Υπάρχουν πολλές μπύρες για τις οποίες θα έπρεπε να παρέμβει εισαγγελέας, μη τα ισοπεδώνουμε όλα.
Για τα ούζα δέχομαι ότι αυτά του εμπορίου κρατάνε κάποιο σχετικό επίπεδο, δηλαδή ακόμα και το 12 πίνεται σαν τελευταία εναλλακτική.
Υπάρχουν πολλές μπύρες για τις οποίες θα έπρεπε να παρέμβει εισαγγελέας, μη τα ισοπεδώνουμε όλα.
Για τα ούζα δέχομαι ότι αυτά του εμπορίου κρατάνε κάποιο σχετικό επίπεδο, δηλαδή ακόμα και το 12 πίνεται σαν τελευταία εναλλακτική.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
εχτες πηρα αυτο...
(φαινοταν αρκετα ΠΑΟΚ)
περαν του οτι ειναι σαν να πινεις πεπαλαιωμενα κατρουλια καμηλοπαρδαλης με κοκακολα...η μονη ενεργεια που με εδωσε ηταν να σηκωθω απο το πισι και να πεσω για υπνο απο τις 11:30
Να το συνδυάσετε με βότκα.
Τσαγια καργα ειμαστε. Λαδωνεται το εσω γραναζι.
![]()
Deafening, painstaking, BB King
με το κιλό το παίρνεις ρε θείο;
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Αχαχαχαχα! Αμα γερασω αληθεια θα ριχνω και ασπιρινες μεσα...
Αμνηζιακ εγω απο το ντελι του Βασιλοπουλου στη Σταδιου τα παιρνω. Αυτο το "οργκανικ" θεμα ειναι πολυ ομοφυλοφιλικο αλλα αληθεια γουσταρω καθεαυτο καλης ποιοτητος πρασινο τσαγι. Ειμαι μερακλης, και οι γιαπηδεσχιπστερς αγοραζουν καλα τσαγια, it's a dead end.
Πόσο τα έχει ο Βασιλόπουλος;
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Mαθε μπαλιτσα και πιασε και φασκομηλο.
Δεν ειναι τυχαιο οτι παλια οι Κινεζοι εδιναν 2 κουτες τσαι για 1 κουτα φασκομηλο.
Αμνηζιακ, κανα 3μισαρι ευρω το κουτι.
Κασερινε ξερεις απο μπαλιτσα!![]()
προ 2ωρου καταναλωσα μια υπερδοση φυλλων αιγυπτου με την προοπτικη να με οδηγησουν στο βεσε.αυτο δεν εχει γινει ακομα κ δεν θελω να μαθω τι θα γινει αν επιδρασουν αυριο που θα ειμαι στην λαικη.
δεν παιζω ξυλο.