Ελισαμπέτα Κανάλις που είχε κάτι ταττού τα οποία άλλαζαν χρώμα σε σχέση με την διάθεσή της και βολτάραμε στο κανάλι με το σκάφος του Φασούλα που δεν αγόρασε ο Χατζηγιάννης με την Μακρυπούλια.

satan was a lez

314222 Mitsmann's Avatar

esu eisai attention whore pou spamareis to 8rent me tis malakiesou
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

ήμουνα λέει σπίτι με την οικογένεια, όταν κάποιος μας πληροφόρησε ότι όλες οι κάρτες μνήμης των Gamecube όλου του κόσμου θα εκραγούν, και πρέπει να εκκενώσουμε τον χώρο- έτσι κάναμε λοιπόν, πήγαμε στην ταράτσα (ναι, ανεβήκαμε έναν ολάκερο όροφο). εκεί μας περίμενε η Χριστίνα Μουστάκα με τα 20 coin-op της, στρώθηκαν όλοι κατευθείαν και παίζαν Bubble Bobble και Carmaggedon. Η Χριστίνα, που στην πορεία αποδείχθηκε μισό ρομποτ-μισός άνθρωπος, μου κούναγε συνέχεια τον κώλο της, δεν έχω ιδέα γιατί, μάλλον ήταν κάποιο σχέδιο των ρομπότ, για να περάσουν κρυφά οι κάρτες μνήμης των Gamecube στην ταράτσα και να πεθάνουμε όλοι. σύντομο διάλειμμα για να πάω στο μπαλκόνι μας, που για κάποιο λόγο τσέκαρα τα φυτά, και για κάποιο λόγο έκανα ψι-ψι-ψι (σπύρος βαλιμήτης?) και ήρθε στην πλάτη μου η γάτα του γείτονα, τρόμαξα και έκανα "HEY WTF" και τρόμαξε και η γάτα, έπεσε απ'τον τέταρτο και πιθανολογώ ότι σκοτώθηκε- δεν είχα τα αρχίδια να κοιτάξω. προφανώς και δεν είπα τίποτα σε κανέναν, πήγα στο δωμάτιο, τσέκαρα τις κάρτες μνήμης Gamecube, είδα ότι είχα μια αυθεντική και μια μούφα- αναρωτήθηκα αν η μούφα θα εκραγεί, και αναρωτήθηκα γιατί δε τις πετάμε και τις δύο στα σκουπίδια, αντί να εκκενώνουμε σπίτια και μαλακίες.
    ανέβηκα πάλι στην ταράτσα και η Χριστίνα είχε ήδη πάρει 50-50 μορφή, η δεξιά της πλευρά ήταν Χριστίνα Μουστάκα και η αριστερή ήταν ρομποτ με άσπρα μαλλιά, ο κώλος είχε μικρύνει πολύ μα συνέχιζε να μου τον κουνάει, και άκουγα τον πατέρα μου και τον θείο μου να γελάνε και να λένε "χώσου ρε κότα, χαχαχαχουχουχου"
    ξύπνησα.
    tt0274518

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

lcsgp FIXXXER's Avatar

Ειδα τρια ονειρα.

1. Τρελο σεξ με λεηντη γκαγκα.

2. Κατι με ενοχλουσε στο ενα δαχτυλο του ποδιου και ειχα βαλει χανζαπλαστ, μπαντεηντ, οπως διαολο τελος παντων το θελετε, οποτε πηγα στη μπανιερα να δω γιατι με ενοχλει, και βγαζοντας το, ειδα μεσα απο το δερμα κατι καστανοκοκκινο να κουνιεται και δυο κεραιες να ειναι εξω απο δερμα. Κατσαριδα μεσα στο δαχτυλο μου. Μετα πηγα να τη βγαλω και κουνηθηκε πηγε πιο μεσα, περασε στο επομενο δαχτυλο, Ο ΤΡΟΜΟΣ ο ιδιος. Μετα πηγε προς τα πισω και με γαργαλουσε σε ολο το ποδι αλλα ειχα τρομοκρατηθει, μεσα πηγε στη φτερνα οπου μπορεσα να τη δω λιγο πιο καθαρα γιατι ειχε πλησιασει στο δερμα και δεν ηταν κατσαριδα πλεον, αλλα μια μικρη πρασινη χελωνα με κοκκινα ματια. Σαν αυτη που ειχα ποσταρει προσφατα στο πικτσουρ θρεντ. Και ηθελε να φαει το δερμα μου για να βγει εξω. Ξυπνησα.

3. Δεν το θυμαμαι πληρως, αλλα ημουν με τον Λητς, τον οποιο δεν εχω δει ποτε και δεν ξερω πως ειναι, καπου εξω και κατι μαλακιες σουρρεαλ καναμε, βολταραμε και μετα αρχισαν να γινονται τρελα πραματα, αλλα δε θυμαμαι ουτε ενα ρε πουστη. Ξυπνησα, τα θυμομουν ολα κλασικα, και μετα ξανακοιμηθηκα.

Χμ μελέτησα τα όνειρα σου, συμβουλεύτηκα και τον Ονειροκρίτη, τα έβαλα κάτω και κατέληξα στην εξής ερμηνεία : η Lady Gaga συμβολίζει το περίεργο, το προκλητικό, το κοινωνικά κατακριτέο. Το δεύτερο όνειρο προφανώς φανερώνει τη σκέψη του να έχεις κάτι μέσα σου, το οποίο υπό νορμάλ συνθήκες θα "φοβόσουν". Σαν το φόβο του αγνώστου, τον τρόμο της πρώτης φοράς, την επαφή με κάτι που παλιότερα θα σου προκαλούσε αηδία. Το τρίτο όνειρο ερμηνεύεται σαν η απενοχοποιημένη επαφή με άτομο του ιδίου φύλου, το πέρασμα από την αμφιβολία και τον φόβο στην τρέλα της αγνής διασκέδασης, η δική σου Ιθάκη.

Βγάλε τα συμπεράσματα σου.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Προφανως ζηλευεις το Λητς μωρη βλαχα βλαχαρα τελευταια

Ανταποδώ ρε ΤΣΟΚΑΡΟ.

Αγκαλίτσας Dr.Gonzo's Avatar

Ειχα κλεισει λεει κατι σαν "Κατασκηνωση του ER" και βρεθηκα να μενω σε ενα παλιο αρχοντικο αλλα σαπιο σπιτι σε χωριο με ...εντεταλμενο συγκατοικο τον ...Μινμιν (!) - και καποιον αλλο που δεν θυμαμαι.
    Ενω τον παλληκαρο τον εχω δει προφανως μονο σε φωτο του στο φορομ, ειχα μια πολυ καλη εικονα του Μινμιν, αλλα σε 45αρη, ψιλογερασμενο.

Εχει και χειροτερα.

Ο Μινμιν ητανε λεει πρεζακιας (full-time, και τα παπουτσια μεσα) και θυμαμαι χειροτερη στιγμη του ονειρου, σε μισοσκοτεινη κρεβατοκαμαρα, ενω και καλα μιλαμε μεταξυ μας 3 ατομα, ο ψηλος καθισμενος μονος του σε διπλο κρεβατι να βγαζει λαστιχο να σφιξει το μπρατσο του και στα καπακια συριγγα με υφος "δεν μπιστευω να εχετε προβλημα ε;" κι εγω να εχω ξενερωσει σε φαση "σε τι μαλακια πηγα και μπλεχτηκα"....

Παιζει να ηπια πολυ αντιβηχικο πριν κοιμηθω.
    Ή αυτο ή φταιει οτι το τελευταιο πραγμα που ειδα στην τιβι ηταν το Escape From LA.

Deafening, painstaking, BB King

Senior Member 00i00's Avatar

ε αφου για πρεζακα με νομιζουν πολλοι εδω μεσα τι περιμενες να βγαλω να πιω...χαμομηλο?

τρενακι ειχε το ονειρο?

Τριγυρνούσα λέει στα στα στενά του ψυρρή ψάχνοντας ένα ξυλουργείο για να παραλάβω κάτι έπιπλα που είχα παραγγείλει, και ενώ έψαχνα αρκετή ώρα, τελικά βρήκα το μαγαζί το οποίο είχε απέξω πινακίδα που έγραφε: "Ξυλουργείον ΑΦΟΙ ΡΗΜΑΔΑ" (!!!!!!!). Μπαίνω στο ξυλουργείο και το μαγαζί το είχανε o κυρ Μιχάλης και η γυναίκα του η ΕΛΕΝΗ, η οποία ήταν μιλφάρα ντυμένη αλα Benni-Bennassi - Satisfaction. Μιλάω με έναν ξυλουργό πιτσιρικά σχετικά με την παραγγελία μου και μου απαντάει: Μισό λεπτό να μιλήσω με τον Μαστρο-Μιχάλη και την
    Spoiler
    ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ

ξύπνησα έχοντας πεθάνει στο γέλιο
    η αβάσταχτη πλαδαρότητα του αδυνατισμένου θράσερ

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

πρωτη φορά ακούω να ξυπνάνε γελώντας. θέλω ό,τι πίνεις
    Vielen Dank für alles was mal war