ΑΠΟ
Spoiler
ΑΠΟ
Spoiler
με
Spoiler
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
χειροτερο πραγμα στην τεχνη απο το να κλεβεις καποιον αλλο , ειναι να κλεβεις τον εαυτο σου![]()
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Mπερδεμένη κατάσταση το θέμα Phantom Lord - Burning Starr. Στην ουσία, ο Jack Starr, "κατάργησε" τους Phantom Lord και κράτησε τους Burning Starr στους οποίους πήρε αυτούσια κομμάτια ή μέρη των Phantom Lord μαζί του. Περισσότερο λειτουργούν σαν οι "demo" μέρες ή η πρώιμη μορφή των Burning Starr και ας τα είχε μαζί για κανα χρόνο.
Eίναι "κλεψιά" αντίστοιχη με κάποια μέρη του "Savage Garden" demo των New Eden (δεν τα βρίσκω στο youtube) που τελικά έγιναν Destiny's End - "Breathe Deep The Dark". Αν το βλέπει ως κλεψιά κάποιος, no problem.
20 xronakia diafora,alla IDIO.
(apo to 3.00)
e to valan sthn arxh na kanoun thn diafora.
το ακουσα κανονικα, εβαλα το δισκο (της Πιαφ ε!) να παιζει αναποδα, το ακουσα κρεμασμενος απ το φωτιστικο μου, το εβαλα να παιζει σε 33 στροφες, σε 6.000 στροφες στην δευτέρα και σε κατηφορα, το ακουσα σε κενο αερος, τσεκαρα το ντεμο της μπαντας του πιτσιρικα που κλαιγεται στο Σελφ Προμοσιον, το ακουσα ενω ετρωγα, το ακουσα ενω κοιμομουν, το επαιξα ο ιδιος στο CASIO αρμονιο μου, εβαλα τη γατα σου να κλαιει αλλα δε βρηκα πανω απο 4 πικοσεκοντ ομοιοτητα.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Ακριβώς αυτό με την εξαίρεση του Casio. Κατέληξα πως έδωσε λάθος λινκ αντί για
Αν θελετε να "χορτασετε" με κλεψιες, "χτυπηστε" στο Youtube "Μetal that sounds like other metal" και θα τριβετε τα αυτια σας!!!![]()
DEFEAT YOUR ENEMIES WITH SUCCESS!!
Zwei Dinge sind unendlich: Das Universum und die Menschliche Dummheit. Aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher.
Γιατι;;
DEFEAT YOUR ENEMIES WITH SUCCESS!!
Zwei Dinge sind unendlich: Das Universum und die Menschliche Dummheit. Aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher.