κολοκύθια τούμπανα
γεμιστά κοκκινιστά
και κολοκυθομάφινς με φέτα
αυστηρά για οπαδούς
χθεσινά βέβαια αυτά, σήμερα βαριέμαι και θα βράσω μακαρόνια
σκέτα
κολοκύθια τούμπανα
γεμιστά κοκκινιστά
και κολοκυθομάφινς με φέτα
αυστηρά για οπαδούς
χθεσινά βέβαια αυτά, σήμερα βαριέμαι και θα βράσω μακαρόνια
σκέτα
εχτες εφαγα τρομερο ελαφρυ πιατινι απο κουζινα chez morphine.
τα ευσημα μου.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
inb4Spoiler
Εγω μολις γυρισα απο τη βολτουλα μου και τσακιζω αυτα:
![]()
![]()
![]()
φιξξξερ απο κανονικα φαγητα σπιτισα τι παιζει στην αμερικη?
Ε οτι μαγειρευει κανεις... για υπολοιπη Αμερικη δεν ξερω, αλλα ΝΥ επειδη εχει 200 εθνικοτητες, ειναι εθνικ η κατασταση. Οπως και στα εστιατορια δηλαδη, εχεις περιοχη με ινδικα, περιοχη με κινεζικα (Chinatown!@!~!!!!), περιοχη με Μεσανατολιτικα, Μεξικανικα, Ελληνικα, και γνεικα της παναγιας τα ματια. Στα σπιτια τους οι Αμερικανοι ε τι να μαγειρεψουν, κρεατα ως επι το πλειστον, μπριζολες, γαλοπουλες, burgers, κατα τα αλλα κανουν mac and cheese, ρυζια, τα ευκολα δηλαδη κυριως. Αλλα τρωνε πολυ σαλατα εδω περα. Ολη την ωρα σαλατα σαλατα σαλατα, το θεωρουν και κανονικο γευμα δηλαδη, δεν το εχουν οπως εμεις που ειναι μαζι με το φαγητο. Απο οσπρια οχι πολλα πραγματα.
δεν υπαρχουν ας πουμε κανα δυο χαρακτηριστικα φαγητα (οχι ''εθνικα'') που να ειναι κοινα για ολη την χωρα?
αυτο ειναι κοινο σε ολο τον πλανητη ρε συντροφε
Αυτό μου έρχεται στο μυαλό ως "κλασικό" αμερικάνικο φαγητό (το χαμπουργκερ εννοώ, όχι απαραίτητα το Big Mac)... Άντε και το rack of ribs βασικά (γαμάει)
Shall I say I was wrong, if I'm right?
ε μάλλον το T-bone.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Ναι αμε. Το McDonalds δεν ειναι χαρακτηριστικο φαγητο της Αμερικης, ειναι χαρακτηριστικο fast food, και το τιμαει συγκεκριμενη μεριδα κοσμου. Ο υπολοιπος "κανονικος" κοσμος οταν θελει να φαει κλασικη αμερικανια, εννοει μια απο τις δυο παρακατω επιλογες, που διαφερουν αρκετα απο τα McDonalds οσο κι αν φαινεται περιεργο:
1. Burger ΚΑΛΟ σε μπεργκεραδικο, με μαρουλια, ντοματες και 100 φορες καλυτερο κρεας απο McDonalds
2. Steak, μπριζολα δηλαδη προφανως δασαφσαδφαφ, το οποιο ειναι πανακριβο αν πας σε καλο steakhouse
Κατα τα αλλα οκ, τι περιμενες για εθνικο φαγητο, Φακες με Παπια Φλαμπε? Λες και δεν τα ξερεις
Παντα υπαρχουν βεβαια τα Bacon Strips & Bacon Strips &...
αυτο το πραμα που βλεπω στα ΕΡΓΑ,που τρωνε βραστα μπροκολα και καροτα αρακα με το κρεας τους,ειναι αληθεια για ετσι το κανουν για παραπλανησις?
Επίσης Τ-bone και γενικά Steaks είτε ελαφρά ψημένη μέσα στο αίμα ή medium. Τα δικά μας τα καλοψημένα είναι μειονότητες από όσο ξέρω.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Οτι ειπε ο αποπανω, αλλα εννοειται για παντα καλοψημενο το τρωμε.
Δεν ειναι μουφες μινμιν, βαζουν πολυ λαχανικο στα παντα γενικως