Reportin' dis to the
![]()
Reportin' dis to the
![]()
σε αλλα νεα τελικα περασα μιγαδικη αναλυση![]()
this is radio freedom.
Μπράβο =)
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
electra θα δώσεις τίποτα; Εγώ δίνω κυκλώματα τη δευτέρα.
Την Τρίτη δίνω μάθημα για 6η φορά και όπως είναι φυσικό χθες είχα τρομερή διάθεση για διάβασμα, χάζεψα κάμποσο σε memebase και σχετικά, συνέχισα το cyanide&happiness που είχα αφήσει κάποιο καιρό, βρήκα κάποια μουσική που ήθελα να κατεβάσω, είδα λίγο southpark και μια ταινία, την οποία όμως στα μισά έκοψα (μαντέψτε!) για να πάω για καφέ.
γαμώ την τύχη μου κάθε γενάρη/ιούνη/σεπτέμβρη δεν μας φτάνανε τα υπόλοιπα, τσουπ ξεπετάγεται και αυτό το thread του διαβόλου σαν κακιά ψωλή να μας θυμίσει την σκατίλα που συνοδεύει την λέξη που ξεκινάει από "Ε" και δεν την λέμε και στην συγκεκριμένη περίοδο εγώ δεν θα την δώσω καν.
A loaded gun won't set you free.
So you say.
και εκει που εχεις ξεσκιστει να διαβαζεις , λες επιτελους το γαμημενο θα το παρω, ερχεται ο γαματος καθηγητης και περναει 3 ατομα απο 150 .
Το πτυχιο μου για καλοκαιρι μολις χαθηκε.
Briar
ρωτησαμε και τον προεδρο...
στη σχολη μας δεν απαγορευεται
Spoiler
Briar
@ stam
χρωσταω κυκλωματα αλλα δε δινω σε αυτητηνεξεταστικη. τσεκαρε φορουμ για νοουτς κυκλωματων και καλη επιτυχια!
@snorkmaiden
πατε λαος στον καθηγητη κ ζητηστε χαριστικη αλλιως σε προεδρο να κανει φασαρια για χαριστικη
για το σποιλερ σ θα εγραφα '' μπιρι μπιρι μπιρι... δεν εφευγα απευθειας εξω σε κρατικο σοβαρο πολυτεχνειο να μαθαινα κ τπτ, με τους ημιμαθεις παραξενους που εχουν μαζευτει στο ιδρυμα"
γιατι ως γνωστον το εμπ ειναι το κορυφαιο τεχνολογικο ιδρυμα της χωρας, τοσο κορυφαιο που οι καθηγητες δεν πατανε κ μας στελνουν βοηθους που δε γνωριζουν χριστο και στους οποιους κανουμε εμεις μαθημα εν τελει. Α ναι βαζουν και λαθος θεματα, α ναι ζητανε και λαθος λυση στα θεματα τους κ αν το καταλαβεις και τους το πεις το παραδεχονται γιατι δεν μπορουν να κανουν αλλιως αλλα κ παλι δεν στις δινουν τις μοναδες γιατι ειναι καθηγητες και μπορουν.![]()
kremasma
οι συναδελφοι χημ μηχ αθηνας πρόλαβαν τον Μπάφα (αυτόματη ρυθμιση)?
γνωστος μεταξυ αλλων για την εμμονη του να παρακολουθεις τις παραδοσεις
κατι που επιβραβευόταν με ημι-δυσκολα θεματα στην εξεταστική καλοκαιριου
και παντελως απλησιαστα θεματα στην εξεταστικη Σεπτεμβριου
σε μια απο αυτες τις εξεταστικες Σεπτεμβριου λοιπον, εκει στις αναρτησεις βαθμολογιών
υπήρχε μια ανακοινωση τυπου
"οι 600 (καπου εκει?) φοιτητες που εξεταστηκαν στο μαθημα της Αυτοματης Ρυθμισης
ΚΟΠΗΚΑΝ ΟΛΟΙ"![]()