Δεν έβρισκα άλλη φωτογραφία από το συγκεκριμένο tshirt, οπότε δείτε εδώ έναν παλιοφασίστα
Τον μεσαίο κερατά λέω. Άκου εκεί Lakedaimon στο μπλουζάκι του![]()
Δεν έβρισκα άλλη φωτογραφία από το συγκεκριμένο tshirt, οπότε δείτε εδώ έναν παλιοφασίστα
Τον μεσαίο κερατά λέω. Άκου εκεί Lakedaimon στο μπλουζάκι του![]()
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
ροφλ. ορίστε, τα λέει και ο μπαρμπα-γιάννης ο ταμτάκος, δώστε προσοχή.
Μπορουμε να τον κραζουμε ομως επειδη θεωρουμε οτι ειπε μαλακια.Ειδικα εμεις που τον εχουμε εξαιρει για τα ποστς του που θεωρουμε εξαιρετικα, νομιζω εχουμε κερδισει το δικαιωμα αυτο, ετσι δεν ειναι?
Εγω προσωπικα δε θα φορουσα καμια μπλουζα με Σπαρτιατη γιατι δε μαρεσει να μου βαζουν ταμπελες, και επειδη ξερω πως σκεφτεται ο κοσμος (ακα ο ικονοκλαστ στο παραπανω παραδειγμα κραξιματος), δεν το κανω. Αυτο δε σημαινει οτι δε μπορω να κραζω αυτη τη λογικη, που μονο λογικη δεν ειναι.
Βρε πουλάκι μου, κράζε όσο θες, <νομίζω του αρέσει>, απλά δεν είναι άποψη του ικονοκλάτς ότι ο σπαρτιάτης είναι φασιστικό σύμβολο, μόνοι τους τον επέλεξαν
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Ο ikonoklast έχει κατά τη γνώμη μου γενικά δίκιο στο θρεντ, αλλά θα ήθελα να προσθέσω κάτι στα ποσοστά. Το οποίο είναι καταφανώς προφανές, αλλά θα το πω, το εξής : Στην Ελλάδα, από τη Χούντα και μετά, έχουμε ένα σύνδρομο φασιστοποίησης του οτιδήποτε παραπέμπει σε "εθνικό". Η θέα της ίδιας της σημαίας της χώρας, που είναι βεβαίως μια επικίνδυνη σημαία σε σχέση με άλλων χωρών, δημιουργεί απευθείας την εικόνα του φασίστα ή βλάκα που την κραδαίνει. Το θέμα είναι πως οι οργανωμένοι ακροδεξιοί, που πάνε σαραντάδες, οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ, δεν είναι το 98%, είναι ένα 5-10%. Οι υπόλοιποι είναι Αντώνηδες της Πλατείας, άνθρωποι που αγαπάνε τον ελληνικό πολιτισμό, "πατριώτες αλλά όχι εθνικιστές", και λοιποί που βλέπουν το 300, αρχίζουν να στα πρήζουν με Περικλήδες Γιαννόπουλους, απομνημονεύουν δέκα συνολικά ιστορικά γεγονότα και αγνοούν πλήρως τα υπόλοιπα, και είναι εν δυνάμει προεθνικιστές που όμως νομίζουν πως είναι απλά πατριώτες. Θα τους βρεις στο facebook, στην πλατεία συντάγματος, στο troktiko και στην δισκοθήκη του ρουθλες. Συνήθως το ρίχνουν πασοκάρα όλοι αυτοί. Αυτοί δεν είναι μαχαιροβγάλτες δολοφόνοι μαυριδερών. Όταν οι συνθήκες τους πιέσουν τόσο βεβαίως, η ιδιοσυγκρασία τους θα τους ευνοήσει στο να γίνουν, για αυτό και τα ποσοστά αυξάνονται στους χαλεπούς που ζούμε. Είναι σαν να λέμε όμως πως ο καθένας που φοράει μπλούζα Bob Marley (το Πλέον αντιαισθητικό πράγμα να φορέσει κανείς) ρίχνει μολότωφ σε έγγυες γυναίκες στη Μαρφίν. Υπάρχει θέμα. Η απλή βλακεία δεν είναι στο 2%, είναι περίπου στο 92%..
..και Roswell
ένα) δεν πάμε ποτέ σε μέρη που η βλακεία είναι δεδομένη, πέρα από απλά πιθανή
βήτα) δεν φοράμε ποτέ μπλουζάκι με σπαρτιάτη, λολ
ιιι) δεν πάμε ποτέ σε μέρη με δεδομένη βλακεία, φορώντας μπλουζάκια με σπαρτιάτες
Ήταν όλο ένα ΛΑΘΟΣ, σκέψου κάτι άλλο
Καλα τα λες στα περισσοτερα, αλλα κοψε λιγο το Minority Report. Πινκαρα παρα ταυτα
Επισης, υπαρχει σαφης διαφορα στη λεξη πατριωτης και στη λεξη εθνικιστης, αν ειχαν το ιδιο νοημα ακριβως θα ειχε καταργηθει η μια![]()
Απαντάω στον Ροσγουελ:Όντως δίκιο έχεις σε καμία περίπτωση και για κανέναν λόγο δεν κάνεις πέσιμο σε άλλον από το πουθενά.Το αποτέλεσμα πάντα είναι ακριβώς το ίδιο:Όσο ουγκ είναι οι φασίστες άλλο τόσο ουγκ στο τέλος καταλήγουν να είναι και οι αναρχικοί.Ουσιαστικά αυτό που θέλω να πω είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις ο κοινός παρονομαστής είναι η βία.Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αν κατέβει κάποιος Πλατεία φορώντας μπλούζα με σβάστικα θα φάει πέσιμο ενώ κάποιος που π.χ φοράει μπλούζα Μπούρζουμ δεν θα του πουν απολύτως τίποτα.Τώρα αυτό δεν είναι μεροληπτικό;Τις περισσότερες φορές ο καθένας μιλάει και υποστηρίζει κάτι σύμφωνα με τις δικές του αρέσκειες και προτιμήσεις και όχι λέγοντας τα πράγματα έτσι όπως θα έπρεπε.
It's all based on fear....
καλώς τον!!
![]()
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Με την ίδια λογική, σκέψου πόσο λάθος είναι να κατέβεις ποτέ σε πορεία στην Αθήνα...
Και φασίστας να ήταν ο φίλος του Roswell, από πού κι ως πού δικαιολογείται ο τραμπουκισμός; Έχουν μαγικά χέρια τα οποία όταν ρίχνουν μπουνίδια τους κάνουν να αλλάζουν και πολιτική ιδεολογία ή κάτι;
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.