δικηγορο
δικηγορο
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Δεν είμαι νομικός, αλλά από όσο ξέρω έλεγχο των βιβλίων μπορεί να κάνει μόνο η φορολογική αρχή και, υπό κάποιες προϋποθέσεις, μπορούν οι μέτοχοι να ζητήσουν διαχειριστικό έλεγχο. Για κάποιους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που υπάγονται σε Υπουργεία, διαχειριστικό έλεγχο μπορεί να ζητήσει και ο αρμόδιος Υπουργός.
Από εκεί και πέρα, κάποιοι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί, όπως η Unicef, έχουν ανοικτά τα λογιστικά βιβλία τους για κάθε ενδιαφερόμενο. Αλλά αυτό είναι πολιτική των συγκεκριμένων οργανισμών.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
τοξερα οτι μπορω να βασιζομαι πανω σας
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
http://huntme4sport.com/
I seek hearty gents who fancy themselves sportsmen and bored of the usual game. I am a new breed of prey with thick pelt and smooth hide. I’m faster than a wild turkey, smart as any GODDAMN wild boar and willing to make the ultimate sacrifice for the monetary health of my family.
If I am trapped and killed you stand to earn the RESPECT of your fellow hunters, a PRIZE HUMAN MOUNT for your wall and ALL INCOME from any organ harvest. For this I ask the reasonable sum of $10,000 US DOLLARS per hunter/per round.
I will be armed only with my wits and the clothes on my back (naked is + $2,000 US/ per hunter per round).
A round is a days (24 hrs) hunt. Now, IF a hunter falls in one of his OWN booby traps or fires at another hunter they are IMMEDIATELY DISQUALIFIED and I WIN the $$.
I will not attempt self-defense. I will only seek to evade capture. In the event of my demise ALL payment will default to my family.
the nail that sticks up gets hammered down
the end of the rope is a noose
the truth is in the gas chamber
Για πείτε μου κάτι ρε παιδιά.
Κοιτάω ένα μεταπτυχιακό το οποίο δίνει τίτλο Master of Science στους αποφοίτους, αλλά χαρακτηρίζεται ως graduate study κι όχι post graduate. Αν εγώ, έχοντας bachelor, το παρακολουθήσω, θα έχω μαστερ τελικά ή οχι? Τι διαφορά έχει ένα Master of Science από ένα Specializing Master? Είναι κάτι κατώτερο ασούμε?
Last edited by Drumsick; 01-07-2011 at 11:47.
Graduate = Post Graduate, απλά ο πρώτος όρος συνήθως χρησιμοποιείται στις ΗΠΑ. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον αναφέρει ότι είναι MSc, απαιτείται να έχεις κάποιο bachelor ή πρώτο πτυχίο γενικότερα. Ναι, θα έχεις master τελικά.
Specializing master είναι επίσης μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών, αλλά απαιτείται να έχεις ήδη αποκτήσει κάποιον μεταπτυχιακό τίτλο. Ο σκοπός είναι να προσφέρει εξειδίκευση πάνω σε πολύ συγκεκριμένο αντικείμενο.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Θενκς!
Αντίο μακριά μαλλιά![]()
Καλως ηλθατε μακρια μαλλια!!!
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
κάνε κόπυ το παραπάνω ποστ τώρα και πέιστ όταν όντως θα είναι μακριά.
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
Χεσε μας τωρα ρε scarecrow μεσημεριατικα, πως τα πετας ετσι, ρωτα πρωτα αν ειναι κανας ανθρωπος σε ευαισθητη ψυχικη κατασταση.
Καλυτερα να ακουσω οτι επιασες τον ερωτα της ζωης σου στο κρεβατι με καμπουρη πρεζακια, παρα να ακουσω για κομμενο μαλλι μεταλλά.
Τα δικα μου τα ειχα κοψει σε δοσεις, εποχη που περναγα "επαναξεταση του ειναι"και δεν μου ειχε βαρεσει πολυ. (φυσικα 7-8 χρονια πλεον μετα, τα ξαναμακραινω)
Αλλα οταν ειδα στην σκαλα του σπιτιου τον ξαδερφο που μεγαλωσαμε μαζι, να ανεβαινει με 1 μετρο κοντυτερο μαλλι... πραγματικα, θυμαμαι την στιγμη σαν μια απο τις πιο στεναχωρες της εφηβικης ζωης μου...
Μονο <80% καραφλα δικαιολογει τετοια αδικη πραξη... τιποτε αλλο.
Deafening, painstaking, BB King