Page 30 of 36 FirstFirst ... 202829303132 ... LastLast
Results 436 to 450 of 535

Thread: A1 Basket 2010 - 2011.

γκεστάλ nothingman's Avatar

0 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

ωραία όλα αυτά αλλά που διαφωνούμε να τα βρούμε βρε κρισμπος.

δε μιλάμε όμως και είναι κρίμα.
    δεν έχει ενδιαφέρον ότι για τα εξώφυλλα των Σπορντέι και Εξέδρα δεν έγινε τπτ αξιοσημείωτο μετά τον αγώνα; ακόμα και αν μέσα έχουν τεράστια κείμενα με ρεπορτάζ και δηλώσεις και φωτογραφίες και προτάσεις και ξερωγωτιάλλο, δεν νομίζεις ότι τίθεται ένα κάποιο ζήτημα σχετικά με το πως αξιολογούν τα γεγονότα; δεν έπαιξε παναθηναϊκό η διαιτησία; δεν είναι κουραστικο το αστειάκι με το στόλο, είτε ντύνεσαι σα ναύτης για να πας γήπεδο είτε ντύνεσαι υπερβάζελος και κλαις στο ηαρ με τις πιξ; δε θα ήθελες να πεις γιατί το μετάνιωσες;
    Last edited by nothingman; 06-06-2011 at 15:08.
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

3 στους 8 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by Entrancemperium View Post

κλαίω..
    καραγκιοζακο .
    -> http://www.odes.gr <-
    _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Quote Originally Posted by nothingman View Post
    ωραία όλα αυτά αλλά που διαφωνούμε να τα βρούμε βρε κρισμπος.

δε μιλάμε όμως και είναι κρίμα.
    δεν έχει ενδιαφέρον ότι για τα εξώφυλλα των Σπορντέι και Εξέδρα δεν έγινε τπτ αξιοσημείωτο μετά τον αγώνα; ακόμα και αν μέσα έχουν τεράστια κείμενα με ρεπορτάζ και δηλώσεις και φωτογραφίες και προτάσεις και ξερωγωτιάλλο, δεν νομίζεις ότι τίθεται ένα κάποιο ζήτημα σχετικά με το πως αξιολογούν τα γεγονότα; δεν έπαιξε παναθηναϊκό η διαιτησία; δεν είναι κουραστικο το αστειάκι με το στόλο, είτε ντύνεσαι σα ναύτης για να πας γήπεδο είτε ντύνεσαι υπερβάζελος και κλαις στο ηαρ με τις πιξ; δε θα ήθελες να πεις γιατί το μετάνιωσες;
    ρε φίλε, έχουμε και δουλειά.
    Δεν ξέρω αν έπαιξε Παναθηναϊκό η διαιτησία, ήμουν γήπεδο σε σχετικά απομακρυσμένη θέση. Απλώς το "προφανώς" με κάνει να υποθέτω ότι συνεπάγεται "όπως κάθε άλλη φορά", οπότε να ένας λόγος να το μετανιώσω. Τώρα σχετικα με τις αμοιβάδες, έχω σχολιάσει ο ίδιος πριν από σένα στην ίδια σελίδα

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

5 στους 6 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

εγώ πάντως γελάω με το ναύτη, εντάξει, δεν έχει πάει και με αμερικάνο η μάνα μου (νομίζω) οπότε το παίρνω στο χαβαλέ. αυτά ωραία είναι, να δουλευόμαστε, να πικάρουμε, να 'χει λίγο τζέρτζελο ρε αδερφέ.

αυτό που μου τη δίνει είναι τρόμπες τύπου μαξπέην που αυτό που βρήκαν να σχολιάσουν είναι μόνο η τεράστια πούτσα που έδωσε ο αντωνάρας στο γαύρο, μιας και έλα, πάντα αυτά τα μπάχαλα γίνονται, τώρα με τούτα θα ασχολούμαστε;;;

και του χρόνου στου καραϊσκάκη θα γίνουν πάλι τα ίδια και οι μεν θα γίνουν οι δε και "ε ρε μουνάκια τι περιμένατε, αφού εσείς μας τα κάνετε στο μπάσγκεντ, έτσι γουστάρουμε να τα παίρνουμε".

2 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

το "προφανώς" πήγαινε επειδή έγραψε ο ένας ότι έπαιξε παο, έγραψε ο άλλος ότι έπαιξε γαύρο (τον ξεμούνιασαν κιόλας τον μπέρνη) και επειδή από το σπιτάκι μου είχα την άνεση των ριπλέυ, λέω ότι δεν υπάρχει αμφιβολία. δεν είπα ότι χάσαμε ένεκα τανατζήδων, ξέρω πολύ καλά πως είναι οι σφαγές.

και αν θες να ξέρεις, και εγώ αυτή τη στιγμή βγάζω το ψωμάκι μου αλλά αυτό δε με εμποδίζει να ποστάρω, πρέπει να έχουμε και κάποιες προτεραιότητες σε αυτή τη ζωή.
    ~
    ~

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

7 στους 8 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

επικροτουμε το μπουκετο στον κυριο αγγελου(αρχιδι μεγιστο)
    αλλα ρε μαλακες βαζελινες ενας δεν βρεθηκε να σκασει μια στον παπαλουκα?

α και μην ξανακουσω κλαψα για καφριλικια και αχ καλε ακουμπησαν τον σισε ή το μανεκεν τον τζορβα

οποιος πει για διαιτησια εβλεπε αλλο ματς-ηταν μακραν η λιγοτερο κακη διαιτησια στο οακα(ο πηλοιδης απο τη χαρα του πηγε να εκτεθει λιγο αλλα το μαζεψε)

πιαχτες,φροντιστες τεχνικο τιμ της καε ολυμπιακος
    ευχομαι μεχρι και το τελ. cent που βγαλατε απο τους αγγελοπολους να τα φατε στους γιατρους
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

9 στους 10 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by nothingman
    δεν έπαιξε παναθηναϊκό η διαιτησία;
    Εκνευρίστηκα πολύ με την διαιτησία στα εξής τρία σημεία : Τέταρτο φάουλ Μπουρούση που απλά μάρκαρε και δεν κινούνταν καν προς τον Καλάθη, επιθετικό του Βουγιούκα προς Σπανούλη που δεν σφυρίχτηκε και κατέληξε σε δικό μας καλάθι, και ένα διπλό μαρκάρισμα στον Μαυροκεφαλίδη και καθαρό κατέβασμα της μπάλας που χρεώθηκε τάπα. Συνοψίζοντας, τέταρτο φάουλ στον καλύτερο παίχτη του γάβρου που ξεκάθαρα δεν έκανε, και δύο καθαρά φάουλ πάνω σε παίχτες του Ολυμπιακού που δεν σφυρίχτηκαν. Αυτά σε κάπως κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού, και στην αρχή πχ είχε αδικήσει τον Παναθηναϊκό με ένα ανύπαρκτο φάουλ Τσαρτσαρή, αλλά ήταν αρχή, μικρή σημαντικότητα σε σχέση με τα μετά. Αστεία ακύρωση βολών δική μας επίσης, αλλά ας πούμε πως αυτό προβλέπεται κάπου. Σε αυτές τις τρεις φάσεις, καταλάθος/επίτηδες ευνοήθηκε ο Παναθηναϊκός επειδή ήταν κρίσιμο σημείο του αγώνα. Επίσης, η ψυχολογική πίεση των εκατό τραμπούκων περιμετρικά, ένα λεπτό πριν το τέλος, "λήγει" από μόνη της το παιχνίδι και είναι μια αηδία : Υπάρχουν κάποιοι λόγοι που κάποιος επιλέγει να υποστηρίζει μια ομάδα, πέρα από παιδικό/εφηβικό παροξυσμό και προτίμηση χρώματος. Και επειδή οι τραμπουκισμοί και το διαιτητικό σπρώξιμο (σε άλλα μεγέθη φυσικά, ουδεμία επαφή με τα χτεσινά) είναι Ολυμπιακές Ιδέες, εγώ ξενερώνω όταν μερικά πράγματα εξισώνονται με τέτοιο τρόπο. Δεν γουστάρω να με σπρώχνει η διαιτησία σε τρεις (αριθμημένες και συγκεκριμένες) φάσεις, ούτε τα λοβοτομημένα. Αν ήμουν ΓΑΒΡΟΣ θα πανηγύριζα και θα δούλευα τους χαμένοι, δεν είμαι. Δεν είδα την απονομή, και από χτες σιχτιρίζω.

Θέλω να κερνάει έξι τρίποντα ο "πρώην μπασκετμπολίστας Φώτσης" (όπως λέγατε κάποιοι εδώ παλιότερα, ξέρετε ποιοί είστε) και ο Παναθηναϊκός να γλεντάει ξανά τους πουθενάδες, χωρίς τον Διαμαντίδη. Θέλω να παραπονιέται ο Αγγέλου στους διαιτητές που φωνάζει ο Ομπράντοβιτς δείχνοντάς τον, να γυρίζει ο Ομπράντοβιτς ρωτώντας τον "are YOU talking το ME?" και το φτύμα να υπαναχωρεί στωικά στον πάγκο, αγκαλιά με τον Τόμιτς και να το βουλώνουν παρέα. Αρκούν αυτά για νικάς τους διάφορους, τίποτα άλλο δεν χρειάζεται

3 στους 4 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by GG* View Post

α και μην ξανακουσω κλαψα για καφριλικια και αχ καλε ακουμπησαν τον σισε ή το μανεκεν τον τζορβα

οποιος πει για διαιτησια εβλεπε αλλο ματς-ηταν μακραν η λιγοτερο κακη διαιτησια στο οακα(ο πηλοιδης απο τη χαρα του πηγε να εκτεθει λιγο αλλα το μαζεψε)

ευχομαι μεχρι και το τελ. cent που βγαλατε απο τους αγγελοπολους να τα φατε στους γιατρους
    Σε αυτό το ομολογουμένως πολύ καλό ποστ, απλά να σημειώσω ότι είναι έτσι κι αλλιώς άσκοπη η "κλάψα για τα καφριλίκια" - δε βρίσκω τρομερές διαφορές στους οπαδούς όλων των χρωμάτων. Η φασαρία που έκανα εγώ προσωπικά ήταν για τη συμπεριφορά των θεσμικών, είτε αυτοί είναι παράγοντες είτε παίκτες είτε δικαστές. Αν διαβάσουμε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών του ΠΑΟ, όλοι σχεδόν καταδίκασαν άμεσα και ουσιαστικά αυτά που έγιναν. Δεν είχαμε μαρινακηδες να κατεβούν να που ποιον γάμησαν και πως. Αν ο ΠΑΟ πέσει στα "μαλακά" (όπως δεν αμφιβάλω ότι θα συμβεί, όπως συνέβη και πέρσι με το ματς στο ΣΕΦ που δεν έληξε κλπ), θα είναι ντροπή.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

1 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by Odonian View Post
    Quote Originally Posted by GG* View Post

Σε αυτό το ομολογουμένως πολύ καλό ποστ, απλά να σημειώσω ότι είναι έτσι κι αλλιώς άσκοπη η "κλάψα για τα καφριλίκια" - δε βρίσκω τρομερές διαφορές στους οπαδούς όλων των χρωμάτων. Η φασαρία που έκανα εγώ προσωπικά ήταν για τη συμπεριφορά των θεσμικών, είτε αυτοί είναι παράγοντες είτε παίκτες είτε δικαστές. Αν διαβάσουμε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών του ΠΑΟ, όλοι σχεδόν καταδίκασαν άμεσα και ουσιαστικά αυτά που έγιναν. Δεν είχαμε μαρινακηδες να κατεβούν να που ποιον γάμησαν και πως. Αν ο ΠΑΟ πέσει στα "μαλακά" (όπως δεν αμφιβάλω ότι θα συμβεί, όπως συνέβη και πέρσι με το ματς στο ΣΕΦ που δεν έληξε κλπ), θα είναι ντροπή.
    http://www.superbasket.gr/permalink/140998.html

http://www.superbasket.gr/permalink/140999.html

θα εβλεπαν νετ μαλλον
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

χαχ οκ

Περιττό να κάνουμε τη σύγκριση με τον μαρινακη όμως ε; Ακόμα και αφού ηρέμησε από τη "δίκαιη νίκη" της ομάδας του.

Φυσικά όταν έγραψα για "πρωταγωνιστές" εννοούσα τους παίκτες και τον Ζέλικο, που φαντάζομαι διάβασες τι είπαν ακόμα και μέσα στη χαρά της νίκης.

2 στους 4 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

και φαίνεται να μη συμφωνούμε όλοι με το "δε βρίσκω τρομερές διαφορές στους οπαδούς όλων των χρωμάτων", ε καρχαρτ;
    ~
    ~

1 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Ωπ, νάτο το τσουτσέκι:

Ο Μαρινάκης, αυτή την φορά με την ιδιότητα του ανθρώπου του αθλητισμού, πήρε θέση για τα όσα συνέβησαν σε άλλο άθλημα από αυτό με το οποίο ασχολείται και συγκεκριμένα με το μπάσκετ και τα επεισόδια που ακολούθησαν με την λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.
    Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και ο πρόεδρος της, με επίσημη θέση καταδίκασαν τα όσα έγιναν στον αγώνα μπάσκετ του ΟΑΚΑ ως εξής: "Τότε όλοι μιλούσαν για ντροπή. Τώρα η σιωπή των… αμνών. Πολιτεία, πολιτική ηγεσία, ΜΜΕ, όλοι σιωπούν. Έβγαιναν στα “παράθυρα” στα δελτία ειδήσεων και καυτηρίαζαν και καταδίκαζαν. Τα είχαν βάλει όλοι με τον Μαρινάκη και τώρα αποθεώνουν τον πρωταθλητή και μάλιστα επαινούν την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, ενώ υπάρχει βίντεο που έδειξε όσα έγιναν". Ασχολίαστη δεν έμεινε και η αντιμετώπιση από την κρατική τηλεόραση: "Το πλάνο έγινε ξαφνικά γενικό και δεν προβλήθηκε τίποτα. Τώρα θα γίνει ΕΔΕ;".
    Επί της ουσίας δηλαδή, ο Μαρινάκης ζητάει, τα όσα ακολούθησαν τα έκτροπα του "Καραϊσκάκη" να γίνουν και στην περίπτωση του μπάσκετ. Μόνο που αυτή την φορά δεν είπε αν τα επεισόδια του ΟΑΚΑ ήταν μόνο 20 δευτερολέπτων ή παραπάνω...
    Πόσα βλακείες έχει το κείμενο; Πάμε:

1. Η συμπεριφορά των μέσων δεν είναι πολύ διαφορετική. Χαρακτηριστικά να θυμίσω το εξώφυλλο της "αντικειμενικής" σπορντέη με τη φάτσα του βαλβερδε μετά από τα αίσχη του καραισκακη. Εκτός αν εννοεί τα οπαδικά του ΠΑΟ, οπότε να τον συμβουλέυσω να σταματήσει να δίνει hits στο leoforos.gr.
    2. Με τον μαρινακη τα έβαλαν γιατί έκανε αυτά τα συγκεκριμένα που έκανε. Οτιδήποτε και να είχε γίνει στο ΟΑΚΑ, δε νομιμοποιεί τον μαρινακη να κάνει καφρίλες στα αποδυτήρια και να υποβαθμίζει συστηματικά τα γεγονότα βίας.
    3. Τι ακριβώς έπαθε ο γαυρος μετά από τα γεγονότα του ντέρμπυ που πρέπει να πάθει ο ΠΑΟ; Μια αγωνιστική κεκλεισμένων; Τι λες ρε παιδί μου, αν είναι έτσι να τιμωρηθούμε, να ηρεμήσει ο χοντρός.
    4. Τελικά όσα έγιναν στο καραισκακη ήταν ψιλοπράγματα ή απλά δεν πειράζουν επειδή τα κάνει και ο αντίπαλος;

να προσπαθεις να βγαλεις λιγοτερο ή περισσοτερο καφρο/κοπανο τον χοντρο απο τους κοντους καταντα λιγο κουραστικο.
    επισης αποφασισε θες τιμωρια σε συγκριση με το σεφ ή το καραισκακη?

και η αντιμετωπιση απο τα μεσα ειτε σου αρεσει ειτε οχι ειναι διαφορετικη-μμε δεν ειναι μονο η σπορτνει
    ειναι και τα ραδια και τα καναλια
    Last edited by GG*; 06-06-2011 at 17:48.
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

after halloween. sod1013's Avatar

0 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

ξανθη-γαυρος 1-1 ΠΡΩΤΟ παιχνιδι του νικοπολιδη με το κοκκινο σιχαμα πανω του βγαινει στην συνεντευξη τυπου οργισμενος με την διαιτησια.
    2-0 στην σειρα ο σπανουλης λεει φοβομαστε να τους ακουμπησουμε.
    τυχαιο?
    δεν παιζω ξυλο.

Senior Member mourning apocalypse's Avatar

sod 1-2 με γκολάρα κιόλας λαμπριάκου ήταν.