Results 1 to 15 of 602

Thread: A Song of Ice and Fire

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

E αυτό λέω, πήρε ένα τσάπτερ από το πουθενα και απλα το εληξε εκει. Το σκέφτηκα μετά και είναι λες και

Spoiler
    επίτηδες άρχισε όλο το story από τους Starks ώστε να δημιουργήσει μια συνδεση με τον αναγνωστη ώστε μετα όταν τους σκοτώσει να σοκάρει. Ή όταν πάνε όλα στραβα να κρατα σε αγωνία πως διάολο θα ξεφύγουν. Από την άλλη δεν βλέπεις σε κανέναν άλλον χαρακτήρα να πηγαίνουν όλα τόσο στραβα λες και τους μουτζωσαν. Και μιλάμε ακόμα και σε ραντομνεςς ε. Σκέψου και το πως απλά μας προσπερασε όλα όσα έκανε ο Robb στο Καστερλι και απλά μας τον έφερε πίσω παντρεμένο, σπασμένη υπόσχεση σε Φρει και δεν ξέρω κι εγώ τι, είναι λες και το τραβηξε απ' τα αυτιά για να τον φάει ετσι Γενικά μαζί με τον σχετικό "ευνουχισμό" Tyrion με έχει ξενερώσει λίγο τώρα, μιας και χάθηκαν τα chapters που μου αρεσαν, αυτά δηλαδή με το πως η μια πλευρά αντικρούει την άλλη και όλη αυτή τη διαμάχη.

Ενι που είσαι; Όταν λες 2ο εννοείς CoK ή το 2o του Storm Of Swords;

edit: Για το σημείο που λέει η Drumsick

Spoiler
    όπως έχω πει δεν είμαι φαν Arya αν και τα chapters της έφτιαξαν μετά το CoK (κυρίως γιατί περιέχουν ενδιαφέρον χαρακτήρες και λιγότερο Arya ) και ακόμα κι εμένα με ενόχλησε, γιατί ήταν καπακι απο θανατο των άλλων και οκ την ξεπάστρεψε με chapter 2 σελίδων ξέρω'γω και τελείως αψυχολόγητα. Βέβαια μετά σκέφτηκα πως το λέει περίεργα και μπορεί καλλιστα να την πετυχε με την πλατιά πλευρά του τσεκουριού οπότε και να ζει, και το τσεκαρα βλεπωντας το chapter. Παρόλα αυτά το υπόλοιπο SOS δεν προμυνηεται ενδιαφέρον Όχι τίποτα άλλο θα πήξουμε ΑΚΟΜΑ περισσότερο σε Daenerys.
    Last edited by SpiritCrusher; 10-06-2011 at 01:27.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka