9 στους 10 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Originally Posted by
nothingman
δεν έπαιξε παναθηναϊκό η διαιτησία;
Εκνευρίστηκα πολύ με την διαιτησία στα εξής τρία σημεία : Τέταρτο φάουλ Μπουρούση που απλά μάρκαρε και δεν κινούνταν καν προς τον Καλάθη, επιθετικό του Βουγιούκα προς Σπανούλη που δεν σφυρίχτηκε και κατέληξε σε δικό μας καλάθι, και ένα διπλό μαρκάρισμα στον Μαυροκεφαλίδη και καθαρό κατέβασμα της μπάλας που χρεώθηκε τάπα. Συνοψίζοντας, τέταρτο φάουλ στον καλύτερο παίχτη του γάβρου που ξεκάθαρα δεν έκανε, και δύο καθαρά φάουλ πάνω σε παίχτες του Ολυμπιακού που δεν σφυρίχτηκαν. Αυτά σε κάπως κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού, και στην αρχή πχ είχε αδικήσει τον Παναθηναϊκό με ένα ανύπαρκτο φάουλ Τσαρτσαρή, αλλά ήταν αρχή, μικρή σημαντικότητα σε σχέση με τα μετά. Αστεία ακύρωση βολών δική μας επίσης, αλλά ας πούμε πως αυτό προβλέπεται κάπου. Σε αυτές τις τρεις φάσεις, καταλάθος/επίτηδες ευνοήθηκε ο Παναθηναϊκός επειδή ήταν κρίσιμο σημείο του αγώνα. Επίσης, η ψυχολογική πίεση των εκατό τραμπούκων περιμετρικά, ένα λεπτό πριν το τέλος, "λήγει" από μόνη της το παιχνίδι και είναι μια αηδία : Υπάρχουν κάποιοι λόγοι που κάποιος επιλέγει να υποστηρίζει μια ομάδα, πέρα από παιδικό/εφηβικό παροξυσμό και προτίμηση χρώματος. Και επειδή οι τραμπουκισμοί και το διαιτητικό σπρώξιμο (σε άλλα μεγέθη φυσικά, ουδεμία επαφή με τα χτεσινά) είναι Ολυμπιακές Ιδέες, εγώ ξενερώνω όταν μερικά πράγματα εξισώνονται με τέτοιο τρόπο. Δεν γουστάρω να με σπρώχνει η διαιτησία σε τρεις (αριθμημένες και συγκεκριμένες) φάσεις, ούτε τα λοβοτομημένα. Αν ήμουν ΓΑΒΡΟΣ θα πανηγύριζα και θα δούλευα τους χαμένοι, δεν είμαι. Δεν είδα την απονομή, και από χτες σιχτιρίζω.
Θέλω να κερνάει έξι τρίποντα ο "πρώην μπασκετμπολίστας Φώτσης" (όπως λέγατε κάποιοι εδώ παλιότερα, ξέρετε ποιοί είστε) και ο Παναθηναϊκός να γλεντάει ξανά τους πουθενάδες, χωρίς τον Διαμαντίδη. Θέλω να παραπονιέται ο Αγγέλου στους διαιτητές που φωνάζει ο Ομπράντοβιτς δείχνοντάς τον, να γυρίζει ο Ομπράντοβιτς ρωτώντας τον "are YOU talking το ME?" και το φτύμα να υπαναχωρεί στωικά στον πάγκο, αγκαλιά με τον Τόμιτς και να το βουλώνουν παρέα. Αρκούν αυτά για νικάς τους διάφορους, τίποτα άλλο δεν χρειάζεται