Spoiler
Πάντως βοηθάει να έχεις δει την σειρά και να πιάσεις μετά τα βιβλία, πολλά ονόματα ρε παιδί μου.
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
πολύ ωραίο σιζον φινάλ , έξοχο το εφέ.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Sean Bean on What’s Next for Game of Thrones
sometimes I go, “Aw, shit, bring me back.”![]()
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
σα να πηδάς και σε κόβουν ακριβώς τη στιγμή πριν τελειώσεις
πού χρόνος για διάβασμα τώρα...
Rock or Nothing
καλο αλλα λιγο
με τουςτι παιζειSpoiler
να πω την αληθεια με ξενισε λιγο
μου φανηκε ξενο με το υφος της σειρας μεχρι στιγμης
ξεχασα η βασιλισσαSpoiler
Last edited by MaX Payne; 21-06-2011 at 01:22.
"Cersei really loves her family"
ρε max payne, σε όλη τη σειρά επαναλαμβάνουν "I am the blood of the dragon", τι σε ξένισε τώρα ακριβώς;
@τοολρε: η σκηνή με τον Pycelle μας δείχνει κατ'αρχήν ότι είναι πορνόγερος. Ως maester έχει δώσει όρκο εγκράτειας (δεν ξέρω ποια είναι η τιμωρία για την παράβασή του), αλλά μπορεί να φυλακιστεί γι'αυτό νομίζω. Το κρατάς ως στοιχείο για την επόμενη σεζόν συν το γεγονός ότι ο Varys γνωρίζει ο,τιδήποτε συμβαίνει στο κάστρο και χρησιμοποιεί τις πληροφορίες όπως νομίζει. Αυτά που λέει για τους βασιλιάδες, μάλλον δείχνουν ότι υπηρετεί τον εκάστοτε βασιλιά χωρίς δική του ατζέντα, όπως έχουν Varys και Littlefinger (δεν είναι ακριβώς πιστός, είναι πιο πολύ τσιράκι).
Για Drogo: Η Mirri Maz Durr είχε ράψει την πληγή, την είχε καλύψει με βότανα και του είχε απαγορέψει να πιει όπιο και αλκοολ. Αυτός φυσικά την έγραψε, έπινε όπιο για τον πόνο και αλκοολ, έβγαλε τα βότανα και τα ράμματα και έβαλε τις γυναίκες της φυλής να του αλείψουν την πληγή με λάσπη που ανακούφιζε από τη φαγούρα. Ε, η πληγή μολύνθηκε και έγινε ό,τι έγινε. Αν αυτή ήταν η πρόθεση της μάγισσας από την αρχή δεν ξέρω, με προβλημάτιζε αυτό το σημείο. Τα υπόλοιπα γίναν όπως τα είδες.
τρελές λεπτομέρειες (Lady Mormont και Karstark όπως ακριβώς τον φανταζόμουν)
γλυκός Hound
"THEY HAVE MY SON" μπροστά στον Tyrion
μπόνους: βρείτε ποιος είναι ο the smith's apprentice με τον οποίο μιλάει η Arya και που τον έχουμε ξαναδεί
Vielen Dank für alles was mal war
ela eukolaki, to bastardo tou robert kai prwtotokos gios tou vasika
Το μπαστάρδι του βασιλιά Ρόμπερτ ;μπόνους: βρείτε ποιος είναι ο the smith's apprentice με τον οποίο μιλάει η Arya και που τον έχουμε ξαναδεί
Black-and-white TV with the sound turned low.
—μόλις τελείωσα πήρα βαθειές ανάσες κρατούσα ακόμα τό τσιγάρο μου τό πέταξα στήν μπανιέρα τήν ξέβγαλα απ’ τά ξερατά έριξα νερό στή μούρη μου ξέπλυνα τό στόμα μου άρπαξα μιά πετσέτα που μύριζε Βιθέντε σκουπίστηκα νά δείς τώρα που θά βγώ έξω θά τήν έχει αράξει στήν πολυθρόνα καί θά γελάει ή κουφαλίτσα…
ton ksanadeikse 3o epeisodio nomizw, pou o ned ithele na vrei poios epsaxne o jon arryn k katelikse ekei sto sideradiko pou douleve
δεν το έχουν επισημάνει νομίζω, αλλά ο Jorah είναι γιος του Commander of the Night's Watch. Και η Lady Mormont που βλέπουμε για λίγο στη σκηνη king of the north, είναι αδερφή του Jorah
Last edited by enitharmon; 21-06-2011 at 03:31.
Vielen Dank für alles was mal war
πάνω που μας άνοιξαν την όρεξη και έφτιαξαν το σκηνικό σε όλα τα μέτωπα τελείωσε![]()
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !