Page 136 of 539 FirstFirst ... 3686126134135136137138146186236 ... LastLast
Results 2,026 to 2,040 of 8081

Thread: Μια ακόμα πιο εξαιρετική εποχή.

Solidium HAVOC's Avatar

Quote Originally Posted by Sotos_The_Tequiler View Post
    Kαι
    http://redesigning-the-foot.blogspot....html?spref=tw
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.

Senior Member freak brother's Avatar

δεν κανετε ενα παρτ -μια ακομα εξαιρετικη εποχη LINKS -
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Solidium HAVOC's Avatar

Ε δες κανα μιτσιχωστα αμα μας βαριεσαι τοτε.
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.

Senior Member freak brother's Avatar

παει να γινει ενα ντημπειτ και πεταγονται 800 λινκζ για το τι γραφουν οι Αγγλαρες τι γραφουν οι Αμερικανοι , οτι οι ταδε πλουσιοι κανουν μυτηνγκ να μας πιουν το αιμα στο χιλτον και διαφορα που μπορουσαν να μπουν σε ενα δικο τους θρεντ για αυτους που τους ενδιαφερει να μαθουν τι ειπε η ταδε αγλλικογερμανικη εφημεριδα και τι απαντησαν απο κατω η αναγνωστες τους . Εγω θελω να δω τι λενε ο Ικονοκλαστ με τον Καλκι για την αμεσοδημοκρατια πχ. Και οχι ο ταδε αγνωστος που δεν ξερω , αυτα τα βρισκω και στο γκουγκλ . Και γω ποσταρω λινκζ δεν λεω θα μας βολεψει ολουνους.

μια μεθοδοs προπαγανδας ειναι να μπουκωσεις τον κοσμο πληροφοριες παντως . TMI = no info at all
    Last edited by freak brother; 20-06-2011 at 19:46.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Solidium HAVOC's Avatar

Mπενι σεζ τστστστστστστσ.

Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    κοιτα, ειναι πρακτικο το ζητημα. μιλαμε για εναν περιορισμενο χρονο συνελευσης. αν καταλαμβανει μια προϋπαρχουσα ομογενοποιημενη πτυχη (η αριστερα εν προκειμενω) το μεγαλυτερο μερος του 4ωρου, ακομα και οι εσωτερικες διακοπες για να μιλησει καποιος αλλος βρισκονται ισοπεδωμενες χωρις βαρυτητα και συνοχη. η μονη λυση που θα μπορουσα να σκεφτω θα ειχε να κανει με το φιλοτιμο των αριστερων αλλα εδω λολαρουμε. το φιλοτιμο των αριστερων ειναι ενα τελειως οξυμωρο σχημα.

δεν υπαρχει λυση. απλα ο κοσμος θα βαρεθει να τους ακουει, θα σπασει και για εκατομμυριοστη φορα στην ιστορια, η αριστερα θα εχει σκοτωσει αλλο ενα οριζοντιο μαζικο κινηματικο εγχειρημα.
    Εμένα μου τη σπάει όλο αυτό το "να μιλήσουμε απλά" και "όχι στον ξύλινο λόγο" γιατί μου φαίνεται ότι ο νέος ξύλινος λόγος στις πλατείες είναι ο "κουλ, όπως μιλάμε μεταξύ μας" λόγος που επιβάλλεται να χρησιμοποιείται. Κανα δυο φορές εδώ έχω πετάξει επίτηδες λέξεις τύπου καπιταλισμός και ταξική πάλη για το τρολλάρισμα, επειδή βγάζουν μπιμπίκια μόλις τα ακούν.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

nihil pop metamelia3's Avatar

πουθενα δεν ειπα να μιλησουμε απλα. οσο πιο βαθια η αναλυση τοσο καλυτερα. και ουτε εχω κανα επικοινωνιακο φετιχ: οποιος ειναι αρκετα εξυπνος ας καταλαβει, οι αλλοι στ' αρχιδια μου.

το ζητημα ειναι οτι το προκατ λεξιλογιο της αριστερας δεν εχει να κανει απλα με την χρηση της γλωσσας, ουτε ειμαι αντιθετος στο να εκφερεται. στο να καταλαμβανει τοσο μεγαλο και συμπαγες μερος του χρονου ειναι που με βρισκει αντιθετο. ειναι ενας μηχανισμος λογου, αναλυτικος και κανονιστικος με τον τροπο του. δεν ειναι οι συγκεκριμενες λεξεις που με ενοχλουν. ειναι οτι μαζι τους ερχεται και μια ολοκληρη εννοιακη χαρτογραφηση που λειτουργει αποκλειοντας την δημοσιοποιηση ετερων χαρτογραφησεων. και απ'την στιγμη που εχει εναν στρατο να τον εκφερει δινει οχι συνθετικη, ουτε καν ανταγωνιστικη, αλλα εξουσιαστικα μονοθεματικη χροια στην συνελευση.

συν το γεγονος οτι ναι μεν αυτο το μαρξιστικο λεξιλογιο κουβαλαει εναμιση αιωνα εννοιολογησης του αλλα ειναι γελοιο οταν οριοθετει απλοϊκα επιχειρηματα.
    this is radio freedom.

Δράκος ikonoklast's Avatar

χαχαχαχα κλαίω με το «προκάτ λεξιλόγιο της αριστεράς». Πάρε το μικρόφωνο και ρίξε «εννοιακή χαρτογράφηση» «έτερες εννοιακές χαρτογραφήσες» «αναλυτικός, κανονιστικός μηχανισμός λόγου» «εξουσιαστικά μονοθεματική χροιά». Οριοθέτησέ τους!

ελα, σχιζοφρενικο ειναι αυτο, οχι προκατ.

και η αληθεια ειναι πως σε μια συνελευση δεν θα κανεις μετα-αναλυση της συνελευσης! μπουφο!
    Last edited by metamelia3; 20-06-2011 at 21:50.
    this is radio freedom.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Γιατί; Ό,τι γουστάρω θα κάνω.

εσυ ναι. κι εγω. αλλα η επιθυμια σου κωδικοποιείται στην μετα-αναλυση (αρα στην απαγορευση της απαγορευσης της) εκει που η δικη μου θεμελιωνεται στην πρωταρχικη απαγορευση της μετα-αναλυσης. αλλα στην τελικη τι ειμαι εσυ και τι εισαι εγω, τρολολολολολολο.
    this is radio freedom.

εδω θα ομολογησω οτι το αποπανω ποστ ειναι τυχαια συρραφη λεξεων.
    this is radio freedom.

Solidium HAVOC's Avatar

Freakbro, νταξ, χορτασες τωρα?

compos mentis

δεν το ξερα μεχρι τωρα πως οποιος δε σκαμπαζει απο όρους εξεζητημενης επιτηδειοτητος ουτως ωστε να μη βρισκει ακαταληπτο τον επικοινωνιακο σου κωδικα (codex) δεν ειναι αρκετα εξυπνος (δυστροφος τω cortex), σ'ευχαριστω για την πληροφορια καλκι ιδιοφυία (genius)
    Last edited by menumission; 20-06-2011 at 22:53.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

χάβοκ πάρε τον πούλο από το θρεντ κοπελάρα μου, άμα θέλουμε λινξ και google images μπαίνουμε τρομπακτικό.

κάλκι, δεν υπάρχει μισό πράγμα από αυτά που κατηγορείς την "αριστερά" που να μην κάνει η "αναρχία", και για να λέμε του στραβού το δίκιο, αφίσα οποιασδήποτε συλλογικότητας tu xoru που να διαβάζεται από μη μέλος της ακαδημίας αθηνών δεν υπάρχει.

απλά η διαφορά είναι ότι ο ένας πάει στη συνέλευση κι ο άλλος όχι γιατί ι) δε γουστάρει τους ατενίστας του συντάγματος και ιι) έχει εκατόν οκτακόσες δικές του συνελεύσεις χρόνια τώρα, γιατί να πάει σε μία με ΚΟΚΚΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ και ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΥΣ; σε εκλιπαρώ, μην επικαλεστείς τον αθώο ουδέτερο "κόσμο" που βαριέται τα αριστερά λογύδρια και την ξύλινη γλώσσα, μισό σου ποστ στο πόλιτιξ θα έστελνε αυτόν τον κόσμο στη δημοκρατική συμμαχία.