Page 24 of 67 FirstFirst ... 14222324252634 ... LastLast
Results 346 to 360 of 1001

Thread: Eksetastikokatathlipsi.

AWhatUp hater?! BlackiE's Avatar

Quote Originally Posted by BlackiE View Post
    Με καίει να περάσω ΜΟΝΟ ΜΙΑ απ αυτές και δε μπορώ να στρωθώ να διαβάσω με τίποτα.
    "Μία μέρα να είχα ακόμα".

πελοπ/σιακή λέρα attila's Avatar

'εγινε παλι σκουπα και δεν πηγα επειδη βαριομουνα/με πηρε ο υπνος/ημουν αδιαβαστος'

οντοπικ δεν ειμαι μηχανολογος ειμαι μηχανικος περιβαλλοντος(λολ) και το προγραμμα σπουδων αυτης της πουτσιας περιεχει απειρη χημεια, διαφορα μαθηματα πολιτικων μηχανικων(στατικη,αντοχη υλικων,εδαφομηχανικη,σεισμολογια,οπλισμενο σκυροδεμα) ρευστομηχανικες,μετεωρολογιες,ρυπανση νερων και αερα, διαφορες διεργασιες(φυσικες,χημικες,βιοχημικες,βιολογικες) για τον σχεδιασμο βιολογικων καθαρισμων και μαθηματα διαχειρισης απορριματων(αστικων-τοξικων) και σχεδιασμου ΧΥΤΑ.σε αυτα προσθεσε λιγο ανανεωσιμες πηγες ενεργειας,θερμοδυναμικες και φαινομενα μεταφορας και ολα τα μαθηματικα(διαφορικος1,2,διαφορικες εξισωσεις,γραμμικη αλγεβρα,βελτιστοποιηση συστηματων),μερικα προγραμματιστικα(fortran,C,matlab,autocad),ενα μαθημα οπου σχεδιαζεις απο μονος σου μια εγκατασταση(προμελετες,μελετες,εργα πολιτικου μηχανικου,σχεδιασμος συστηματων,οικονικηκη μελετη κτλ)που στην ουσια ειναι δευτερη διπλωματικη,την κανονικη διπλωματικη και εχεις αυτον τον αχταρμα που ονομαζεται προγραμμα σπουδων.
    ασχολουμαστε δλδ με σκατα και σκουπιδια.
    επισης ειχε ακουστει οτι το τμημα θα μετονομαζοταν σε 'πολιτικοι μηχανικοι και μηχανικοι περιβαλλοντος' αλλα διαφωνησε σε αυτο ο εγωκεντρισμος του πρυτανη γρυσπολακη που ηθελε να ιδρυσει ξεχωριστο τμημα πολ.μηχ. για να δειξει ποσο γαματος ηταν καθως και ο φοβος των καθηγητων(στην συντριπτικη πλειοψηφεια τους χημικοι μηχανικοι) πως θα χασουν τις καρεκλες τους και ετσι δεν προχωρησε.

και ολα αυτα για να βγεις μεθαυριο στην αγορα για μισθους των 500 ευρω εκ των οποιων τα 250 θα τα δινεις στο τσμεδε.εχεις δεν εχεις δουλεια.μαυρα χαλια δλδ.

The Patient H.'s Avatar

Και χωρίς δικαιώματα.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Senior Member Snorkmaiden's Avatar

Quote Originally Posted by attila View Post
    'εγινε παλι σκουπα και δεν πηγα επειδη βαριομουνα/με πηρε ο υπνος/ημουν αδιαβαστος'

οντοπικ δεν ειμαι μηχανολογος ειμαι μηχανικος περιβαλλοντος(λολ) και το προγραμμα σπουδων αυτης της πουτσιας περιεχει απειρη χημεια, διαφορα μαθηματα πολιτικων μηχανικων(στατικη,αντοχη υλικων,εδαφομηχανικη,σεισμολογια,οπλισμενο σκυροδεμα) ρευστομηχανικες,μετεωρολογιες,ρυπανση νερων και αερα, διαφορες διεργασιες(φυσικες,χημικες,βιοχημικες,βιολογικες) για τον σχεδιασμο βιολογικων καθαρισμων και μαθηματα διαχειρισης απορριματων(αστικων-τοξικων) και σχεδιασμου ΧΥΤΑ.σε αυτα προσθεσε λιγο ανανεωσιμες πηγες ενεργειας,θερμοδυναμικες και φαινομενα μεταφορας και ολα τα μαθηματικα(διαφορικος1,2,διαφορικες εξισωσεις,γραμμικη αλγεβρα,βελτιστοποιηση συστηματων),μερικα προγραμματιστικα(fortran,C,matlab,autocad),ενα μαθημα οπου σχεδιαζεις απο μονος σου μια εγκατασταση(προμελετες,μελετες,εργα πολιτικου μηχανικου,σχεδιασμος συστηματων,οικονικηκη μελετη κτλ)που στην ουσια ειναι δευτερη διπλωματικη,την κανονικη διπλωματικη και εχεις αυτον τον αχταρμα που ονομαζεται προγραμμα σπουδων.
    ασχολουμαστε δλδ με σκατα και σκουπιδια.
    επισης ειχε ακουστει οτι το τμημα θα μετονομαζοταν σε 'πολιτικοι μηχανικοι και μηχανικοι περιβαλλοντος' αλλα διαφωνησε σε αυτο ο εγωκεντρισμος του πρυτανη γρυσπολακη που ηθελε να ιδρυσει ξεχωριστο τμημα πολ.μηχ. για να δειξει ποσο γαματος ηταν καθως και ο φοβος των καθηγητων(στην συντριπτικη πλειοψηφεια τους χημικοι μηχανικοι) πως θα χασουν τις καρεκλες τους και ετσι δεν προχωρησε.

και ολα αυτα για να βγεις μεθαυριο στην αγορα για μισθους των 500 ευρω εκ των οποιων τα 250 θα τα δινεις στο τσμεδε.εχεις δεν εχεις δουλεια.μαυρα χαλια δλδ.
    αμα θες βοηθεια σε τιποτε πες ( ειμαι φρικιο της εδαφο-βραχο-μηχανικης-τεχνικα εργα και συναφη )
    Briar

Quote Originally Posted by H. View Post
    Και χωρίς δικαιώματα.
    ειπε ο πτυχιουχος τει δυτικης μακεδονιας

ΠOΡNOMETANAΣTHΣ

Quote Originally Posted by Snorkmaiden View Post
    αμα θες βοηθεια σε τιποτε πες ( ειμαι φρικιο της εδαφο-βραχο-μηχανικης-τεχνικα εργα και συναφη )
    είχες καλό δάσκαλο

Senior Member mourning apocalypse's Avatar

Μεγαλύτερο ποστ αττίλα έβερ?

edit:σε έκταση
    Last edited by mourning apocalypse; 23-06-2011 at 04:01.

Quote Originally Posted by Firestorm2 View Post
    Quote Originally Posted by Snorkmaiden View Post
    είχες καλό δάσκαλο
    αλλο τεχνικα εργα και αλλο τρολλ αν εννοεις τον εαυτο σου σαν δασκαλο
    Briar

Γράφω τελευταίο στις 30 ιουνιου, αλλά μέχρι τότε πρέπει να έχω παραδώσει εργασία στο SPSS στη στατιστική.
    Το εν λόγω πρόγραμμα δεν διδάχθηκε ποτέ. fml
    All alone, or in twos,
    The ones who really love you
    Walk up and down outside the wall.
    Some hand in hand
    And some gathered together in bands.
    The bleeding hearts and artists
    Make their stand.
    And when they've given you their all
    Some stagger and fall, after all it's not easy
    Banging your heart against some mad bugger's wall.

The Patient H.'s Avatar

Quote Originally Posted by attila View Post
    ειπε ο πτυχιουχος τει δυτικης μακεδονιας
    Με δικαιώματα.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Oompa loompa Roswell47's Avatar

Snorkmaiden απο μηκοτομες πως πας;

για σηραγγες θες?
    Briar

για συριγγες να μη θελει το παιδι!

βια και νοθεια χτες ευτυχως δεν μας επιτηρουσαν τσιρακια των καθηγητων αλλα σοβαροι ανθρωποι

nihil pop metamelia3's Avatar

αν κατσω τωρα μιαμιση ωριτσα να κανω ενα περασμα ξανα την υλη μπορω να γραψω και βαθμο στο αυριανο. τωρα ειμαι στο περναω/δεν περναω. αλλα βαριεμαι θανατερα. βαριεμαι. πληττω. πεθαινω απ'την βαρεμαρα.

α, και εχω εξεταστικοκαταθλιψη.
    this is radio freedom.

Tags for this Thread