thanks και οντως ηταν οπως πρεπει
thanks και οντως ηταν οπως πρεπει
Σου μπλοκάρει η τράπεζα χωρίς προειδοποίηση την παλιά κάρτα (ενώ σε είχε ενημερώσει πως μπορείς να την χρησιμοποιείς ως 30/6) προτού καταφθάσει η νέα, και ένα ύπουλο ΑΤΜ την ρουφάει αδηφάγα, αφήνοντάς σε ξεκρέμαστο μέχρι να καταφθάσει η νέα.
Έχει νόημα να υποβάλλεις αίτημα παραπόνου στην τράπεζα ή είναι από τα χαρτιά που διαβάζουν δυνατά οι υπάλληλοι και ξακαρδίζονται, και ψάχνουν υστερικά να βρουν το καλύτερο ώστε να διασκεδάζουν περισσότερο την Γιώτα τη Βυζαρού, νέο μέλος του τμήματος;
Aν είναι ΕθνοCash και περιμένεις τις καινούριες σκασε στο κατάστημα με το ΑΤΜ και κάντους τσαμπουκά να σου την δώσουν πίσω ή να σου εκδώσουν άμεσα την καινούρια.
η καινούργια έχει εκδοθεί και έχει σταλεί (από κίνα, και έρχεται πάνω σε μια καμήλα), την παλιά και να την πάρω καταργημένη είναι
Μην αγοραζεις τιποτα για λιγες μερες μεχρι να ερθει απο Κινα, εχουμε καιρο λιτοτητας
άλλαξε το πρόγραμμα της καρτας, καταργείται το παλιό, έρχεται ένα "νέο ολόιδιο όμως". Στην ουσία είναι άλλη κάρτα. Δεν είναι απλά "λήγει η κάρτα τον φεβρουάριο, την ανανεώνουμε, νεο expire date, τέλος"
Επίσης πείτε αν αυτή η νέα κάρτα είναι και χρεωστική.
Επίσης πείτε τι γίνεται αν υπογράψετε σ'αυτή την κάρτα με μάπα στυλομαρκαδόρο με αποτέλεσμα η υπογραφή να είναι μια ακατάληπτη μουτζούρα.
Γιατί να υπογράψεις πάνω στην κάρτα;
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
αφού στην εθνική είναι ΜΑΛΑΚΕΣ με τις κάρτες (έχω κι εγώ παρόμοια εμπειρία), γιατί δεν αλλάζετε τράπεζα;
μισθοδοσία;
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
αλλάζουν τις εθνοcash γιατί οι παλιές δεν έχουν "τσιπ" (αυτή τη μαλακία που έχουν κι οι τηλεκάρτες τέλος πάντων) όπως είναι τα νέα ΣΤΑΝΤΑΡΝΤΣ στις κάρτες αναλήψεων. κι εμένα έρχεται από μογγολία μεριά, τους έχω πάρει 80 τηλέφωνα κι επισκέψεις (έρχεται έρχεται). σπυρέτο να πας να σηκώσεις φράγκα να επιβεβαιώσουμε αν δεν ισχύουν πλέον.
εμενα παντως την πιστωτικη μου την ειχανε ετοιμη σε 1 μιση βδομαδα, για εθνοκας δεν δοκιμασα ακομα την τυχη μου.
Last edited by Impure; 14-06-2011 at 15:46.